2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Aynısını yaşadık bu hafta bn hipotroid hastasiyim bebişte sarilik çikinca tsh bakmak istedi dr ve 9 cikti değer değer yüksek bzm için haftaya bida gelin kana dedi dr ilaç başlanabilir değere göre dedi annede tiroid hastaliği var mi dir sordu evet var dedim muhtemel antikordan geçiş oldu dedi benm bebiştede var maalesef

Bende bu fotoğraf olayına ayar oluyorum ya zaten 2 gün sonra görmeye geleceksin fotoğraf istemekte ne gel gör
Bende bebeğime yetemiyorum psikolojisi var bilmiyorum herkeste böylemi bu yıpratıyor insanı

Bende bu fotoğraf olayına ayar oluyorum ya zaten 2 gün sonra görmeye geleceksin fotoğraf istemekte ne gel gör
Bende bebeğime yetemiyorum psikolojisi var bilmiyorum herkeste böylemi bu yıpratıyor insanı
Hepimizde böyle canım. Resmen simülasyondaymışız gibi hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Bölüm sonu canavarı ne zaman gelecek bilmiyorum

Bebek kaç günlükken alınacak canım sadece bir kere mi kan verdiniz bizim değerler biraz daha yüksek çıktı ilk 22 Bir kaç gün sonraki 15 sonraki gün tekrar aldılar onda da 14 çıktı

Bende kullanıyordum hamilelik boyunca eurhyrox 25 mg ama bebeğe geçer denmedi ya da tekrar bakılmadı değerlerime siz şimdi zeka geriliği diyince gerildim. Bebeğim sarılığı geçirmedi o yüzden mi bakmadılar acaba

İkinci tahlili 11 lerde çıktı doktor dikkatli olmaya devam edin dedi.

Valla canım bende gerildim günlerdir çocuğu delik deşik ettiler kaç gündür yazıyım buraya diyorum unutuyorum Çarşamba tekrar gidecez değerler düşüyor ama inşallah dahada duserde ilaç falan baslanmaz el kadar çok çocuğa ve inşallah bişey olmaz ya cidden korkuyorum
Benim bebeğimde sarılık geçirmedi değerleri hep düşük çıkıyor ama genede baktılar hastanede

Canim bizim doktor damla verdi bir kere damlatie damlatmaz kesti direkt

Yok canım damlaya basladik geçirdi hemen şükür göz yaşı kanalı tıkanıklığı dedi doktor

Hastanede kan falan aldılar o kadar bakmışlardır benimkine de diye düşünüyorum ama çarşamba günü randevum var çocuk doktoruna bir sorayım

Ben söyledim balkonda içiyoruz dediler ölmezsiniz bir kaç saat içmeyince dedim eşimin kuzenleri arkadaşları içiyor zaten tamam tamam dediler yüzüme bişey demediler arkamdan dedikleri de umrumda değil
Ben de kp kv içiyordu ve sürekli bizdelerdi ozman söyledim onlara trip attılar ama içmediler de.ama eşimin arkadaşı gelmişti ona söyleyemedim eşimde birşey dememiş eşime kızdım neden izin verdin diye ama o da çekiniyor söyleyemiyor böyle saçma bir olay şaşırdım kaldım vala napcağımı

tsh nereden baktıklar topuk kanından e

Bebek kaç günlükken alınacak canım sadece bir kere mi kan verdiniz bizim değerler biraz daha yüksek çıktı ilk 22 Bir kaç gün sonraki 15 sonraki gün tekrar aldılar onda da 14 çıktı
Bizim 6. Gün alındı 13 dü 11.gün alindi 15 olmuş değer işte aralıklarla takipteler

Kizlar sütünü sağip veren annelerimiz var mı kaç cc almali bi öğünde ? 12 günlüğüz şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…