2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Canım ten tene teması artır bebeği soy bi zıbınla kendin de atlet yada sütyenle kal elleri ile sana dokunsun kokunu biliyor zaten ben ilk zamanlar hep öyle yaptım şimdi ikimiz yatarak emiyoruz ilk zamanlar sağ memeyi karşıdan görmeyle bile nefret eden bebek şimdi yatarak emmeye bayılıyor

Valla onu da denedim canım tamamen üstsüz emzirmeyi. Kucağımda gezerek emzşrmeyi. Zar zor alıyor ama çekmiyor inadından. Ağzına akan sütü homurdanarak içmeye çalışıyor. Sonra sabrı tükenip çığlık kıyamet.

İnşallah düzelir ya. Valla tek sıkıntımız şuan bu. Gece yada gündüz uyku aralarında mis gibi emerken tam uyanıkken neden böyle yapıyor bilmiyorum. Valla 1 den bu yana boğusuuoruz en son pes edip mama verdim uyudu.

Kızlar selamlar,

25 günlük oldu bebeğim yaklaşık 2 2 buçuk saatte bir emiyor. 15 dk civarı sürüyor. Sadece anne sütü alıyor. Sizce bu süre az mı? Zorluyorum biraz ama tekrar almıyor memeyi

Hiç bir koku sürme canım ben hatta duş alırken bile duş jeli kullanmıyorum sabun sürüp arıtıyorum bedenimi senin ten kokunu arar o
Belkide ondandır canım hiç çözemiyorum gün geçtikçe zorlaşıyor sanki
Benimki de o zamanlar asabi oluyo, beni reddedip biberonu emiyo, ben de meme reddi oluyo sanmıştım.
Bende ondan korktum ama red değilde sinirden yapıyor bu kadarcık boyla bu sinir ne anlamadım

Bnu bnde kullaniyorım canım

Kullanıyorum kesinlikle çook iyi, sizde hayırlı şekilde kavuşursunuz inşallah

Belkide ondandır canım hiç çözemiyorum gün geçtikçe zorlaşıyor sanki

Bende ondan korktum ama red değilde sinirden yapıyor bu kadarcık boyla bu sinir ne anlamadım
Bizimki ellerini kullanmaya başladı ya, savuruyo kollarını, pat pat memeye vuruyo
Çaresiz bi gariban ya, öyle düşün annesi

Meme ucun küçükse kavrayamadığı için almıyo olabilirr benimki minik alamıyo uçla çok rahat emziriyoruö
Benimde ucu küçük sanırım silikonla veriyorum tam bırakamıyoruz canımı sıkıyor. Biraz ucunu kestim bugün öyle alacak mı bırakabilecek miyim merak ediyorum

Ahh ahha aynen diyorum ki kaç gündür sezeryan acısını unuttum göğüslerimden dolayııı. Peki sen ekstra birşey yaptın mıdüzene girmesi için. Mesela elektrikliyle çok sağmayın diyorlar sağdıkça daha çok artar diye

Bizim yine kaka sorunumuz var parça parça yapıyor şimdi uyudu meme de ama yine kaka yaptı bezi değiştirirken uyanacak tekrar aynı işlemler
Bizimde kaka ya, yine ıkınıyor ıkınıyor kaka yok ağlıyor emiyor yine baştan. En sonunda yıkadık şimdi yine başladı ılınmaya yavrum

Bunun dışında başka birseyler kullanıyormusunuz bnde genelde sağım yapıyorum emzirme pek olmuyor sütü arttırmaya fayda eder mi acaba
Bestlak, bu vitamin. Elenatal 3 aldım birde hoşaf içmeye çalışıyorum bol bol. Solgardan sonra belirgin fark gördüm ama. Ben genelde sağım yapmıyorum uyanınca anca yeter diye

Bestlak, bu vitamin. Elenatal 3 aldım birde hoşaf içmeye çalışıyorum bol bol. Solgardan sonra belirgin fark gördüm ama. Ben genelde sağım yapmıyorum uyanınca anca yeter diye
Benmki pek emmediği için arada sağıp veriyorum oda çok olmuyor bende deneyeyim bakalm bur emzirme danışmanıda bu vitamini söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…