- 18 Ekim 2024
- 61
- 67
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #3.101
Toksoplazma geçirmişim daha önce kanda bağışıklığım çıktı ama yine de belli olmaz tabi.Marulu çıkarttırın içinden, toksoplazma riski. Ete ekmeğe vs değmesin hiç koymasınlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toksoplazma geçirmişim daha önce kanda bağışıklığım çıktı ama yine de belli olmaz tabi.Marulu çıkarttırın içinden, toksoplazma riski. Ete ekmeğe vs değmesin hiç koymasınlar
Benimde sabah oluyor bomboş mide kusuyorum acı acıBende sabah kalkınca ayy midem bulanıyo galiba diyorum da yok rolede giremiyorum
O risk çok az var zaten kaç yaşındasın kiBen down sendromlu olursa aldırmam kızlar bu arada. Fetal yaptırmayabilirim yaşıma rağmen.
35O risk çok az var zaten kaç yaşındasın ki
Azcık yüksek çıkar olsun sağlıcakla gelir
İlk gebelikmi
Evet ilkİlk gebelikmi
Öyle mi2 hafta sonra o zaman8. haftada yazsana durumunu buradan
Beim henüz yok sevinsem mi üzülsem mi şaşırdımBenimde sabah oluyor bomboş mide kusuyorum acı acı
10+3 ile sadece 4 kez istifra eden biri olarak söylüyorum hamilelikte bulantısı olmayanlarda vardır hatta bulantım yok diye hamile hissetmiyorum ama göğüsler ve hazımsızlık mide yanması hat safhada onlarla biraz hissediyorum hamileliği bulantilarimin sebebi de sigara kokusuyduBeim henüz yok sevinsem mi üzülsem mi şaşırdım
Cnm zeytin yapıyor mide yanmasınıMidem yanıyor. Cayır cayır yanıyor.
Yediğim de peynir zeytin ekmek bal.
Bulantı, öğürme, baş dönmesi yanında şimdi mide yanması da eklendi. Maden suyu yudum yudum içiyorum ama yok yatıştırmıyor. Yarın aile hekimine gidip gaviscon isteyeceğim.
Yaaaa! Ben de öyle severim ki. Gün içinde gidip gelip buzdolabını açıp birkaç tane daha yiyordum.Cnm zeytin yapıyor mide yanmasını
Hba1c , insülin , ferritin, demir , toxoplazma ,kreatinin , alt ,ast hepsini istediİlk randevunuzda hangi tahlilleri istedi doktorunuz kızlar? Ben ilk randevuyu keseyi görebilecek şekilde yaklaşık hesaplayıp öyle randevu aldım ama yanlış mı yaptım? İlk randevuya tahlilleri yaptırıp gideyim diyorum
Aslında eczane tanıyor beni daha önce o şekilde ilaç almışlığım olmuştu falkat şimdi süre çok uzun çıkınca pazartesi alabileceğim ilacı cumadan verecek ama cumaya kadar Allah'a dua edeceğim artıkEczaneyle konuşup önden ilacı alabilirsin.
Bazen eşim günü gelmeyen ilacı almak için öyle yapıyor. Önce tanıdık eczaneden ilacı alıyor. Sonra yazdırıyor.
İsimlerini bakıp yazayım dedim ama çetrefilli. O yüzden ekran resmi atıyorum.İlk randevunuzda hangi tahlilleri istedi doktorunuz kızlar? Ben ilk randevuyu keseyi görebilecek şekilde yaklaşık hesaplayıp öyle randevu aldım ama yanlış mı yaptım? İlk randevuya tahlilleri yaptırıp gideyim diyorum
Beni 1 ay kadar sonra çağırdı 22 Aralık dedi ama ben 26 sı gibi gideceğimKızlar Kalp atışını duyduktan kaç hafta sonra muayeneye çağırdı doktorunuz acaba
2-3 hafta sonra gel dedi.Kızlar Kalp atışını duyduktan kaç hafta sonra muayeneye çağırdı doktorunuz acaba
Beni de bir aya dedi o zamana 11. Haftada oluyorum ikili teste giderim artıkBeni 1 ay kadar sonra çağırdı 22 Aralık dedi ama ben 26 sı gibi gideceğim