• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Mamayi nasıl kestin bnm benek doymak nedir bilmiyor ne kdr verirsen yiyio kusana kdr o yüzden kesemiyorum kaç cc geliyor süt mesela bi öğünü kaç cc aliyor
Benim bebe de şaka maka 1 saate bir emiyor. Göğsümde süt oluşmaya vakit kalmıyor . Ben mama veriyorum doymuyor benimkisi de. Şaka masaj süt içse de mama içse de kusuyor her emmeden mamadan sonra. Bu kadar kusmakta normal mi acaba . Birde ben 3 saat falan bekliyorım sağıyorum 30/40 cc anca geliyor: mama da 60 cc veriyorum ben çoğu zaman bitiriyor

Yahu kaç mesaj okudum valla şu meme-mama olayını daha çözemedim ya. 2-3 saatte bir memeye alıyorum 20dk sonra bırakıyor. Zorla da olsa devam ettiremiyorum. Peşine 30cc mama versem yiyor. E ben anlamıyorum mememi sıkıyorum süt var eminim, ama beni 20dkdan fazla emmiyor bırakıyor uykuya gidiyor da, neden peşine 30 cc mama yiyor. Sizce bu meme reddi mi? Her defasında mama vermiyorum beni de unutmasın diye

Yahu kaç mesaj okudum valla şu meme-mama olayını daha çözemedim ya. 2-3 saatte bir memeye alıyorum 20dk sonra bırakıyor. Zorla da olsa devam ettiremiyorum. Peşine 30cc mama versem yiyor. E ben anlamıyorum mememi sıkıyorum süt var eminim, ama beni 20dkdan fazla emmiyor bırakıyor uykuya gidiyor da, neden peşine 30 cc mama yiyor. Sizce bu meme reddi mi? Her defasında mama vermiyorum beni de unutmasın diye
Valla benim meme de yan gelip yatma yeri gibi. Hem kisa suruyor emmesi hem de emdigini kusup bosa goturuyor guzelim sutu. mama vermiyorum cisli bez sayisina guvenerek. Ama gunde garantiye almak icin bazen 2-3 kez vermeye calisiyorum ne kadar cc alirsa, genelde 30 yetiyor. Bi ritim tutturamadik, ne o beni anladi, ne ben onu. Zaten banyo yaptirirken de kiyameti kopariyo, cocugu yikamak ve altini degistirmek travma oldu bende. Bu ne reddi oluyor acaba

Kızlar yediğiniz şeyler bebeğe gaz yapıyor mu ya? Geçmiyor bebeğe diye duydum ben herşeyi yiyordum doğduğundan beri bugün kısır yedim o mu gaz yaptı anlamadım 5 saattir uyumuyoruz

Valla benim meme de yan gelip yatma yeri gibi. Hem kisa suruyor emmesi hem de emdigini kusup bosa goturuyor guzelim sutu. mama vermiyorum cisli bez sayisina guvenerek. Ama gunde garantiye almak icin bazen 2-3 kez vermeye calisiyorum ne kadar cc alirsa, genelde 30 yetiyor. Bi ritim tutturamadik, ne o beni anladi, ne ben onu. Zaten banyo yaptirirken de kiyameti kopariyo, cocugu yikamak ve altini degistirmek travma oldu bende. Bu ne reddi oluyor acaba
Pazartesi doktorla görüşeceğim. Hayır yani her defasında 30cc mama versem her defasında yer. Benden neden almıyor ben anlamıyorum delireceğim. Sarılık muhabbetimiz var diye mama vermek zorunda kaldım şimdi de resmen mamasız doymuyor gibi geliyor

Hiç uyumadi bnm bebek bugün kizlar doktor bana gaz damlasi da vermedi var midir eczaneden alabileceğim iyi gelen kullandiğiniz şaşirdim napicami çnki gazi var çikaramiyor uykuya dalamyo karnıda tok içim aciyo çikartamiyorum gazını ne yaptiysam
Biz nurse harvey's kullanıyoruz canım eh biraz biraz etki etti rahatladı

Banyo yaptırırken müsline sar öyle su dök üzerine canım sonradan müslini çıkar yıkamaya devam et. Direk suya değdirme tenine . O zaman banyo da olay çıkartmıyorlar. Bende işe yaradı belki sende de yarar

Mamayi nasıl kestin bnm benek doymak nedir bilmiyor ne kdr verirsen yiyio kusana kdr o yüzden kesemiyorum kaç cc geliyor süt mesela bi öğünü kaç cc aliyor
Canım ben sağdım üç dört defa ama dağ göğsüm rahatlasın diye o zaman hep 30-40 aradı geliyordu doktor dedi ki bana emzirme danışmanı diyeyim çocuk bundan daha fazlasını çeker dedi mamayı nasıl bıraktık kilo alımı güzel dedi doktor günde bir gece bir şeklinde 30 cc ver dedi denedik kendi almıyor iki memeyi net emince mamayı istemedi emzirme danışmanlığına gittiğimizde sırayla emzirerek bişeylere baktılar ilk gittiğimde doymuyor diyordu şimdi ikisini emince tamam doyuyor dedi

Canim bıraktığında altını açmayı filan denedin mi yada bir on dk felan bekleyip tekrar vermeyi denedinmi

Sağmak sütü arttirir diyolardi die sağiyorum bide sarılık var ya bebişte çekemiyo uyuya kaliyo die o zmn sağmiyim bnde emmesi daha iyi olcaksa 🙏🏻
Islat bitane pamuğu çıkart pantolonunu uydukça uyar onu sür pamuğu ayaklarını ıssır ayak altılarında pamuğu sür uyandır ben hep öyle yaptım

Kızlar oğlum ilk defa fışkırtarak kustu 15 günlüğüz üç saattir saat başı meme istiyordu en son emdi yattı anne yani beşiğini sallayarak uyutmaya çalışıyordum ki bir anda fışkırttı kafasını yan koyuyorum normalde ama kusarken basinu çevirdi Allah'a çok şükür yanındaydım hemen yan çevirdim kalanida çıkarttı salladigim için oldu muhtemelen çünkü öylece süt çıktı kokuda yok. Ama ya yaninda olmasaydım diye düşünmeden edemiyorum 😔

Canım ben önce solu emziriyorum 15 dakika ama baya kavga dövüş o uyumak istiyor ama ben uyutmuyorum çekiyorum memeden altını açıyorum değiştiyorum gazını çıkartıyorum sağı veriyorum 15 dakika emziriyorum gazını çıkartıyorum 30 cc lik mama hazırlıyorum veriyorum almıyor iki gündür bıraktık mamayı doktor bi gece bi gündüz ver dedi denedim almadı bu formül işe yaradı bizde

Banyo yaptırırken müsline sar öyle su dök üzerine canım sonradan müslini çıkar yıkamaya devam et. Direk suya değdirme tenine . O zaman banyo da olay çıkartmıyorlar. Bende işe yaradı belki sende de yarar
Evet hemsire direk elinizin ustune dokun suyu diye gosterdi ama oyle yapinca da hep agladi, bi de muslin deneyeyim diyordum. Bakalim yarinki banyomuz nasil gececek 🙄

Canım ben önce solu emziriyorum 15 dakika ama baya kavga dövüş o uyumak istiyor ama ben uyutmuyorum çekiyorum memeden altını açıyorum değiştiyorum gazını çıkartıyorum sağı veriyorum 15 dakika emziriyorum gazını çıkartıyorum 30 cc lik mama hazırlıyorum veriyorum almıyor iki gündür bıraktık mamayı doktor bi gece bi gündüz ver dedi denedim almadı bu formül işe yaradı bizde
Altını da açsam gazını da çıkarsam max 20dk hele geceleri tutturmak o kadar zorki. Mama kolayına geliyor çok üzülüyorum

Canım ben kullanıyorum owli markasının almıştım ama boğaz kısmı fermuar sert gibi o yüzden tam kapatmıyorum. Memnunum ben hem elleriyle uyanmıyor hem de gece üstünü açıyordu bununla üşümüyor
ay tam istedigim şey elleriyle uyanmasın ama elleri kolları da sımsıkı olmasın. teşekkür ederim bakayım sipariş edeyim

Canim bıraktığında altını açmayı filan denedin mi yada bir on dk felan bekleyip tekrar vermeyi denedinmi
10 dk beklesem sanırım tamamen uyur 🤣 altını açıyorum diğer memeyi 5dk emip bırakıyor allahım ben bilmiyordum bebek bakmanın bu kadar zor olacağını. Eşim desen sağ sütünü biberonla ver diyor daha çok cinlerimi tepeme çıkarıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun ben iyi değilim bittim demek üzereyim.

Ben kullanıyorum canım. Benim oğlanda elleri ayakları sıkışsın hiç sevmiyor . Müslin yapınca o eller muhakkak çıkıyor dışarı . Çıkaramazsa ağlıyor zaten 😃 ben bunu gece kıllanıyorum özellikle ile yarıyor ilk elleri açık uyuyor . Uykuya geçince elleri de içine katıyorum. Bu arada bundan alacaksan penye esnek kumaş al. Bu kumaş hem ısıtmıyor hem esnemediği için rahat olmaz .
benim kızı tarif ettin bazen artık oyle bi sarıyorum ki tamam diyorum artık acamaz bi bakıyorum el dışarıda😂😂😂 e kıyamıyorım da oyle sıkışınca. teşekkür ederim canım ben de kumaş bişi alayım o zaman🥰

Back