Hastane değil aslında doktorun özel kliniği canim o yüzden götürmek istiyorumbence hastanede bebekle ilgili bi durum yoksa gitmeden once iyice besle ne olur ne olmaz diye de sağ boşuna götürme hastanw enfeksiyon yuvası. ama cok uzak ve uzun sürecekse yanına al aklın kalır acıkır vs
Merhabalar bizde kan uyuşmazlığı var ama çok şükür sarılığı atlattık, doktorlar sadece emzir demişti ama çocuk çok açtı sütüm yoktu 2,3 saatte bir verdik mamayı, pompaya da Süt gelmiyordu ama ısrarla çektim pompadan geldi elhamdülillah sonunda, sütümü de verdim mamayı da düzenli verdim. Uyanmayınca topuğuna bir fiske vurduk uyandı, ıslak mendille bacağını silince de uyandı.Kızlar 4.gün kontrolüne gittik kızımda sarılık sınırda çıktı doktor günde 3 kere mama ver dedi. Ama 30dk emzirdikten sonra bayılıp kalıyor ya asla uyandıramıyorum siz nasıl uyandırıyorsunuz ? Başından sarılık geçenler nasıl düzelttiniz gördükçe içim parçalanıyor kendime gelemiyorum ne yapacağım duygusal olarak çöktüm
Belki geğirirken yedikleri ağzına geliyordurKızlar iki gündür emdikten sonra kusma gibi iki üç damla cikartiyoruz ardından diğer memeye sıra gelmiş oluyor veriyorum gayet güzel emmeye devam ediyor yanlış mı yapıyorum neden çıkartıyor?
Canım benimde memeden sıkınca geliyor süt içtiği halde geliyor sonra sağıyorum yine 30-40 fln çıkıyor ama sürekli memede ve sonrasında aranıyor ellerini emiyor demek aç yani mama içsede memede uyuyor benimkide beni emzik yapmış olabilir asla emzik almıyor atıyo öğürüyor direkBende aynıyım devamlı emmek istiyor 12 den beri kucağımda beşikte 10 dkdan fazla uyumadı ağlayarak uyanıp aranıyor
Emzik de verdim ama attı onu da
Ben hiç mama vermiyorum sütüm bar çünkü yani emip uyuduğunda sıkkyırum hala çıkıyor o yüzden aç kaldığını düşünmedim hiç ama burda herkes veriyor acaba aç kaldığından mı uyumadı bu çocuk bugün
Benimki de benim kucağımdaysa ağlıyor meme istiyor ama başkasının kucağında ağlamadan uyanık kalabiliyor
Naaptım acaba ben bu çocuğa yaa seni emzik yaptı falan diyorlar kucağa alıştırdın diyorlar e kucağa almayınca katılıyor ağlamaktan nasıl almam kucağıma
Naapcamı şaşırdım yaa
Ayy bunların inançları beni benden aldı benim kv de ilk geneliğimde öyle demişti ödüm kopmıştu 40 gün kalcal diyrLohusa 40 gün yalnız bırakılmazmış kovalasanda gitmeyiz diyor bide
Canım emmeyip sonrada emelerde var sakın bırakma hep tut memeni birgün tutacak sen bu arada sağ sütünü emmesede sağoyormusın sütler boşa gitmesinBen kaşık biberon hiç denemdim canm hala şırınga ile besliyorum
Emmiyor malesef
Bir umut emer diye biberon a başlamadm
Aynen canm uykuya da ihtiyac var cok haklsn
Benim de moralim bozuluyo ama elden de bi'şey gelmiyor
Oy oy birinz soğuk kanlı olsanz iyi olur vllla balm
Benim bebekte şükür gaz sancısı yok tek derdim emzirmek
Artk emmediği için sütüm de azalıyor
Çok zor öyle sık uyanmaları vlla canm Allah kolaylık versin hepimize
Benim ki memenin direk elleriyle itiyor hiç emmiyor
Ben denedim ama almadı canım eğer emzik aldıysa verr benceKızlar selam emzik kullanmaya başladinz mi?
Ben bgn verdim mecbur o kadar da direndim ailelere 1 aydan önce vermicem diye
Ama dayanamadm uyumak bilmedi
Benimkide başladı çıkartmaya gaz çıkartırken geliyor sanırımKızlar iki gündür emdikten sonra kusma gibi iki üç damla cikartiyoruz ardından diğer memeye sıra gelmiş oluyor veriyorum gayet güzel emmeye devam ediyor yanlış mı yapıyorum neden çıkartıyor?
Of sorma eşim en fazla 10 gün daha kalırsınız gidersiniz sonra dedi onun bile kendi annesine tahammülü yokAyy bunların inançları beni benden aldı benim kv de ilk geneliğimde öyle demişti ödüm kopmıştu 40 gün kalcal diyr
Canım suyun gelmiş galiba akşam. Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın haberdar et biziaynı durumdayız 39+4 4200 gram
Ya bende gebelik şekeri vardı 3 aydır hiçbir şey yemiyorum resmen ama doktor genetik bu şekerle ilgili değil dedi. 3 farklı doktora muayene oldum kilo konusunda üçü de benzer tahminler yaptı artık ısrar etmeyeceğim. 9 ay karnımda taşıdığım bebeğimin sağlıkla doğmasından önemli değil hiçbir şey diye düşünüyorum artık. Dün akşam baya zor geçti benim için ama bugün daha iyiyim canımCanım maşallah bebiş baya kilo almış ama ikinzi de düşün sağlıkla kavuşun da bence nasıl olduğunun şu saatten çok önemi yok iri bebeğin riski oluyor
aynen öyle bir de sürekli insanların doktorun kolayına geliyor, doğumuna sahip çık baskısı beni bitirdi. Çok suçlu hissettim kendimi. Ama vajinal doğum diye ısrar edersem ve bir aksilik olursa da kendimi affetmem.Riskleri direk doktordan duyunca insan korkmuyor değil o hallederiz dese insan güvenir yapar da
Canım aynen öyle oldu. Sen nasılsın? Sütün hemen geldi mi? Şimdi de ona stres yapıyorum.Kaç kilo verdi ki
aynı bnm durumum gibi olmuş
Ayy hadi gözün aydınn ozaman giderler az daha sabır ya sabır sen bebeğine bak yat odana geç bebeğide yanına koy onlar yemek ev işi fln otursunlarOf sorma eşim en fazla 10 gün daha kalırsınız gidersiniz sonra dedi onun bile kendi annesine tahammülü yok
Bnm bebiş sarılık çikti maalesef süt gelmesi için yardimci olur mmsnz arkadaşlarCanım suyun gelmiş galiba akşam. Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın haberdar et bizi
Ya bende gebelik şekeri vardı 3 aydır hiçbir şey yemiyorum resmen ama doktor genetik bu şekerle ilgili değil dedi. 3 farklı doktora muayene oldum kilo konusunda üçü de benzer tahminler yaptı artık ısrar etmeyeceğim. 9 ay karnımda taşıdığım bebeğimin sağlıkla doğmasından önemli değil hiçbir şey diye düşünüyorum artık. Dün akşam baya zor geçti benim için ama bugün daha iyiyim canım
aynen öyle bir de sürekli insanların doktorun kolayına geliyor, doğumuna sahip çık baskısı beni bitirdi. Çok suçlu hissettim kendimi. Ama vajinal doğum diye ısrar edersem ve bir aksilik olursa da kendimi affetmem.
Canım aynen öyle oldu. Sen nasılsın? Sütün hemen geldi mi? Şimdi de ona stres yapıyorum.
Kızlar ben genel olarak kendimi hiç sezaryene hazırlamamıştım. Sütünüz oldu mu? Öneriniz var mı benim için? Çok teşekkür ederim destekleriniz için o kadar kıymetli ki
kan verdiniz mı kaç çıktı degeri? bol su ve emzirme canım benim de 4 günden sonra geldiBnm bebiş sarılık çikti maalesef süt gelmesi için yardimci olur mmsnz arkadaşlar
Keşke elimden bir şey gelseBnm bebiş sarılık çikti maalesef süt gelmesi için yardimci olur mmsnz arkadaşlar
Benim bebeğimin de düştükten 10 gün sonra kan fark ettim meğerse içeride minicik parça kalmış orayı yakti doktor. Daha da devam ederse k vitamini iğnesi yapicakti aslında ilk doğduklarinda yapiliyormus bu iğne ama böyle durumlar olabiliyor dedi. Siz de vakit kaybetmeden doktora götürün lütfenKızlar bebeğim 22 günlük ve 5 günlükken göbek bağı düşmüştü. Bugün kurumuş kan fark ettim doktora yazdım. Başına gelen var mı
Gümüş nitrat mı uyguladıBenim bebeğimin de düştükten 10 gün sonra kan fark ettim meğerse içeride minicik parça kalmış orayı yakti doktor. Daha da devam ederse k vitamini iğnesi yapicakti aslında ilk doğduklarinda yapiliyormus bu iğne ama böyle durumlar olabiliyor dedi. Siz de vakit kaybetmeden doktora götürün lütfenenfeksiyon kapmasin
İsmini bilmiyorum inanin, uzun bir çubuğun ucunu yaktı göbek deliğinin içine doğru sokuşturdu. Ama kızım hiç ağlamadi can yakan birşey değildiGümüş nitrat mı uyguladı
Aynı şeyi yaşıyoruz inankiCanım benimde memeden sıkınca geliyor süt içtiği halde geliyor sonra sağıyorum yine 30-40 fln çıkıyor ama sürekli memede ve sonrasında aranıyor ellerini emiyor demek aç yani mama içsede memede uyuyor benimkide beni emzik yapmış olabilir asla emzik almıyor atıyo öğürüyor direk
Benimki de böyleydi süştükten 2 3 gün sonra kan geldi ama doktor takip et aktif kanama değil merak etme dedi bana çoğalırsa gül demişti 3 gün falan böyle devam etti sonra geçtiKızlar bebeğim 22 günlük ve 5 günlükken göbek bağı düşmüştü. Bugün kurumuş kan fark ettim doktora yazdım. Başına gelen var mı