Eşimin hergun bizde olan ailesi oda güzelmişÇok haklısın gel gör bebeği daha ne . Ay bende bebeğimi kimseye vermeme psikolojisi var birde anlaşılamama. Tüm gün uykusuzdum misafir geldi gitti uyuyamadım çocuk tam uyudu bende tam uyucam eşimin her gün bizde olan ailesi geldi yemek yedik. Gerçekten biraz anlayış istiyorum ya .Hamilelik zordu ama lohusalık.
Evet canım daha yeni başladık sonra 8 e çıkaracak1 mi bana 8 dedi doktor
Ama sabrım kalmadı bi uyuyup dinleneyim istedimEşimin hergun bizde olan ailesi oda güzelmiş
1 saattir ağlıyorum ne yapacağımı bilmiyorum kızıma yetişemiyorum çok yoruluyorum her şeyi dert ediyorum bana uzman desteği alın vs demeyin banyoya fırsatım yok karşımdakinş de ikna etmeye dermanımda annem 15 gpn yanında kaldı 20 gün kalmaya yine gelecek ama şuan taziyemiz var gelen giden olduğu için memlekette benim diş implant tedavim var madem gittim git dr ne zaman yapacaklarsa o zaman geleyim daha iyi olur diyor mantıken ve ben 1 haftadır asla fırsat bulup da de gidemedim şehir dolayısıyla dr da değişeceğiz şuanki tedavime ek bir ton masraf olacak estetik diş dolgusu beyazlatma implant vs eşim elinden gelse bunlara da laf etcekmdaha uygun bir yere gidelim bi kısmımözel bi kısmı devlette yapalım vs diyor ayy çok sinirli ve gerginim anlatacak kimsem de yok buraya yazıyorum dışardan da bir sakininiz ki sormayın asla tartışır bunlar demezsiniz şuan yazıyorum yaa yarın pişman olurum kimseye hiç bir şeyimi de anlatmam ama içim çok doldu artıok kafamı komple değişmek istiyorum suan
Benimde az önce ağzından burnundan süt geldi. Fazla emdikleri için bence. Böyle kusuyır benimkisi hızlı emiyor yada mama içiyor farkına varmıyor doyduğunun . Ben artık hemen gaz çıkartmıyorum çocuğu hırpalamıyorum. Emdiğinde az biliyorum öyle gaz çıkartıyorum ve kafa hep yan . Ha bu arada kusunca ben hep burnunu çekiyorum şaka gibi ama süt geliyor burnundan . Sende çek sonra tıkanmasın burnuKızlar oğlum ilk defa fışkırtarak kustu 15 günlüğüz üç saattir saat başı meme istiyordu en son emdi yattı anne yani beşiğini sallayarak uyutmaya çalışıyordum ki bir anda fışkırttı kafasını yan koyuyorum normalde ama kusarken basinu çevirdi Allah'a çok şükür yanındaydım hemen yan çevirdim kalanida çıkarttı salladigim için oldu muhtemelen çünkü öylece süt çıktı kokuda yok. Ama ya yaninda olmasaydım diye düşünmeden edemiyorum
İnşalalh güzel geçer haber et bakalım işe yarayacak mı sende deEvet hemsire direk elinizin ustune dokun suyu diye gosterdi ama oyle yapinca da hep agladi, bi de muslin deneyeyim diyordum. Bakalim yarinki banyomuz nasil gececek
Açık konuşayım internette gördüğüm her yöntemi deneyerek diye cevap vermek istiyorum. Ama bnde en çok zeytinyağı yaktık ( ısıttık soğuttuk) onla yaptığım masaj işe yarıyor . Karnına ı love you yöntemi var onla masaj yapıyorum rahatlıyorKızlar gazlı bebeği olanlar bu işi nasıl hallediyor? Nasıl daha kolay gaz çıkarttırıyorsunuz. 8byçuktan bu yana sancıyla ağladı ne denediysek olmuyor
Canım peki ilk kızın olduğunda eşinin tutumu nasıldı. Onda sa böyle miydi? Bu arada benc sayfadaki çoğu eş bize batıyor Şuan oda çok normal. Biz bu kadar çırpınıyorken onlardan da aynısını bekliyoruz ama onlar ee çalıştım ora kazandım hah babayım ben kafasındalar. Vicdan yapma uyumayı dene sen iyi olmalısın ki evlatlarına yet. Ayrıca baba da az sorumluluk alsın bırak kızıyla uyusun ilgilensin1 saattir ağlıyorum ne yapacağımı bilmiyorum kızıma yetişemiyorum çok yoruluyorum her şeyi dert ediyorum bana uzman desteği alın vs demeyin banyoya fırsatım yok karşımdakinş de ikna etmeye dermanımda annem 15 gpn yanında kaldı 20 gün kalmaya yine gelecek ama şuan taziyemiz var gelen giden olduğu için memlekette benim diş implant tedavim var madem gittim git dr ne zaman yapacaklarsa o zaman geleyim daha iyi olur diyor mantıken ve ben 1 haftadır asla fırsat bulup da de gidemedim şehir dolayısıyla dr da değişeceğiz şuanki tedavime ek bir ton masraf olacak estetik diş dolgusu beyazlatma implant vs eşim elinden gelse bunlara da laf etcekmdaha uygun bir yere gidelim bi kısmımözel bi kısmı devlette yapalım vs diyor ayy çok sinirli ve gerginim anlatacak kimsem de yok buraya yazıyorum dışardan da bir sakininiz ki sormayın asla tartışır bunlar demezsiniz şuan yazıyorum yaa yarın pişman olurum kimseye hiç bir şeyimi de anlatmam ama içim çok doldu artıok kafamı komple değişmek istiyorum suan
Öncelikle çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşsin. Emme olayından ziyade Şuan bol bol beslenmesine sarılığı atlatmasına odaklan. Mama verilecek mecbur ki aç kalmasın ver bence de .ya göğüs ucuna benzeyen biberonla ver ya şırınga ya kaşık mama ile. En kötü göğsünü sağ onu ver. Şuan öncelik sarılığın geçmesi. Ben göğüs ucuna benzeyen biberonla mama veriyorum benimde sütüm aşırı az . Şükür reddetmedi memeyi bence o biberondan dolayıHanımlar bebeğim sarılık oldu küvöze aldık çok üzülüyorum sürekli ağlıyorum 2880 doğdu şuan 2700 8 günlük. Bol bol emmesi lazım ama zaten bir göğüsümü tutuyordu oda zar zor tutuyordu. Şimdi onu da reddediyor midesi bulanıyor resmen ben çok üzülüyorum ağlıyorum. Emzirmeyi çok istiyorum bir yok gösterebilecek olan var mı?
Ya ezberledim o masajıda ama yok yok olmuyorAçık konuşayım internette gördüğüm her yöntemi deneyerek diye cevap vermek istiyorum. Ama bnde en çok zeytinyağı yaktık ( ısıttık soğuttuk) onla yaptığım masaj işe yarıyor . Karnına ı love you yöntemi var onla masaj yapıyorum rahatlıyor
Biz çıkaramıyoruz valla canımKızlar gazlı bebeği olanlar bu işi nasıl hallediyor? Nasıl daha kolay gaz çıkarttırıyorsunuz. 8byçuktan bu yana sancıyla ağladı ne denediysek olmuyor
Celal bayar araştırma Hastanesi'ne gidiyorum bakalım kuzu bizim burdaki doktor demişti öyle başka hastaneye gidelim dedik bizde Çarşamba günü belli olacak biseyler inşallah kötü bişey çıkmazBişey olmaz canım bizim arkadaşa da aynı şeyi söylediler devlet hastanesine gitti orda doktor yok öyle bir şey dedi
Aynısını bende yaşadım canımKızlar göğsüm abartısız taş gibi sertleşti aşırı ağrılı şekilde şişti. Süt sağma emzirme vs yapıyorum ama çok az iniyo çünkü damla damla geliyo tıkanıklık var sanırım. Kötü durumdayım ya daha mastite dönmedi ateş benzeri semptomlarım yok Allahtan ama ben bu memeleri nasıl boşaltcam sağmaktan uyuştular . Yaşayan oldu mu
öncesinde beslemiş miydin canımKızlar benim kız gaz sancısından uykusuz kaldı inledi durdu sonra bi yattı 3 buçuk saat beslemek içşn uyandırdım ama hiç idrar yoktu başına gelen var mı ya telaşlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?