Çok güzel miş canım nekadra yaptırdın bunuEki Görüntüle 3507618
Bizim kapı süsü ve yastığımız geldi Tuna rengi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel miş canım nekadra yaptırdın bunuEki Görüntüle 3507618
Teşekkür ederiz Kuzenim hediye yaptırdı ama sordum kardeşime şimdi o biliyordur.Çok güzel miş canım nekadra yaptırdın bunu
Benimde ilk gebeliğimde bu haftalarda geriye düşmüştü ki 2 3 hafta önde çıktığı da olmuştu,çok dengesiz besleniyordum önüme gelen her şeyi yiyordum ama dr um hiç beslenmeye yormamıştı 2660 gr doğmuştu. Ama ben her gün yediğim cevizi avokadoyu kesmiştim o zamanlar, şimdi ise hep günüyle uyumlu gitti hatta bacak boyu ilerde çıkıyor bende ne olur ne olmaz bütün tuşlara bastım her gün multivitamin balık yağı d vitamini demir ( demire yeni başladım) alıyorum protein de alıyorum aslında ama yine de ilerde çıkmıyor en azından benim açımdan beslenmeyle alakası yok gibi geliyorSelam kızlar, benim de bgn kontorlum vardı 31+6 yim normalde. Bebek 31+1 çıktı. Gününde giderken 5 gün geri dusmus. Haftada 2-3 Balik, 2 kere kırmızı et 2 kez de nohut ve kuru fasülye diğer öğünler etli kıymalı sebze yemekleri önerdi. Karbonhidratı kes dedi kızımda da bu haftalar geriye düşme başlamıştı onda yüksek tansiyon nedeniyleydi şimdi ise karbonhidrat ağırlıklı beslenmeme yordu doktor. Sanırım ben yine 2500 gr doğuracağım biraz canım sıkılmadı değil insallah zamanında sağlıkla dünyaya gelir bebeklerimiz
Ben anlamadım bebek ilerde olunca da karbonhidratı kestiriyorlar hangisi doğru kardeşim hayır bende genetik diyecem de ben de eşimde kilolu doğmuşuz kimin genetiği bu1760 gr çıktı. 1900 çıkmasını bekliyordum dedim. İlk bebeğimde de aynı tablo vardı bizde. Ama dediğim gibi o zaman sebep tansiyondu. Şimdi benm karbonhidrat ağır beslenmemden olmuş. Açıkçası ben biraz da genetik oldigu
Benm ilk gebeliğimde tansiyonum son haftalar çok yüksekti ondan kaynaklıydı. Sanırım her durumda karbonhidrat yasak bende bgne kadar öyle bir yedim ki çok kilo almadım ama karbonhidratı da baş tacım yaptım bgn hızlı bir dönüş yaşadım balık vs ben de kız kardeşim de 2500 doğmuşuz kızımda 2560 doğdu benm. O nedenle sanki ben de bir tık da genetik gibi bilemedim. 2500 üzeri doğsun da yeter bana. Çünkü 2500 altını her durumda küveze alıyorlar onu hiç istemiyorumBen anlamadım bebek ilerde olunca da karbonhidratı kestiriyorlar hangisi doğru kardeşim hayır bende genetik diyecem de ben de eşimde kilolu doğmuşuz kimin genetiği bu
Merhaba, Medipol Megaya gidiyorum memnunum. Ben Feride hocaya gidiyorum. En çok doç.Elif Çiler Eren’i duydum ona da bakabilirsiniz aynı hastanedeHanımlar iyi akşamlar bende Ocak annesiyim Allah'ın izniyle ve 33 haftalık hamileyim Avrupa yakası Bağcılar civarında hastane ve kadın doğum doktoru bulamıyorum varmı sizin bildiğniz beğendiğiniz hastane ve ya doktor lütfen yardımcı olur musunuz?
Tansiyon hamilelikte çok önemli sanırım doktora her gittimde tansiyonumi soruyor bende sabah akşam olcuyorum ve not alıyorum düzenli çok şükür. Karbonhidrst benimde hamilelikte hasssas noktam oldu kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum bazen doğumdan sonra ölüm diyetine gireceğim şimdiden bol bol yiyinBenm ilk gebeliğimde tansiyonum son haftalar çok yüksekti ondan kaynaklıydı. Sanırım her durumda karbonhidrat yasak bende bgne kadar öyle bir yedim ki çok kilo almadım ama karbonhidratı da baş tacım yaptım bgn hızlı bir dönüş yaşadım balık vs ben de kız kardeşim de 2500 doğmuşuz kızımda 2560 doğdu benm. O nedenle sanki ben de bir tık da genetik gibi bilemedim. 2500 üzeri doğsun da yeter bana. Çünkü 2500 altını her durumda küveze alıyorlar onu hiç istemiyorum
Bayıldım rengi fln çok tatlı.guzel günlerde kullanın canımEki Görüntüle 3507618
Ben ilk gebeliğimde 9 ay sadece peynir ve elma yedim. Arada da salçasız bulgur pilavı yiyebiliyordum. Doktorum her kontrolde çok güzel beslenmişsin derdi ben o hafta hiçbir şey yememiş olurdum. O kadar gıdasız kalmama rağmen bebeğimin kilosu çok iyiydi. Bence de beslenmeyle alakalı değilBen anlamadım bebek ilerde olunca da karbonhidratı kestiriyorlar hangisi doğru kardeşim hayır bende genetik diyecem de ben de eşimde kilolu doğmuşuz kimin genetiği bu
Canım maşallah hiç okadar enerjim yok akşam da eşime desem hayatta yapmaz banada yaptırmazAyyy kızlar doğum yaklaştıkça bnde Kadir Ezildi gibi oldum heran herşey olabilir ew hazır olsun diye diye hergün bi iş çıkarıyorum öğlen 2 3 e kadar halsiz halsiz yatıyorum sonradan ya ani bişey olursa diye bi kalkıyorum temizliğe temiz olan yerleride kirlenmesin diye bidaha geçiyorum sanki bebek gelince ewi kontrol etcek işin garibi eşim işten gelince yemekten sonra onada yapamadığım yerleri yaptırıyorum ewde domestoslar uçuşuyor sizde de var mı böyle şeyler yalnız değilimdir umarım
Cevabınız için çok teşekkür ederimMerhaba, Medipol Megaya gidiyorum memnunum. Ben Feride hocaya gidiyorum. En çok doç.Elif Çiler Eren’i duydum ona da bakabilirsiniz aynı hastanede
Feride hocadan memnun musunuz?Dç.elif hanımdan olumsuz yorumlarda okudum şimdiMerhaba, Medipol Megaya gidiyorum memnunum. Ben Feride hocaya gidiyorum. En çok doç.Elif Çiler Eren’i duydum ona da bakabilirsiniz aynı hastanede
Benimde yok ama değişik bi pskolojiye girdim bide haftasonu memlekete gitcez 10 gün falan yokuz yolda falan ani bi durum olursa ewde iş kalmasın modundayım eşimde yazık gündüz tek yapmıyım diye bana uydu adamCanım maşallah hiç okadar enerjim yok akşam da eşime desem hayatta yapmaz banada yaptırmaz
Ya sağlıklı olsun da cidden kilo hiç önemli değil , sonradan toparlıyorlar test edildi onaylandı biz yine iyi düşünelim iyi olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallahBenm ilk gebeliğimde tansiyonum son haftalar çok yüksekti ondan kaynaklıydı. Sanırım her durumda karbonhidrat yasak bende bgne kadar öyle bir yedim ki çok kilo almadım ama karbonhidratı da baş tacım yaptım bgn hızlı bir dönüş yaşadım balık vs ben de kız kardeşim de 2500 doğmuşuz kızımda 2560 doğdu benm. O nedenle sanki ben de bir tık da genetik gibi bilemedim. 2500 üzeri doğsun da yeter bana. Çünkü 2500 altını her durumda küveze alıyorlar onu hiç istemiyorum
İnstagramda bi kadım görmüştüm 34 kilo, bebeği 9 aylıktı 3 kilo üstü doğmuş çokta güzel emziriyordu, dedim yani ilk gebeliğimde yemediğim şey kalmadı olan bana oldu 25 kiloya yakın aldım o an dedim yok ben ne yesem de bu bebe neyi alıyorsa öyle gelecek yine dikkat ediyorum proteinden zenginde besleniyorum ama deli gibi yemedim bu gebelğimde bakalım nasıl olacakBen ilk gebeliğimde 9 ay sadece peynir ve elma yedim. Arada da salçasız bulgur pilavı yiyebiliyordum. Doktorum her kontrolde çok güzel beslenmişsin derdi ben o hafta hiçbir şey yememiş olurdum. O kadar gıdasız kalmama rağmen bebeğimin kilosu çok iyiydi. Bence de beslenmeyle alakalı değil
Bu ben ve eşim kahvaltı sonrası mutfağı topluyorum ben pert, eşim desen temizlik umrunda değil ona göre her yer miss gibi . Geçenlerde tüm evi silldim süpürdüm günlük temizliği bile haftada bir yapıyorum ama genel temizlik için haftasonu kadın gelecekti bana diyor ki evi tertemiz yaptın kadını daha niye çağıyorsun dedim sus sen konuşma siz erkeklere kalsa mikroptan ölcezCanım maşallah hiç okadar enerjim yok akşam da eşime desem hayatta yapmaz banada yaptırmaz
Evet ben memnunumCevabınız için çok teşekkür ederim
Feride hocadan memnun musunuz?Dç.elif hanımdan olumsuz yorumlarda okudum şimdi
Yaa maşallah kuzucuğa gerçekten yolumuz az kaldı çok heyecanlıııKızlaaarr bizimde kontrol günümüzdü bugün. Oğluşum çok iyiymiş ne güzel beslemişsin dedi tam 32 haftayız. 2kilo 33gr bizim tosuncuk multivitamini bırakalım gelişimi çok iyi dedi. Şuan sadece magnezyum ve demir ilacı ile devam ediyoruz. Benim bebeğim sanırım babası gibi nazlı olucak yüzünü bir anda çevirdi arka tarafa elini emmeye başladı çok tatlıydı bir daha ki görüşmemiz 35 haftada olucak sonra da her hafta buluşucaz dedi doktorcum bu beni baya heyecanlandırdı yolumuz çok az kaldıııı
Çok güzel olmuş , güzel günlerde kullanınEki Görüntüle 3507618
Ben izliyorum canım şuan sorun yok , katılabildin mi ?Kızlar aptamilde yenidoğan döneminde
Emzirme eğitimi var canlı şuan ama.katilamiyorum neden acaba
Tebrik ediyorum ben bulaşıkları makineye dizersem o gün benden mutlusu yokAyyy kızlar doğum yaklaştıkça bnde Kadir Ezildi gibi oldum heran herşey olabilir ew hazır olsun diye diye hergün bi iş çıkarıyorum öğlen 2 3 e kadar halsiz halsiz yatıyorum sonradan ya ani bişey olursa diye bi kalkıyorum temizliğe temiz olan yerleride kirlenmesin diye bidaha geçiyorum sanki bebek gelince ewi kontrol etcek işin garibi eşim işten gelince yemekten sonra onada yapamadığım yerleri yaptırıyorum ewde domestoslar uçuşuyor sizde de var mı böyle şeyler yalnız değilimdir umarım
Canım tansiyonunn nasıl bi etkisi oluyomuş? Benim ilk hamileliğimde de tansiyon sıkıntım vardı ama kilosunda felan hiçbir sorun yoktuSelam kızlar, benim de bgn kontorlum vardı 31+6 yim normalde. Bebek 31+1 çıktı. Gününde giderken 5 gün geri dusmus. Haftada 2-3 Balik, 2 kere kırmızı et 2 kez de nohut ve kuru fasülye diğer öğünler etli kıymalı sebze yemekleri önerdi. Karbonhidratı kes dedi kızımda da bu haftalar geriye düşme başlamıştı onda yüksek tansiyon nedeniyleydi şimdi ise karbonhidrat ağırlıklı beslenmeme yordu doktor. Sanırım ben yine 2500 gr doğuracağım biraz canım sıkılmadı değil insallah zamanında sağlıkla dünyaya gelir bebeklerimiz