Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    12
Beim henüz yok sevinsem mi üzülsem mi şaşırdım😆
10+3 ile sadece 4 kez istifra eden biri olarak söylüyorum hamilelikte bulantısı olmayanlarda vardır 🥳 hatta bulantım yok diye hamile hissetmiyorum ama göğüsler ve hazımsızlık mide yanması hat safhada onlarla biraz hissediyorum hamileliği bulantilarimin sebebi de sigara kokusuydu
Herkesin bulantısı olmuyor bünyeye bağlı herhalde kişiden kişiye değişiyor 🤗🤗

İlk randevunuzda hangi tahlilleri istedi doktorunuz kızlar? Ben ilk randevuyu keseyi görebilecek şekilde yaklaşık hesaplayıp öyle randevu aldım ama yanlış mı yaptım? İlk randevuya tahlilleri yaptırıp gideyim diyorum

İlk randevunuzda hangi tahlilleri istedi doktorunuz kızlar? Ben ilk randevuyu keseyi görebilecek şekilde yaklaşık hesaplayıp öyle randevu aldım ama yanlış mı yaptım? İlk randevuya tahlilleri yaptırıp gideyim diyorum
Hba1c , insülin , ferritin, demir , toxoplazma ,kreatinin , alt ,ast hepsini istedi

Eczaneyle konuşup önden ilacı alabilirsin.

Bazen eşim günü gelmeyen ilacı almak için öyle yapıyor. Önce tanıdık eczaneden ilacı alıyor. Sonra yazdırıyor.
Aslında eczane tanıyor beni daha önce o şekilde ilaç almışlığım olmuştu falkat şimdi süre çok uzun çıkınca pazartesi alabileceğim ilacı cumadan verecek ama cumaya kadar Allah'a dua edeceğim artık

İsimlerini bakıp yazayım dedim ama çetrefilli. O yüzden ekran resmi atıyorum.

Eklentiler

• IMG_3811.png
    IMG_3811.png
    171,4 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_3812.png
    IMG_3812.png
    130,6 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_3813.png
    IMG_3813.png
    144,5 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_3814.png
    IMG_3814.png