Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    12
Ay bacım. Bana prizin demeeee. :KK12:Ben hep devlet hastanesine gittim. İlk gittiğim prilam yazdı. Ondan memnundum. İkinci gittiğime prilam bitti yazar mısınız dedim, prizin yazdı. Bu da çok iyi dedi. Sanki yeni ilaç deneme talebim var.

Bende prizin ise yaramadı. İns seni rahatlatır. 🤲🏼 öyle ise buluşalım. Prizin kutusunu sana vereyim. 😀

Şuan bulantım o kadar yoğun ki, prilam bile çok etkili değil. Bedenimi zor taşıyorum. Gözümün feri söndü.

Sonuçta e nabıza gebelik kodunu girdiler. Aile hekimi de gerekli bazı ilaçları yazabilir.
Hamilelikte mide bulantısı için Unisom (aslında alerji ilacı ama uyku ilacı gibi de kullanılıyor, hamilelikte de mide bulantısına iyi geliyormuş) ve B6 vitamini öneriliyor, hiç denediniz mi?

Hamilelikte mide bulantısı için Unisom (aslında alerji ilacı ama uyku ilacı gibi de kullanılıyor, hamilelikte de mide bulantısına iyi geliyormuş) ve B6 vitamini öneriliyor, hiç denediniz mi?
Hayır prilam ve prizin kullandım sadece.

Prilamda da B6 vitamini ve pridoksin ana maddesi var. Ve acayip uyku yapıyor bende.

O yüzden gece yatmadan iki tane alınıyor anladığım. Gece WC ye kalkarken gözlerim kapalı, gidip geliyorum. Sabah da Leyla gibi kalkıyorum.

4+3üm iste iki hafta sonra bebisi görecez insAllah siz gördünüz mü bebeği kalp atışları duyuldumu
Aaa çok pardon…ben 5+4 de keseyi gördüm bebek için henüz gidemedim öyle denk geldi ki eğitimim var 3 gün… arkasından açıköğretim sınavı ancak 7+3-4 gibi gidebileceğim sanırım oda randevu yok dr larda..

Ay kızlar ya bir şey sorcam ikinci ya da üçüncü çocuğu olanlara ♥️ karnınız çıktı mı hemen? beni gören hamile misin diye soruyor. İlk hamileliğimde 5. Ayda bile neredeyse belli olmuyordu. Sizde durumlar nedir?
Benim 3. Hatta son doğum üzerinden 2 yıl geçmedi bile üzerine kilo da aldım ama kilo var diye olabilir belli olmuyor bebek.
Kizlar kullandığınız önerebileceğiniz takip uygulaması var mı 🥰
Elika ve Philips kullanıyorum ikisi de güzel

Benim prilam ı Dr günde 2 kere olarak reçete ettiği için elimde var görünüyor yenisini aile hekimine yazdırmış olsam da alamadım eczaneden birkaç gün onsuz idare edebilir miyim bilmiyorum yani o da tamamen kesmiyor bulantıyı ama durumu daha çekilir hale getiriyor.
göbeğim çıktı diyenler göbek fotosu atın da şenlensin buralar😊

Benim prilam ı Dr günde 2 kere olarak reçete ettiği için elimde var görünüyor yenisini aile hekimine yazdırmış olsam da alamadım eczaneden birkaç gün onsuz idare edebilir miyim bilmiyorum yani o da tamamen kesmiyor bulantıyı ama durumu daha çekilir hale getiriyor.
göbeğim çıktı diyenler göbek fotosu atın da şenlensin buralar😊
Eczaneyle konuşup önden ilacı alabilirsin.

Bazen eşim günü gelmeyen ilacı almak için öyle yapıyor. Önce tanıdık eczaneden ilacı alıyor. Sonra yazdırıyor.

Bir önceki öğünde yediğim şey gayet normal geliyorken, sofradan kalktıktan sonra o şeyden ölümüne tiksiniyorum. Kokusunu burnuma getirip getirip iğreniyorum. Zaten 2 kaşık yemek yiyeyim boğazıma kadar hamur yutmuşum gibi tıkanıyorum. 🤦🏻‍♀️ Şaka gibi çiğköfteden nefret ettim sonunda 🥺

X