- 26 Şubat 2024
- 1.436
- 1.342
İşte ben de böyleydim çok yemezdim şekerle aram yoktur karbonhidrat yemem ama düzenli değildi düzeni oturtunca 6 günde tokluk şekerim 145 ı geçmiyor buda istenilen sınır zaten, bence kesınlıkle iki saatte bir ara öğün ve ana öğün leri kaçırma derim bi ayranda olsa bi dilim elma da olsa iki saatte bir agzına bişeyler at ara öğün için ana ögünleride kaçırmadın mı tamamdır inanarak yapmak çok önemli stresten de uzak dur şöyle düşün önemli olan bebegımın sağlıgı valla geri kalan herşeyin canı cehenneme diyorum artık bir süre böyle sımdı aynı bedeni payşastıgım bebeklerim için sonra da onları beslemek ve yetebilmek için bu kafaya ulaşmak lazımBen karbon hidrat tüketmedim makarna pirinç falan nadiren bulgur yemişimdir çok sevdiğim bir yemek zaten değil ama tam buğday ekmek günde 2 dilim yiyebilirsin dedi sabah bi dilim yedim ama ben çok düzenli aynı saate yapmadım acıktıca yedim akşam bazen 6 bazen 7 8 de bile akşam yemeği yediğim oldu çalişınca gün içinde fırsat olunca ara öğun yaptım aslında kilo almadım bebek kilo almış