Kızlar selam. Epeydir bakamıyorum buralara. 8 günlük olduk bugün. İlk gün süt gelmedi az geldi diye mama vermiştik. Sonra eve geldiğimizde de öncelikle hep emzirdim sonrasında illa mama içmek istedi. Sütüm artık iyice arttı. Her sıktığımda geliyor. Hatta birini emerken diğer memeden süt geliyor fakat 2 gündür kızım memeyle inatlaşıyor. Almak istemiyor. Güç bela aldırıyorum. Sonrasında da uyuyarak emiyor. 1 saate yakın emziriyorum uyuyakaldığı için.
Artık sırtım felan fena ağrıyor. Biberonu bıraktırmak istiyorum. Phılıps avent aldık bi de meme reddi olmasın diye ama yok yani etkiliyor.
Beni emdi diyelim 30-40 dk peşine illa 60 cc mama içmek istiyor.
Sütüm var ama neden mama diye diretiyor anlamıyorum ya. Üzülüyorum da.
Bi yerden de eşimle ve ablamla mücadele ediyorum. Ablam sürekli üşüttü çocuk sancısı var kafasında eşim de nazar oldu bu çocuğu kafasında.
Halbuki tek derdi mama emmek o nedenle yaygara çıkarıyor.
Şırınga ile mama vereyim diyorum son çare. Meme reddi yapmadan inşallah bu süreci atlatırız.
Mama olayına çok canım sıkılıyor. Hem meme hem mama gitse sorun etmeyeceğim ama süt varken ısrarla süte yanaşmayıp mama diye diretmesine üzülüyorum. Önerisi olan var mı ya da benzer süreci yaşayan ?
Artık sırtım felan fena ağrıyor. Biberonu bıraktırmak istiyorum. Phılıps avent aldık bi de meme reddi olmasın diye ama yok yani etkiliyor.
Beni emdi diyelim 30-40 dk peşine illa 60 cc mama içmek istiyor.
Sütüm var ama neden mama diye diretiyor anlamıyorum ya. Üzülüyorum da.
Bi yerden de eşimle ve ablamla mücadele ediyorum. Ablam sürekli üşüttü çocuk sancısı var kafasında eşim de nazar oldu bu çocuğu kafasında.
Halbuki tek derdi mama emmek o nedenle yaygara çıkarıyor.
Şırınga ile mama vereyim diyorum son çare. Meme reddi yapmadan inşallah bu süreci atlatırız.
Mama olayına çok canım sıkılıyor. Hem meme hem mama gitse sorun etmeyeceğim ama süt varken ısrarla süte yanaşmayıp mama diye diretmesine üzülüyorum. Önerisi olan var mı ya da benzer süreci yaşayan ?