Aynısını yaşadık bu hafta bn hipotroid hastasiyim bebişte sarilik çikinca tsh bakmak istedi dr ve 9 cikti değer değer yüksek bzm için haftaya bida gelin kana dedi dr ilaç başlanabilir değere göre dedi annede tiroid hastaliği var mi dir sordu evet var dedim muhtemel antikordan geçiş oldu dedi benm bebiştede var maalesefKızlar troit ilacı kullananlar vardı burda TSH değerleri yüksek çıkanlar bebeklerinizde de değerler yüksek çıktı mı? Bu yüzden kontrole falan gideniniz var mı?
Bizde çıktı ve bize kontrole gelin değerler düşmezse ilaç baslayacaz zeka geriliği olabilir yoksa denildi
Bende bu fotoğraf olayına ayar oluyorum ya zaten 2 gün sonra görmeye geleceksin fotoğraf istemekte ne gel görVallahi o kadar üzgünüm ki anlatamam çok haklısın yavrum. Ne olur yani gelse bir kap yemek getirse en azından bir yarım saat başında dursa da sen de yemek yesen kendini toparlasan. Bizde hastayız gelmeyin demek yok , Sağolsunlar 3 günlüktüm cümbür cemaat geldiler geçtim odaya çıkmadım bende . Kimseyi görmek istemiyorum inan ki herkesten nefret ettim. Hamileyken bir kere nasılsın demeyen insanlar bebeğin fotoğrafını at diyor bu ne yüzsüzlük ben anlamadım. Kimsede anlayış yok . Birde bunlar anne olmuş insanlar o daha acınası. Tuvalete gitmeyi unutuyorum inan ki ağlamaya bile fırsatım yok
Hepimizde böyle canım. Resmen simülasyondaymışız gibi hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Bölüm sonu canavarı ne zaman gelecek bilmiyorumBende bu fotoğraf olayına ayar oluyorum ya zaten 2 gün sonra görmeye geleceksin fotoğraf istemekte ne gel gör
Bende bebeğime yetemiyorum psikolojisi var bilmiyorum herkeste böylemi bu yıpratıyor insanı
Bebek kaç günlükken alınacak canım sadece bir kere mi kan verdiniz bizim değerler biraz daha yüksek çıktı ilk 22 Bir kaç gün sonraki 15 sonraki gün tekrar aldılar onda da 14 çıktıAynısını yaşadık bu hafta bn hipotroid hastasiyim bebişte sarilik çikinca tsh bakmak istedi dr ve 9 cikti değer değer yüksek bzm için haftaya bida gelin kana dedi dr ilaç başlanabilir değere göre dedi annede tiroid hastaliği var mi dir sordu evet var dedim muhtemel antikordan geçiş oldu dedi benm bebiştede var maalesef
Bende kullanıyordum hamilelik boyunca eurhyrox 25 mg ama bebeğe geçer denmedi ya da tekrar bakılmadı değerlerime siz şimdi zeka geriliği diyince gerildim. Bebeğim sarılığı geçirmedi o yüzden mi bakmadılar acabaKızlar troit ilacı kullananlar vardı burda TSH değerleri yüksek çıkanlar bebeklerinizde de değerler yüksek çıktı mı? Bu yüzden kontrole falan gideniniz var mı?
Bizde çıktı ve bize kontrole gelin değerler düşmezse ilaç baslayacaz zeka geriliği olabilir yoksa denildi
İkinci tahlili 11 lerde çıktı doktor dikkatli olmaya devam edin dedi.sınırda cıkmış canım benim dr da 16-17 olmuşsa yatırırız demişti 11 cıkmıştı ama ben iyileşmedşne yakın götürdüm sanırım. yoksa dhaa yüksekti eminim. evde yapabileceğin tek şey bol beslemek. uzun süre uyursa uyandır en fazla 2 saat sonra uyandır sütün azsa emzirme sonrası mama ver ancak bu şekildr canım
Valla canım bende gerildim günlerdir çocuğu delik deşik ettiler kaç gündür yazıyım buraya diyorum unutuyorum Çarşamba tekrar gidecez değerler düşüyor ama inşallah dahada duserde ilaç falan baslanmaz el kadar çok çocuğa ve inşallah bişey olmaz ya cidden korkuyorumBende kullanıyordum hamilelik boyunca eurhyrox 25 mg ama bebeğe geçer denmedi ya da tekrar bakılmadı değerlerime siz şimdi zeka geriliği diyince gerildim. Bebeğim sarılığı geçirmedi o yüzden mi bakmadılar acaba
Canim bizim doktor damla verdi bir kere damlatie damlatmaz kesti direktYa geceleri hep güzel uyudu bu zamana kadarinşallah böyle devam eder
Benimki böyle idi her gün kaynayıp ılımış suyla siliyorum azaldı ama hala tam geçmedi yarın doktora soracağım
Bacaklarına hiç inmedi gözleri de sarı değil sadece yüzüne parmağımla bastırıp çekince biraz beyazlık kalıyor bir saniye sonra geçiyor o sarılık belirtisi mi değil mi onu tam anlamadım. Çünkü doktor göğsüne parmağıyla bastırıp çekip bu şekilde kontrol etmişti
29 günde sarılık olmaz artık değil miyok bundan sonra uyandiririm
Geçer inşallah canım kaç günlük seninki
Ben iki numaraya geçtim bir numaradan öyle aşırı aşırı büyük değil hatta Primanın yeni doğanı bence Sleepynin iki numarasından daha büyük
Yok canım damlaya basladik geçirdi hemen şükür göz yaşı kanalı tıkanıklığı dedi doktorİltihapta alt göz kapağı şişiyor diye gördüm ben burna yakın kısmı. Bu çapak diye düşünüyorum benim oğlumun da tek gözü böyle çünkü. Göz altı diğer göze göre daha şiş mi ?
Hastanede kan falan aldılar o kadar bakmışlardır benimkine de diye düşünüyorum ama çarşamba günü randevum var çocuk doktoruna bir sorayımValla canım bende gerildim günlerdir çocuğu delik deşik ettiler kaç gündür yazıyım buraya diyorum unutuyorum Çarşamba tekrar gidecez değerler düşüyor ama inşallah dahada duserde ilaç falan baslanmaz el kadar çok çocuğa ve inşallah bişey olmaz ya cidden korkuyorum
Benim bebeğimde sarılık geçirmedi değerleri hep düşük çıkıyor ama genede baktılar hastanede
Çok sevindimYok canım damlaya basladik geçirdi hemen şükür göz yaşı kanalı tıkanıklığı dedi doktor
Sor kuzum inşallah bişey çıkmaz yaHastanede kan falan aldılar o kadar bakmışlardır benimkine de diye düşünüyorum ama çarşamba günü randevum var çocuk doktoruna bir sorayım
Ben de kp kv içiyordu ve sürekli bizdelerdi ozman söyledim onlara trip attılar ama içmediler de.ama eşimin arkadaşı gelmişti ona söyleyemedim eşimde birşey dememiş eşime kızdım neden izin verdin diye ama o da çekiniyor söyleyemiyor böyle saçma bir olay şaşırdım kaldım vala napcağımıBen söyledim balkonda içiyoruz dediler ölmezsiniz bir kaç saat içmeyince dedim eşimin kuzenleri arkadaşları içiyor zaten tamam tamam dediler yüzüme bişey demediler arkamdan dedikleri de umrumda değil
tsh nereden baktıklar topuk kanından eKızlar troit ilacı kullananlar vardı burda TSH değerleri yüksek çıkanlar bebeklerinizde de değerler yüksek çıktı mı? Bu yüzden kontrole falan gideniniz var mı?
Bizim 6. Gün alındı 13 dü 11.gün alindi 15 olmuş değer işte aralıklarla takiptelerBebek kaç günlükken alınacak canım sadece bir kere mi kan verdiniz bizim değerler biraz daha yüksek çıktı ilk 22 Bir kaç gün sonraki 15 sonraki gün tekrar aldılar onda da 14 çıktı
Yok kuzu normal kan alıp baktilartsh nereden baktıklar topuk kanından e
Peki olumsuz bişey dediler mi ben beyni etkiler falan diyince telaş yaptım sanada dediler mi öyle bişeyBizim 6. Gün alındı 13 dü 11.gün alindi 15 olmuş değer işte aralıklarla takipteler
Rutin bir şey mi canm bakmak yoksa siz mi söylediniz bende ilaç kullanıyordum hamileyken anti tpo yüksekti tseler normalYok kuzu normal kan alıp baktilar
Yoo bnde hipotroid hastasym sadce iki yil ilac kullanır dedler o kdrPeki olumsuz bişey dediler mi ben beyni etkiler falan diyince telaş yaptım sanada dediler mi öyle bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?