Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    185
Canım tansiyonunn nasıl bi etkisi oluyomuş? Benim ilk hamileliğimde de tansiyon sıkıntım vardı ama kilosunda felan hiçbir sorun yoktu
Yüksek tansiyon olunca bebeği besleyen damarların kan akışında yavaşlama oluyor ve bebek olması gerekenden daha az besleniyormuş. Bana kabaca söylenen bu tıptaki tam açıklamasına hakim değilim🙈 benm de ilk hamileliğimde 18.haftada başlamıştı. Şimdi de dün geceden beri küçük tansiyonum 9 ki hamilelerde bu istenmeyen bir durum. 32.haftada tekrar tansiyon başladı yani bende maalesef. Neyse 2500 gr görsek yeter😁🙈

Yüksek tansiyon olunca bebeği besleyen damarların kan akışında yavaşlama oluyor ve bebek olması gerekenden daha az besleniyormuş. Bana kabaca söylenen bu tıptaki tam açıklamasına hakim değilim🙈 benm de ilk hamileliğimde 18.haftada başlamıştı. Şimdi de dün geceden beri küçük tansiyonum 9 ki hamilelerde bu istenmeyen bir durum. 32.haftada tekrar tansiyon başladı yani bende maalesef. Neyse 2500 gr görsek yeter😁🙈
benim oğlan ona rağmen beslenebilmeyi başarmış demek ki😅 hiç bilmiyordum çok ciddi bi durum cidden Rabbim sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize 💝 inşallah bende bu sefer çıkmaz 🥲 çok stresli oluyo insan sürekli ölçüm yapmak yüksek çıkınca endişelenmek.

Kızlar bir şey soracağım. Devlette acile gitsek kasılma şikayetiyle, normal hasta sırası mı bekliyoruz yoksa ayrı kadın doğum acil gibi bişey var mı ?

Çok anlamıyorum ama çok fazla durmadım 15 dk falan sürdü bir kere 40a yakın çıktı o kadar
Bende 20 dk durdum bugün, bikac gündür hissediyorum toplandığını acıtıyor nst de üç dört defa 40 oldu onlarda hic bisey hissetmedim bir kere evde hissettigim gibi toplandi onda da 100 oldu doktor normal dedi bana düzenli sık olması önemliymis

Aslında çok da kasılma çıkmadı bir ara hafif yükseldi ama evde akşamları çok toplanıyor diyince verdi ilacı. Korktum biraz açıkcası çok bi ağrı hissetmiyorum çünkü gerek var mı bilemedim
Her ihtimale karşı vermiştir canım bir zararı yok faydası var iç sen boşver

cinnabon cinnabon Bizim kıyafetimiz geldi canım 🥰

Eklentiler

• IMG_20241122_175337.jpg
    IMG_20241122_175337.jpg
    59,3 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_20241122_175331.jpg
    IMG_20241122_175331.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_20241122_175248.jpg
    IMG_20241122_175248.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 7