2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
İlk günden bugüne goon bez molfix izotonik sulu ıslak mendil mustela pişik kremi çok şükür bişey olmadı canımm

Bende her istediğinde emziriyorum ama bu seferde bir süre sonra kusuyor fazla geldi diye düşünüyorum, hep böyle mi olacak?
Her istediginde emzirme konusunda da ince bir ayar var, ben istediginde aliyorum memeye, baktim ki oyalaniyor, cikariyorum anliyorum ki anne ihtiyacindan ya da gaz sancisindan istemis. Ac olsa zaten lopur lopur emer.

Sütü içtikten sonra alıyorsun bebeği elinde havada sağa sola sallıyorsun çalkalıyorsun aslında sonra omzuna al çok güzel gağiriyor
Ay kusmuyor mu peki öyle sallayınca bende denerim. Çocuğu baya kına tepsisi gibi bir sağa bir sola mı sallıyoruz elimizin üstünde tutup

Ay kusmuyor mu peki öyle sallayınca bende denerim. Çocuğu baya kına tepsisi gibi bir sağa bir sola mı sallıyoruz elimizin üstünde tutup
Valla benimki kesin kusar cunku normalde yedirip gazini alip yatirinca bile agzina geliyor, reflu mudur nedir.

Evet bazen dalgınlıkla yüzü oraya dönmüşse hemen bakıyor izliyor yaramaz. Sese alıştır uyurken yoksa zorlanırsın dedikleri için ses olsun diye açıyorum
Bende açıyorum bazen ses olsun diye tlf bulundurmuyor bir arkadaşım bebeğin odasında bazen dalgınlıkla oluyor tlf

Valla benimki kesin kusar cunku normalde yedirip gazini alip yatirinca bile agzina geliyor, reflu mudur nedir.
Evet benimki de kusar ve kusuyorda zaten. Doktorun yanında da kustu bi kere, kusmuğu böyle pütürlüydü doktor bu reflü kusması dedi

Çok mantıklı aslında bu süreçte Ben de yaptırmayı düşünüyordum vazgeçtim gazdan yeterince çekiyor yavrum sünneti kalsın dedim kendimce birde altını zor temizletiyor benimki ondan birazda

Çok mantıklı aslında bu süreçte Ben de yaptırmayı düşünüyordum vazgeçtim gazdan yeterince çekiyor yavrum sünneti kalsın dedim kendimce birde altını zor temizletiyor benimki ondan birazda
Valla bende zor olan sürecin hepsi bı anda olsun bitsin mantigindayim biraz ondan

Hayirli aksamlar kizlar deneyimli anneler ve taze anneler benim bebis bugun kakasini hic yapmadi rahatsizda oluyor varmi oneriniz yada sizin bebislerde durumlar nasil ayrica sizin bebislerde de arada inilti oluyormu inilti ses cikartiyorlarmi aralik annelerjnden geldim normalde aralikdaydi dogum ama bizim beyefendi kasimda geldi 14 gunluguz bilgisi olan paylasirsa sevinirim kizlar saglikla buyutelim bebislerimizi inslh hepimiz

Merhaba sağlıkla büyütün. Sadece anne sütü alıyorsa kaka olmadığı günler olabilirmiş. İnilti sesi hep var homurdanma gibi Ama bazen bu inlemeye dönüşüyorsa sebebi gaz olabilir bu sıralar başlamıştı bizimde

Karnına masajlar yapmayı deneyin internette videolar var özellikle ince bağırsağın çıkış noktasına. birde biliyorsunuz ki kaka için hem ıkınmak hemde makatı açması gerek mesela bizimki kundak pozisyonunda çok yapıyordu. Yani altı açıkken ayakları birleşik ağzına doğru hafif gidik pozisyonda.

Her istediginde emzirme konusunda da ince bir ayar var, ben istediginde aliyorum memeye, baktim ki oyalaniyor, cikariyorum anliyorum ki anne ihtiyacindan ya da gaz sancisindan istemis. Ac olsa zaten lopur lopur emer.
Ben 7/24 emziriyo gibi hissediyorum hep istiyor vermediğimde de kötü hissediyorum kendimi.. herkes zaten aranıyo hadi emzir diyo sürekli ama yoruldum

Serumun genzine kaçması zararlı mıdır acaba ya??ya da ciğere felan kaçarsa diye korkuyorum ben de
Burun açma ile ilgili bizim doktor bırakın genzine de kaçsın dedi ben bazen dik tutup bazen yan turup açıyorum
Kizlar muhtemelen uyumazlar da gece 3 saatten fazla uyurlarsa uyandiriyor musunuz beslemek icin?
Bunu da sorduk doktora 4 saat dedi maksimum
Dün gece bir saat memeyi agzına vermeye çalıştım asla almadı uyuyor uyanmadı altını falan değiştirmeme rağmen iki gündür baya iştahsızdı benim bebiş hepatit ikinci dozu olsu sanırım onun etkisiydi gece bu aralar tek meme anca yapıyoruz biz de zaten kilo alımı yavaştı korkuyorum
bebegine mama veren anneler hazır su mu arıtma suyu mu kullanıyorsunuz?
Ben e bebekten hipp su aldım onu bitirdim sonra ceysu var küçük şişelerde e bebekte ondan aldım onu kaynatıp soğutuyorum mama yapcağımda benmari ısıtıyorum

Merhaba cnm mama kullaniyoruz ama anne sutude az da olsa aliyor ve buraya yazdikdan sonra yapdik sukur ve oturduk ailece ona sevindik rabbim cocuklarimizi korusun tskr ederim yorum icin cnm senin bebisinde ayaginin alti tabani arada morariyormuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…