2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
Kızlar bebeğim 22 günlük ve 5 günlükken göbek bağı düşmüştü. Bugün kurumuş kan fark ettim doktora yazdım. Başına gelen var mı
Bizdede oldu 5.günde düştü göbek bağı kanama oldu 10 güne kadar normal dedi ama bitmedi doktor sızıntı var dedi bizim k vitamini yapıldı sonra kesildi

Bnm bebiş sarılık çikti maalesef süt gelmesi için yardimci olur mmsnz arkadaşlar
Valla canım bende de az gelir inşallah seninde bol emzir sonra sağ dereotu yiyom bestlak damla kullanıyorum birde e bebek ten süt yapan çaylar var onları içiyorum tahin helva yiyorum genede 60 cc geçemiyorum

Emmeden sağınca 60 geliyor ama fazlası olmadı hiç gümüş kapak takıyorum içi süt doluyo anlamadım bak bugün emip uyuyor mama 30 luk içti sabah başka içmedi akşama bakalım ne olacak

Ben dogumdan 12 saat sonra bebegimi kucagima alabildim ama buna ragmen sutum geldi. Hic takilma, geliyor :)

Canim siringayla cekim hizi nasil? Bizimki cok hizli cekiyor.

Bir fiske değil nerdeyse falaka gibi oluyor topuklarına vuruyoruz ama bana mısın demiyor. Ben de mama veriyorum ama çok istemiyor emzirme sonrası 15 cc zor alıyor onu da bir emzirme atlatarak vermeme rağmen. İnşallah en kısa zamanda düzelir lohusa psikolojisi kaldırmıyor bebeğime bişey olur duygusunu yenemiyorum

Aynen bende bugün kontrole götüreceğim sarılık atmamıştır inşallah kan da almasalar çok mutlu olacağım inşallah kilosu da artmıştır gece uyandırmak çok zor uyutmak daha zor
Canım naptın değeri kaçtı, kaç olmuş. Bende seninle aynı durumdayım bizim kontrol yarın sabah

Bnm bebiş sarılık çikti maalesef süt gelmesi için yardimci olur mmsnz arkadaşlar
Bizim de sarılık çıktı 14 çıktı değerimiz, 17 olsaydı tedaviye alacaklardı sanırım. Emzirme ve günde 3 kere mama veriyorum, sütü artırmak için bol su, duş, rezene çayı, şekerli pirinç lapası yardırıyorum şuan. Sizin değerler nasıl

Bana da çok dikiş atıldı, doğum ıkınmalarımdan daha uzun sürdü resmen. Ama orayı iğneyle uyuşturmuşlardı biraz dişini sık diye diye diktiler canım dayanamayacak gibi miydin genel anesteziye geçiliyormuymuş bilmiyordum

Canım benim sütüm yeterli olmasına rağmen mama ver uyanmayı öğrenene kadar böyle devam dedi

Maşşallah sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin rabbim

Sizin baby kac dk aktif emiyor?

Allah analı babalı büyütsün canm
Aynı şeyleri yaşadım normal doğum ama dikiş fazla genel anestezi aldm. Çok şükür ikimizde sağlıklıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…