Allaha şükürler olsun iyiyiz geçen hafta lekelenmelerim oldu ama hiçbir sıkıntı yoktu kalın vs olabilir demişti geçti çok şükür, halsizlik baş dönmesi, iştahsızlık oluyor akşamları, geçen hafta kalp atışını gördük, doktorum izne ayrılmıştı bugğnde duyduk çok şükür öyle şuanlık durum bu, 1 ay sonra kontrolSizde durumlar nasol canım
Cokca amin güzelm inşallah yaaBalımmmmm darısı senin başına senin bebiş benden büyük belki sende duyarsın kalbini
Tatlım yok görmedim yaBlue8816 canım hiç @plankolikanne yakınlarda girdi mi sayfaya haberin var mı ? Ben görmedim de inşalalh herşey yolundadır
Hoşgeldin bebeim gözün aydın. Sayfa yöneticimiZ bir kaç gündür yok ama gelince ekler seni deKızlar benide alın aranıza bugün gittim Dr kalp atışı duydum son adet tarihim 26.01.2024
Doktorum bir süre vermedi şu kadar kulanacsksın diye bence son haftalarda kadar kullandırılacak gibi geliyorEvet kola kendin yapamazsın. Ben zorladım eşimi ben doğumdan sonraya kadar kullanacağım şimdi göbek neyse de büyüyünce yapamam diye öğrettim eşime. Ama senin kısa süreli galiba kullanım demi ?
Hışbuldum canım da bi arkadaş yazmış Kasım annesi olmuyormuyum ben direk sayınca Kasım oluyorum diye yazdımHoşgeldin bebeim gözün aydın. Sayfa yöneticimiZ bir kaç gündür yok ama gelince ekler seni de
Belki onun hesaplaması yanliş olmuş olabilir olsun:))Hışbuldum canım da bi arkadaş yazmış Kasım annesi olmuyormuyum ben direk sayınca Kasım oluyorum diye yazdım
O zaman ikimize de hatta tüm bu iğneyi kullananlara sabır diliyorumDoktorum bir süre vermedi şu kadar kulanacsksın diye bence son haftalarda kadar kullandırılacak gibi geliyor
Neyse birkaç gün daha bekleyelim bakalımTatlım yok görmedim ya
Hatta bende ona sabah ozel mesaj attm görmedi
İnşallah yaa
Canım benimde 22 Kasım gözüküyordu ilk . ama bebiş 1 hafta düşündüğümden küçük. Aralık ta olabilir ama kaldım ben bu grupta sende hoşgeldin ha Kasım ha Ekim aşağı yukarı aynı haftalardayız aynı şeyleri yaşıyoruzHışbuldum canım da bi arkadaş yazmış Kasım annesi olmuyormuyum ben direk sayınca Kasım oluyorum diye yazdım
Aynen öyle Allah bilir çok şükür bugünümüzeBelki onun hesaplaması yanliş olmuş olabilir olsun:))
Yaa bizde kasım diyoruz da belki erken gelecek belki gec gelecek hiç belli olmaz
Annemiyiz anneyiz Allah'n izniyle
Saol canım çok doğru diyorsun aynı yollardan geçen annelerinizCanım benimde 22 Kasım gözüküyordu ilk . ama bebiş 1 hafta düşündüğümden küçük. Aralık ta olabilir ama kaldım ben bu grupta sende hoşgeldin ha Kasım ha Ekim aşağı yukarı aynı haftalardayız aynı şeyleri yaşıyoruz
Hesaplamaya göre taam 1 kasım 40. Hafta canım yoksa bende bi ekimi düşünmedim değilHışbuldum canım da bi arkadaş yazmış Kasım annesi olmuyormuyum ben direk sayınca Kasım oluyorum diye yazdım
Aslnda hesabına girdim bgn 3 civarı girmiş ama mesaj ımı görmedi mi bilmemNeyse birkaç gün daha bekleyelim bakalım
Sana hayırlı uğurlu olsun kalp artışını duymuşsunMerhabalar arkadaşlar. Dr randevum haftaya salı günüydü. Bn bugün dalak için ultrason çektirmeye gittim ( dalak büyümesi rahatsızlığım var takip ediliyo) orda kese bebek ve kalp atışı gözüktü çok şükür. Dr da gebelik boyunca her ay takibe gel dedi. Bakalım hakkımızda hayırlısı . 6+5 gündü bugün. Ultrason bakan Dr hafta falan söylemedi sadece erken gebelik dönemi dedi.
Neyse bekleyelim döner belki sana inşallahAslnda hesabına girdim bgn 3 civarı girmiş ama mesaj ımı görmedi mi bilmem
Aynen canm bir gün oluyor iki gün olmuyor hergun değişiyorKizlar bıgün normalde olan kasık ağrilarim olmadi Allah tan bugün yok gibi sizinde ara aara geçiyo sonra geliyomu