düştükten sonra bir şey olmaz o kabuk gibi. benim bebegimde de var kalmıştı boylr bi şey sonra yara kabugu gibi döküldü gittiKızlar göbek bağımız düştü bugün düşünce bu şekilde görünüyor.normal mi peki yarın banyosunu yaptırırken göbek deliğine su gelme işi nasıl olacak ? Su gelirse bişi olur mu ? Düştükten sonra siz bakımını nasıl yaptınız
ben 1 haftadan sonra baya rahatladım hiç ameliyat olmamış gibi. yanma cok normal iyileşme sürecinde olur. herkesin normale donmesi farklıdır korkmayınKızlar sezeryan olanlar özellikle sizin sezeryanlarınız iyi oldu mu 15 gün olacak ben doğum yapalı sol tarafta hafif acılı bi ağrı yanma hissi var ev işi falan yapıyorum sürekli ben acaba içerden bir şey olmuş olabilir mi korkmalı mıyım sizce
Ben de rahattım aslında ama şu iki gündür içten bi yanma hissi var yatakta dönerken yerden kalkarken falan içten bi acıma oluyor ama dddiğin gibi ancak iyileşir bence de sonuçta orda bi kesi oluştuben 1 haftadan sonra baya rahatladım hiç ameliyat olmamış gibi. yanma cok normal iyileşme sürecinde olur. herkesin normale donmesi farklıdır korkmayın
Ben kaşık biberon hiç denemdim canm hala şırınga ile besliyorumSenin durumun aynı benim gibi olmuş, ben artık 80-90 ml mama verdiğimden kaşık biberonu da bıraktım oda yoruyordu çocuğu
Aynen canm uykuya da ihtiyac var cok haklsnbenim danisman da eve geldi, 3 saat boyunca emzirdik nerdeyse, sonra o gidince guya ben yatip dinlenecektim ama yine acikti, sonra yine mama vermek zorunda kaldim cunku uyumam da lazim. Anne sutunde mamanin verdigi doyum olmuyormus. Moralim bozuluyor ama yakinda 10dk icince doyacagi zaman da gelecekmis. Sabredelim
Oy oy birinz soğuk kanlı olsanz iyi olur vllla balmDün doktora gittik burnunu yıkadı çocuğumun. Eşim benden daha panik. Bir şekilde ikimiz yapcaz . Emzirme konusunda da zamanla olacaktır yavrum. Bende emziriyorum ama memeyi tutana kadar ağlamalar kıyameti koparıyor. Birde gaz problemi çıktı. Çocuk sürekli gazdan sancı çekip ağlıyor. Damlaya başladık bakalım
Çok zor öyle sık uyanmaları vlla canm Allah kolaylık versin hepimizeBenimkide 1,5 saatte uyanıyor ya doyöuyor herhalde diyorum emiyor ama az sütüm ondan sanırım
Gece bende de sıkıntı yok mesele gündüz uykusu bugün saat 10 da uyandı akşam 9 a kadar beşikte 10 dkdan fazla uyumadı ama üstümde 1 saat uyudu emzik verdim attı hep öğürdü falan bitirdi beni bugünBana doktor dedi direk seni emzik yapmış senin oğlan diye geceleri karanlıkta memeden çek uyku halinde emzik ver dalsın dedi iki gündür yapıyorum dalınca atıyor ağzından kendisi
Ne için bu ilaçHastane yanında bir eczaneden almıştım gerçekten rahatlatıyor
Arada bana da oluyor bıçak saplanıyor sanki ama ameliyattan sonra doktor dikişlerine bişe olmaz korkma demiştiBen de rahattım aslında ama şu iki gündür içten bi yanma hissi var yatakta dönerken yerden kalkarken falan içten bi acıma oluyor ama dddiğin gibi ancak iyileşir bence de sonuçta orda bi kesi oluştu
Ay hadi bi avazda inşallahKız benim suyum geldi hastanedeyiz 1 cm açılma var bebek kanalda değil hafiften adet sancısı benzeri sancı gelip gidiyor. Yatış yaptılar doktor sabah bakacak
Gündüz benim ki de emzik düşmanı canım ama benim için önemli olan zaten geceydi baya iyi olduGece bende de sıkıntı yok mesele gündüz uykusu bugün saat 10 da uyandı akşam 9 a kadar beşikte 10 dkdan fazla uyumadı ama üstümde 1 saat uyudu emzik verdim attı hep öğürdü falan bitirdi beni bugün
Ne için bu ilaç
Arada bana da oluyor bıçak saplanıyor sanki ama ameliyattan sonra doktor dikişlerine bişe olmaz korkma demişti
Bence içerisi de anca iyileşiyor yaa kolay değil ameliyat olduk yaaa 7 kat kestiler bizi bağırsaklarımızı falan hep dışarı aldılar yaa bizim
hemen iyileşmeyi bekleme
Allah yardımcın olsun inşallah canım doktor sabah geldiğinde o açılma olmuş doğuma hazırsın desin sana bir avazda doğur inşallahKız benim suyum geldi hastanedeyiz 1 cm açılma var bebek kanalda değil hafiften adet sancısı benzeri sancı gelip gidiyor. Yatış yaptılar doktor sabah bakacak
Ben vermeye çalışıyorum ama almıyor yavrum. Öğürerek atıyor dışarı. Her gün deniyorumKızlar selam emzik kullanmaya başladinz mi?
Ben bgn verdim mecbur o kadar da direndim ailelere 1 aydan önce vermicem diye
Ama dayanamadm uyumak bilmedi
Aynen yaa Gündüz bi şekilde idare ediliyor da gece olmuyor gece uyusun da gündüz de napalım yani o kadar da olsunGündüz benim ki de emzik düşmanı canım ama benim için önemli olan zaten geceydi baya iyi oldu
Dikişler de aynen yaa 7 kat cila kolay şimdi yumurtalıklara kadar dışarı çıkarıp tekrar koyuyorlarmış ancak iyileşecek demek ki
Hayırlısıyla gelsin inşallah Allah kokaylaştırsınm doğumunu heyecanlıı kaçıncı günündü tamKız benim suyum geldi hastanedeyiz 1 cm açılma var bebek kanalda değil hafiften adet sancısı benzeri sancı gelip gidiyor. Yatış yaptılar doktor sabah bakacak
39+4 te yizHayırlısıyla gelsin inşallah Allah kokaylaştırsınm doğumunu heyecanlıı kaçıncı günündü tam
Aynen bende bugün kontrole götüreceğim sarılık atmamıştır inşallah kan da almasalar çok mutlu olacağım inşallah kilosu da artmıştır gece uyandırmak çok zor uyutmak daha zorAynen yaa Gündüz bi şekilde idare ediliyor da gece olmuyor gece uyusun da gündüz de napalım yani o kadar da olsun
Sağlıkla kavuşun canım doğum şekli hiç önemli değil ikinizde sağlıklı olun da iyileşir kalkarsın ayağaBugün 38+6 sezaryen ile doğum yapacağım. Dün kontrolde bebeğin kilosu va baş büyüklüğü 2 hafta önde çıktı eğer normal doğum için bi hafta daha beklersek çok zorlanacağımı söyledi doktor üstelik bebeğin başı kanalda değilmiş hiç kanala girmemiş ve suni sancı verse bile kanala girmeme ihtimali varmış başı büyük olduğu için. Çatı muayenesi yaptı çokta uygun görmedi. En başından beri hep normal doğum istiyodum sezaryen çok uzak bi düşünceydi bana ama bebeğim ve benim sağlığım daha önemli diye kendimi motive ediyorum. Bugün 9 da yatışım olcak bize dua edino gün bugün