2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    179
bence hastanede bebekle ilgili bi durum yoksa gitmeden once iyice besle ne olur ne olmaz diye de sağ boşuna götürme hastanw enfeksiyon yuvası. ama cok uzak ve uzun sürecekse yanına al aklın kalır acıkır vs
Hastane değil aslında doktorun özel kliniği canim o yüzden götürmek istiyorum 🥴

Kızlar iki gündür emdikten sonra kusma gibi iki üç damla cikartiyoruz ardından diğer memeye sıra gelmiş oluyor veriyorum gayet güzel emmeye devam ediyor yanlış mı yapıyorum neden çıkartıyor? 😔

Kızlar 4.gün kontrolüne gittik kızımda sarılık sınırda çıktı doktor günde 3 kere mama ver dedi. Ama 30dk emzirdikten sonra bayılıp kalıyor ya asla uyandıramıyorum siz nasıl uyandırıyorsunuz ? Başından sarılık geçenler nasıl düzelttiniz gördükçe içim parçalanıyor kendime gelemiyorum ne yapacağım duygusal olarak çöktüm
Merhabalar bizde kan uyuşmazlığı var ama çok şükür sarılığı atlattık, doktorlar sadece emzir demişti ama çocuk çok açtı sütüm yoktu 2,3 saatte bir verdik mamayı, pompaya da Süt gelmiyordu ama ısrarla çektim pompadan geldi elhamdülillah sonunda, sütümü de verdim mamayı da düzenli verdim. Uyanmayınca topuğuna bir fiske vurduk uyandı, ıslak mendille bacağını silince de uyandı.

Bende aynıyım devamlı emmek istiyor 12 den beri kucağımda beşikte 10 dkdan fazla uyumadı ağlayarak uyanıp aranıyor
Emzik de verdim ama attı onu da
Ben hiç mama vermiyorum sütüm bar çünkü yani emip uyuduğunda sıkkyırum hala çıkıyor o yüzden aç kaldığını düşünmedim hiç ama burda herkes veriyor acaba aç kaldığından mı uyumadı bu çocuk bugün

Benimki de benim kucağımdaysa ağlıyor meme istiyor ama başkasının kucağında ağlamadan uyanık kalabiliyor
Naaptım acaba ben bu çocuğa yaa seni emzik yaptı falan diyorlar kucağa alıştırdın diyorlar e kucağa almayınca katılıyor ağlamaktan nasıl almam kucağıma
Naapcamı şaşırdım yaa 🙄
Canım benimde memeden sıkınca geliyor süt içtiği halde geliyor sonra sağıyorum yine 30-40 fln çıkıyor ama sürekli memede ve sonrasında aranıyor ellerini emiyor demek aç yani mama içsede memede uyuyor benimkide beni emzik yapmış olabilir asla emzik almıyor atıyo öğürüyor direk

Ben kaşık biberon hiç denemdim canm hala şırınga ile besliyorum
Emmiyor malesef
Bir umut emer diye biberon a başlamadm

Aynen canm uykuya da ihtiyac var cok haklsn
Benim de moralim bozuluyo ama elden de bi'şey gelmiyor

Oy oy birinz soğuk kanlı olsanz iyi olur vllla balm
Benim bebekte şükür gaz sancısı yok tek derdim emzirmek
Artk emmediği için sütüm de azalıyor 🥺🥺

Çok zor öyle sık uyanmaları vlla canm Allah kolaylık versin hepimize
Benim ki memenin direk elleriyle itiyor hiç emmiyor 😢
Canım emmeyip sonrada emelerde var sakın bırakma hep tut memeni birgün tutacak sen bu arada sağ sütünü emmesede sağoyormusın sütler boşa gitmesin

Kızlar iki gündür emdikten sonra kusma gibi iki üç damla cikartiyoruz ardından diğer memeye sıra gelmiş oluyor veriyorum gayet güzel emmeye devam ediyor yanlış mı yapıyorum neden çıkartıyor? 😔
Benimkide başladı çıkartmaya gaz çıkartırken geliyor sanırım

aynı durumdayız 39+4 4200 gram
Canım suyun gelmiş galiba akşam. Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın haberdar et bizi🙏🏻
Canım maşallah bebiş baya kilo almış ama ikinzi de düşün sağlıkla kavuşun da bence nasıl olduğunun şu saatten çok önemi yok iri bebeğin riski oluyor
Ya bende gebelik şekeri vardı 3 aydır hiçbir şey yemiyorum resmen ama doktor genetik bu şekerle ilgili değil dedi. 3 farklı doktora muayene oldum kilo konusunda üçü de benzer tahminler yaptı artık ısrar etmeyeceğim. 9 ay karnımda taşıdığım bebeğimin sağlıkla doğmasından önemli değil hiçbir şey diye düşünüyorum artık. Dün akşam baya zor geçti benim için ama bugün daha iyiyim canım☺️
Riskleri direk doktordan duyunca insan korkmuyor değil o hallederiz dese insan güvenir yapar da
aynen öyle bir de sürekli insanların doktorun kolayına geliyor, doğumuna sahip çık baskısı beni bitirdi. Çok suçlu hissettim kendimi. Ama vajinal doğum diye ısrar edersem ve bir aksilik olursa da kendimi affetmem.
Kaç kilo verdi ki

aynı bnm durumum gibi olmuş
Canım aynen öyle oldu. Sen nasılsın? Sütün hemen geldi mi? Şimdi de ona stres yapıyorum.

Kızlar ben genel olarak kendimi hiç sezaryene hazırlamamıştım. Sütünüz oldu mu? Öneriniz var mı benim için? Çok teşekkür ederim destekleriniz için o kadar kıymetli ki🙏🏻

Canım suyun gelmiş galiba akşam. Çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın haberdar et bizi🙏🏻

Ya bende gebelik şekeri vardı 3 aydır hiçbir şey yemiyorum resmen ama doktor genetik bu şekerle ilgili değil dedi. 3 farklı doktora muayene oldum kilo konusunda üçü de benzer tahminler yaptı artık ısrar etmeyeceğim. 9 ay karnımda taşıdığım bebeğimin sağlıkla doğmasından önemli değil hiçbir şey diye düşünüyorum artık. Dün akşam baya zor geçti benim için ama bugün daha iyiyim canım☺️

aynen öyle bir de sürekli insanların doktorun kolayına geliyor, doğumuna sahip çık baskısı beni bitirdi. Çok suçlu hissettim kendimi. Ama vajinal doğum diye ısrar edersem ve bir aksilik olursa da kendimi affetmem.

Canım aynen öyle oldu. Sen nasılsın? Sütün hemen geldi mi? Şimdi de ona stres yapıyorum.

Kızlar ben genel olarak kendimi hiç sezaryene hazırlamamıştım. Sütünüz oldu mu? Öneriniz var mı benim için? Çok teşekkür ederim destekleriniz için o kadar kıymetli ki🙏🏻
Bnm bebiş sarılık çikti maalesef süt gelmesi için yardimci olur mmsnz arkadaşlar

Kızlar bebeğim 22 günlük ve 5 günlükken göbek bağı düşmüştü. Bugün kurumuş kan fark ettim doktora yazdım. Başına gelen var mı

Kızlar bebeğim 22 günlük ve 5 günlükken göbek bağı düşmüştü. Bugün kurumuş kan fark ettim doktora yazdım. Başına gelen var mı
Benim bebeğimin de düştükten 10 gün sonra kan fark ettim meğerse içeride minicik parça kalmış orayı yakti doktor. Daha da devam ederse k vitamini iğnesi yapicakti aslında ilk doğduklarinda yapiliyormus bu iğne ama böyle durumlar olabiliyor dedi. Siz de vakit kaybetmeden doktora götürün lütfen♥️ enfeksiyon kapmasin

Benim bebeğimin de düştükten 10 gün sonra kan fark ettim meğerse içeride minicik parça kalmış orayı yakti doktor. Daha da devam ederse k vitamini iğnesi yapicakti aslında ilk doğduklarinda yapiliyormus bu iğne ama böyle durumlar olabiliyor dedi. Siz de vakit kaybetmeden doktora götürün lütfen♥️ enfeksiyon kapmasin
Gümüş nitrat mı uyguladı

Canım benimde memeden sıkınca geliyor süt içtiği halde geliyor sonra sağıyorum yine 30-40 fln çıkıyor ama sürekli memede ve sonrasında aranıyor ellerini emiyor demek aç yani mama içsede memede uyuyor benimkide beni emzik yapmış olabilir asla emzik almıyor atıyo öğürüyor direk
Aynı şeyi yaşıyoruz inanki
Sün akşam sağdım ikisinden 40 anca çıktı
Burda yazıyorlar 60 70 ml falan valla canım sıkılıyor bende niye o kadar çıkmıyor diye
ama benim gün boyu mememde çocuk süt bırakmıyor ki diyorum kendimi teselli ediyorum
Benimki de böyleydi süştükten 2 3 gün sonra kan geldi ama doktor takip et aktif kanama değil merak etme dedi bana çoğalırsa gül demişti 3 gün falan böyle devam etti sonra geçti

Eklentiler

• IMG_8183.jpeg
    IMG_8183.jpeg
    122,1 KB · Görüntüleme: 16
X