2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
düştükten sonra bir şey olmaz o kabuk gibi. benim bebegimde de var kalmıştı boylr bi şey sonra yara kabugu gibi döküldü gitti

ben 1 haftadan sonra baya rahatladım hiç ameliyat olmamış gibi. yanma cok normal iyileşme sürecinde olur. herkesin normale donmesi farklıdır korkmayın

ben 1 haftadan sonra baya rahatladım hiç ameliyat olmamış gibi. yanma cok normal iyileşme sürecinde olur. herkesin normale donmesi farklıdır korkmayın
Ben de rahattım aslında ama şu iki gündür içten bi yanma hissi var yatakta dönerken yerden kalkarken falan içten bi acıma oluyor ama dddiğin gibi ancak iyileşir bence de sonuçta orda bi kesi oluştu

Senin durumun aynı benim gibi olmuş, ben artık 80-90 ml mama verdiğimden kaşık biberonu da bıraktım oda yoruyordu çocuğu
Ben kaşık biberon hiç denemdim canm hala şırınga ile besliyorum
Emmiyor malesef
Bir umut emer diye biberon a başlamadm
Aynen canm uykuya da ihtiyac var cok haklsn
Benim de moralim bozuluyo ama elden de bi'şey gelmiyor
Oy oy birinz soğuk kanlı olsanz iyi olur vllla balm
Benim bebekte şükür gaz sancısı yok tek derdim emzirmek
Artk emmediği için sütüm de azalıyor
Benimkide 1,5 saatte uyanıyor ya doyöuyor herhalde diyorum emiyor ama az sütüm ondan sanırım
Çok zor öyle sık uyanmaları vlla canm Allah kolaylık versin hepimize
Benim ki memenin direk elleriyle itiyor hiç emmiyor

Kızlar 38+6 haftalık aşılama gebesiyim. Kasıklarım çok ağrıyor adet olacakmışım gibi belim sızlıyor ama sancı mancı hiçbir şey yok bebeğin hareketleri azaldıı ne bir açılma ne bir su gelmesi de yok ilk gebeliğim ağrılarım beni mahfediyor özellikle geceleri ama gelen giden yok bu belirtileri yaşadıktan kaç gün sonra doğum yaptınız acaba ya da siz debenim gibi yaşadınız mı

Bana doktor dedi direk seni emzik yapmış senin oğlan diye geceleri karanlıkta memeden çek uyku halinde emzik ver dalsın dedi iki gündür yapıyorum dalınca atıyor ağzından kendisi
Gece bende de sıkıntı yok mesele gündüz uykusu bugün saat 10 da uyandı akşam 9 a kadar beşikte 10 dkdan fazla uyumadı ama üstümde 1 saat uyudu emzik verdim attı hep öğürdü falan bitirdi beni bugün
Hastane yanında bir eczaneden almıştım gerçekten rahatlatıyor
Ne için bu ilaç
Ben de rahattım aslında ama şu iki gündür içten bi yanma hissi var yatakta dönerken yerden kalkarken falan içten bi acıma oluyor ama dddiğin gibi ancak iyileşir bence de sonuçta orda bi kesi oluştu
Arada bana da oluyor bıçak saplanıyor sanki ama ameliyattan sonra doktor dikişlerine bişe olmaz korkma demişti
Bence içerisi de anca iyileşiyor yaa kolay değil ameliyat olduk yaaa 7 kat kestiler bizi bağırsaklarımızı falan hep dışarı aldılar yaa bizim
hemen iyileşmeyi bekleme

Kız benim suyum geldi hastanedeyiz 1 cm açılma var bebek kanalda değil hafiften adet sancısı benzeri sancı gelip gidiyor. Yatış yaptılar doktor sabah bakacak
Ay hadi bi avazda inşallah
Allah sağlıkla sıhhatle kucağıma almayı nasip etsin
İyi haberlerini yaz bize

Gündüz benim ki de emzik düşmanı canım ama benim için önemli olan zaten geceydi baya iyi oldu

Dikişler de aynen yaa 7 kat cila kolay şimdi yumurtalıklara kadar dışarı çıkarıp tekrar koyuyorlarmış ancak iyileşecek demek ki

Kız benim suyum geldi hastanedeyiz 1 cm açılma var bebek kanalda değil hafiften adet sancısı benzeri sancı gelip gidiyor. Yatış yaptılar doktor sabah bakacak
Allah yardımcın olsun inşallah canım doktor sabah geldiğinde o açılma olmuş doğuma hazırsın desin sana bir avazda doğur inşallah

Aynen yaa Gündüz bi şekilde idare ediliyor da gece olmuyor gece uyusun da gündüz de napalım yani o kadar da olsun

Bugün 38+6 sezaryen ile doğum yapacağım. Dün kontrolde bebeğin kilosu va baş büyüklüğü 2 hafta önde çıktı eğer normal doğum için bi hafta daha beklersek çok zorlanacağımı söyledi doktor üstelik bebeğin başı kanalda değilmiş hiç kanala girmemiş ve suni sancı verse bile kanala girmeme ihtimali varmış başı büyük olduğu için. Çatı muayenesi yaptı çokta uygun görmedi. En başından beri hep normal doğum istiyodum sezaryen çok uzak bi düşünceydi bana ama bebeğim ve benim sağlığım daha önemli diye kendimi motive ediyorum. Bugün 9 da yatışım olcak bize dua edin o gün bugün

Aynen yaa Gündüz bi şekilde idare ediliyor da gece olmuyor gece uyusun da gündüz de napalım yani o kadar da olsun
Aynen bende bugün kontrole götüreceğim sarılık atmamıştır inşallah kan da almasalar çok mutlu olacağım inşallah kilosu da artmıştır gece uyandırmak çok zor uyutmak daha zor

Sağlıkla kavuşun canım doğum şekli hiç önemli değil ikinizde sağlıklı olun da iyileşir kalkarsın ayağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…