- 1 Mart 2021
- 1.314
- 1.118
- 30
Bende öyle emzirirken vücut baya enerji harcıyormuş ya ondan heraldeBende şimdi emzirdim uyudu . Ya kızlar ben gece çok acıkıyorum her emzirme sonrası gidip birşeyler atıyorum ağzıma normal mi . Hamilelikte almadığım kiloları alacağım galiba
Benimde resmen içim eziliyor öyle bir acıkıyorum kiBende şimdi emzirdim uyudu . Ya kızlar ben gece çok acıkıyorum her emzirme sonrası gidip birşeyler atıyorum ağzıma normal mi . Hamilelikte almadığım kiloları alacağım galiba
Hahahah küçücükler ama vallahi bizi oynatıyorlarAynen şuan bu durumdayız 3 adam onu sakinleştirmeye çalışıyor böyle çığlık çığlığa gördükçe benimde içim gidiyor hiç birşey yapamıyorum diye
Yorumları çok iyi duruyor ama bende bilemedim sen bi iki kere tecrübe edersen yaz bende alayım canım ama 15 gün kargoyu düşünmedim bu haldeAllah'ım bu kendince huylarıda beni öldürecek hep uyurken yakalamak gerekiyor
4. Ye kalktık şimdi emdi altı değişti eşim işe gidecek ben uyutayım sen yat dedi ama uyutamaz getirir geriBiz kalktıkkiki kere uyuttum üçüncü de kalkar birazdan
şapkayı hiç sevmiyor. uyuturken yapıyorum uyuyunca kaldırıyorum bu şekilde uyutan cok var cevremde. kalın hava gecirmeyen bir şeyle tek uykuya bırakmak sorun olabilir.Çok çok tehlikeli geldi bana onun yerine büyük şapka giydir göz bandı gibi gözüne kadar çek kapat ben öyle yapıyorum
inşallah. agız mendili iyi oluyor yüze de yapışmıyorBende deneyeyim uyanınca inşallah etki eder
Biz hala uyuyamadık 20 dklık uykuyla duruyor ağlıyor sadece. Şaka gibi saat 9.30 ben hala uyumayı bekliyorum. Sinirlenince hiç birşeyide kabul etmiyorlarHahahah küçücükler ama vallahi bizi oynatıyorlartamam canım deneyip yazayım bi arkadaş denemiş burda iyi demişti. Bizim bölgesel kargo sorunu yüzünden 15 gün olmuş . Aras kargo izmir çok yogunmuş ondan diye biliyorummm . Valla gaz damlası verdim diye çığlık ata ata ağladı. Sonra yoruldu memeyle kavga etti en son kucağımda uyudu kaldı. Şimdi yerine koysam ağlayacak . Dalmasını bekliyorum çok uykum var
Benim yanımda kav ve annemler var ama inan hiç kimseden bebek konusunda yardım almadım hep kendim bakıyorum eşimde işe başladı tatilken o yardım ediyordu şimdi yorgunluktan gece pek yardım edemiyor ama bence yaparsın en fazla 1 hafta zorlanirsin sonrasında kendi düzenini oturtturursun benim annemler cmrts gidecek kv kalacak oda gitsin diye bakıyorum artık tam 1 aydır burda ve 1 ay daha kalacakKızlar bebişlerle tek misiniz yoksa yanınızda kalan var mı hala? Biz 21 günlük olduk tek bebişle kalabilir miyim yardımcı olmadan
benim ilk bebeğim sezeryan oldum 6. gündrn beri tekim.Kızlar bebişlerle tek misiniz yoksa yanınızda kalan var mı hala? Biz 21 günlük olduk tek bebişle kalabilir miyim yardımcı olmadan
Ben eve geldiğimden beri tekim kimse kalmadı sadece eşim nöbete gidince kv geliyorKızlar bebişlerle tek misiniz yoksa yanınızda kalan var mı hala? Biz 21 günlük olduk tek bebişle kalabilir miyim yardımcı olmadan
Hahahah bende zar zor uyuttum . Şimdi yatağında ıkınıyor . Uyandı uyanacak az kaldııı4. Ye kalktık şimdi emdi altı değişti eşim işe gidecek ben uyutayım sen yat dedi ama uyutamaz getirir geri
Valla bende uykusuzluktan bitmiş bir haldeyim çocuğum gaz sancısı çekip duruyor. Uyuyamadı yineBiz hala uyuyamadık 20 dklık uykuyla duruyor ağlıyor sadece. Şaka gibi saat 9.30 ben hala uyumayı bekliyorum. Sinirlenince hiç birşeyide kabul etmiyorlar
Ay yavrularım ya onlar içinde çok zor keşke alabilsekte biz alsak onlardan. Öyle çaresiz çırpınıyorlar ki. Bende kara göründü gibi ama yinede çok emin olamıyorumValla bende uykusuzluktan bitmiş bir haldeyim çocuğum gaz sancısı çekip duruyor. Uyuyamadı yine
Biz ilk geceden beri tekizzzz . İlk 20 gün kayınvalidem gündüzleri geldi ama bebeğim hep gündüz uyuyordu şimdi ara ara ugruyır. En güzeli tek bakmak. Hiç endişelenmeeKızlar bebişlerle tek misiniz yoksa yanınızda kalan var mı hala? Biz 21 günlük olduk tek bebişle kalabilir miyim yardımcı olmadan
Bende tek kalmak istiyorummmmmmmmmmmmmBiz ilk geceden beri tekizzzz . İlk 20 gün kayınvalidem gündüzleri geldi ama bebeğim hep gündüz uyuyordu şimdi ara ara ugruyır. En güzeli tek bakmak. Hiç endişelenmee
Benimde ilk bebeğim kv kaldı yanımda 10 gün 10 günde annem kaldı onlar varkende bebeğimle ben ilgileniyorum zaten onlar evin işini yapıyor sadece bu haftasonu annem gidecek yinede bi endişelenmedim değilbenim ilk bebeğim sezeryan oldum 6. gündrn beri tekim.
Vallahi çok zor kıpkırmızı oldu en son o clinickid var ya ayaklarının altına sürdüm karnına sürdüm. Bu sırada tabi kavga kıyamet memeye yapışıyor birde memeyi istemiyorAy yavrularım ya onlar içinde çok zor keşke alabilsekte biz alsak onlardan. Öyle çaresiz çırpınıyorlar ki. Bende kara göründü gibi ama yinede çok emin olamıyorum
İnşallah bir an önce kalırsın yanında kim var yavrumBende tek kalmak istiyorummmmmmmmmmmmm