2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Aradığım doktor o kadar haklı ki bizim stres bebeği de yükleniyor

Kızlar selam
Kızımı emzirirken sürekli boğazına kaçıyor boğulur gibi oluyor ve öksürüyor. Emzirme pozisyonumda doğru. Ne yapmalı sizin de başınıza geliyor mu?

Kızlar selam
Kızımı emzirirken sürekli boğazına kaçıyor boğulur gibi oluyor ve öksürüyor. Emzirme pozisyonumda doğru. Ne yapmalı sizin de başınıza geliyor mu?
Sütün tazyikli geliyordur canım. Önsütü sağabilirsin, makas şeklinde tutabilirsin, emzirirken geriye yaslanıp emzirebilirsin.

Sütün tazyikli geliyordur canım. Önsütü sağabilirsin, makas şeklinde tutabilirsin, emzirirken geriye yaslanıp emzirebilirsin.
Sağmak için elimde makine yok maalesef canım. Makas şeklinde tutuyorum sürekli. Geriye yaslanıp emzirmeyi deneyeceğim.

Sağmak için elimde makine yok maalesef canım. Makas şeklinde tutuyorum sürekli. Geriye yaslanıp emzirmeyi deneyeceğim.
Canım internete bak elle sağma yöntemi var emzirmeden önce o şekilde sağabilirisin azıcık sağsam yeterli galiba . Makina olmadan halledersin

Kızlar selam
Memenizi çekip tazyikli olup olmadığa baktınız mı

Kızlar kanallarım tıkanık demiştim sıcak su, emzirmek, sağmak gibi şeyler söylemiştiniz yaptım ve bebek emdiğinde geliyor açıldı. Fakat ne kadar emerse emsin sağarsam sağayım memelerim deli gibi şiş o an anlık iniyo sonra yine süt üretimim mi oluyo nedir. Verdiğim süt hemen yeirne geliyo ve benim memem heep şiş, ağrılı acılı kafam kadar oluyo beni tek yoran durum şuan bu ne dikişler ne uykusuzluk ne yorgunluk.. fışkırarak gelmesi gibi bir şey de görmedim hiperlaktasyon mu diye düşündüm de

Ve emzirirken her yer sür oluyo yatak, üstüm başım bebeğin üstü

Benimde ilk haftalarında böyle göğüslerim çok şiş olmuştu bebeğim 52 günlük artık göğüslerim bu şekilde değil belki ilk haftalar olduğu içindir ama yine de bir doktora görün isterseniz

Göğüslerin terbiye olması 3 ayı buluyor canım. Eğer fazlaysa sağmaya devam et. Osman gönlüal'ın bu konuda videosu var izlemeni tavsiye ederim

Ay çok sevindim ya ananem de ilerde azalır dedi bir rahatladım şuan
Canımmbende aynıydım atletlerim pijamalarım falan süt oluyordu ama 23 günlük olduk yavaş yavaş bitiyor memeler terbiyesizlerdir diyorlar ilk üç ay sonra bebeğin içmesine göre üretim yapıyorlarmış şimdi yine süt geliyor ama öyle ilk günler gibi değil o şişlikte bitti benim göğsüm hep böyle kalacak sandım sezerysnı falan unutmuştum göğüs ağrısı çok değişik

Canım aynı sorunu yaşıyorum hala bi çözüm bulamadım yarın doktorla konuşacağım. Sen bi çözüm bulabildin mi
Yok canım bulamadım valla. Geceleri uyku sersemi emiyor ama tam uyanıkken asla memeye gelmek istemiyor. Ağzına süt akıyor ama çekmiyor resmen.
İnatlaşıyor memeyle.
Gece yada gündüz tam uyanmadan gayet güzel emiyor sonra uykuya devam ediyor.

Sırtım ağrıyor artık emzirirken boğuşmaktan. Gezerek bile emzirmeyi deniyorum. Ama net bişey çözemedik. Biz de cumartesi gideceğiz bakalım.
Vermeyince mamayı da çok ağlıyor kıyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…