- 15 Şubat 2024
- 2.591
- 3.509
- 48
- 33
Canım ten tene teması artır bebeği soy bi zıbınla kendin de atlet yada sütyenle kal elleri ile sana dokunsun kokunu biliyor zaten ben ilk zamanlar hep öyle yaptım şimdi ikimiz yatarak emiyoruz ilk zamanlar sağ memeyi karşıdan görmeyle bile nefret eden bebek şimdi yatarak emmeye bayılıyorYok canım bulamadım valla. Geceleri uyku sersemi emiyor ama tam uyanıkken asla memeye gelmek istemiyor. Ağzına süt akıyor ama çekmiyor resmen.
İnatlaşıyor memeyle.
Gece yada gündüz tam uyanmadan gayet güzel emiyor sonra uykuya devam ediyor.
Sırtım ağrıyor artık emzirirken boğuşmaktan. Gezerek bile emzirmeyi deniyorum. Ama net bişey çözemedik. Biz de cumartesi gideceğiz bakalım.
Vermeyince mamayı da çok ağlıyor kıyamıyorum
Valla onu da denedim canım tamamen üstsüz emzirmeyi. Kucağımda gezerek emzşrmeyi. Zar zor alıyor ama çekmiyor inadından. Ağzına akan sütü homurdanarak içmeye çalışıyor. Sonra sabrı tükenip çığlık kıyamet.Canım ten tene teması artır bebeği soy bi zıbınla kendin de atlet yada sütyenle kal elleri ile sana dokunsun kokunu biliyor zaten ben ilk zamanlar hep öyle yaptım şimdi ikimiz yatarak emiyoruz ilk zamanlar sağ memeyi karşıdan görmeyle bile nefret eden bebek şimdi yatarak emmeye bayılıyor
Belkide ondandır canım hiç çözemiyorum gün geçtikçe zorlaşıyor sankiHiç bir koku sürme canım ben hatta duş alırken bile duş jeli kullanmıyorum sabun sürüp arıtıyorum bedenimi senin ten kokunu arar o
Bende ondan korktum ama red değilde sinirden yapıyor bu kadarcık boyla bu sinir ne anlamadımBenimki de o zamanlar asabi oluyo, beni reddedip biberonu emiyo, ben de meme reddi oluyo sanmıştım.
Bnu bnde kullaniyorım canımMerhaba hanımlar, deneyimlerinizden faydalanmak için Aralık annelerinden geliyorum herkes bebeğine kavuşmuş ne güzel :) sütle ilgili sıkıntı yaşarsam doktorum şu takviyeyi önerdi, 4-6 tablet içebiliyormuşuz ve faydası olan tek takviye budur dedi, kendisi de 3 kutu kullanmış. Sizinle de paylaşmak istedim, isterseniz bir doktorunuza danışıp bakabilirsiniz.
Benimkide gece 12 de uyandı sabah 9.40 a kadar nasıl bu kadar ayakta kalabiliyor aklım almıyorSabah 5 ten beri yeni uyuduu pilim bittiiiiiiii
Kullanıyorum kesinlikle çook iyi, sizde hayırlı şekilde kavuşursunuz inşallahMerhaba hanımlar, deneyimlerinizden faydalanmak için Aralık annelerinden geliyorum herkes bebeğine kavuşmuş ne güzel :) sütle ilgili sıkıntı yaşarsam doktorum şu takviyeyi önerdi, 4-6 tablet içebiliyormuşuz ve faydası olan tek takviye budur dedi, kendisi de 3 kutu kullanmış. Sizinle de paylaşmak istedim, isterseniz bir doktorunuza danışıp bakabilirsiniz.
Bizimki ellerini kullanmaya başladı ya, savuruyo kollarını, pat pat memeye vuruyoBelkide ondandır canım hiç çözemiyorum gün geçtikçe zorlaşıyor sanki
Bende ondan korktum ama red değilde sinirden yapıyor bu kadarcık boyla bu sinir ne anlamadım
Benimde ucu küçük sanırım silikonla veriyorum tam bırakamıyoruz canımı sıkıyor. Biraz ucunu kestim bugün öyle alacak mı bırakabilecek miyim merak ediyorumMeme ucun küçükse kavrayamadığı için almıyo olabilirr benimki minik alamıyo uçla çok rahat emziriyoruö
Ay benimkide öyle hem emzirmeye çalışıyorum hem dayak yiyorum. Birde tırnaklarını geçirip cart diye aşağı çekiyorBizimki ellerini kullanmaya başladı ya, savuruyo kollarını, pat pat memeye vuruyo
Çaresiz bi gariban ya, öyle düşün annesi
Bunun dışında başka birseyler kullanıyormusunuz bnde genelde sağım yapıyorum emzirme pek olmuyor sütü arttırmaya fayda eder mi acabaKullanıyorum kesinlikle çook iyi, sizde hayırlı şekilde kavuşursunuz inşallah
Ahh ahha aynen diyorum ki kaç gündür sezeryan acısını unuttum göğüslerimden dolayııı. Peki sen ekstra birşey yaptın mıdüzene girmesi için. Mesela elektrikliyle çok sağmayın diyorlar sağdıkça daha çok artar diyeCanımmbende aynıydım atletlerim pijamalarım falan süt oluyordu ama 23 günlük olduk yavaş yavaş bitiyor memeler terbiyesizlerdir diyorlar ilk üç ay sonra bebeğin içmesine göre üretim yapıyorlarmış şimdi yine süt geliyor ama öyle ilk günler gibi değil o şişlikte bitti benim göğsüm hep böyle kalacak sandım sezerysnı falan unutmuştum göğüs ağrısı çok değişik
Bizde yıkadık sakinleşti en sonundaBizde aynıyız duş aldırdım artık en son öyle uyudu
Bizimde kaka ya, yine ıkınıyor ıkınıyor kaka yok ağlıyor emiyor yine baştan. En sonunda yıkadık şimdi yine başladı ılınmaya yavrumBizim yine kaka sorunumuz var parça parça yapıyor şimdi uyudu meme de ama yine kaka yaptı bezi değiştirirken uyanacak tekrar aynı işlemler
Off beyaz gürültü falan etki etmediİnternetten fön makinesi sesi açtım bende aynıyım
Valla ben çözemedim inan kiBenimkide gece 12 de uyandı sabah 9.40 a kadar nasıl bu kadar ayakta kalabiliyor aklım almıyor
Bestlak, bu vitamin. Elenatal 3 aldım birde hoşaf içmeye çalışıyorum bol bol. Solgardan sonra belirgin fark gördüm ama. Ben genelde sağım yapmıyorum uyanınca anca yeter diyeBunun dışında başka birseyler kullanıyormusunuz bnde genelde sağım yapıyorum emzirme pek olmuyor sütü arttırmaya fayda eder mi acaba
Şimdi kucakta uyuma başladı koyunca beş dk yı geçmiyor uykusuValla ben çözemedim inan kibizde aynu
Benmki pek emmediği için arada sağıp veriyorum oda çok olmuyor bende deneyeyim bakalm bur emzirme danışmanıda bu vitamini söylemiştiBestlak, bu vitamin. Elenatal 3 aldım birde hoşaf içmeye çalışıyorum bol bol. Solgardan sonra belirgin fark gördüm ama. Ben genelde sağım yapmıyorum uyanınca anca yeter diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?