2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
çok ağrıdı bacaklarım gerçekten ama başka bi sıkıntı yaşamadım emboli çorabı giydim hep
Son bir soru daha çok yordum sizi kusura bakmayın lütfen venöz yetmezlik sizde hamileyken mi çıktı yoksa zaten vardı varken mi hamile kaldınız

Ay ben vedalaşıyorum oğlumla konuşuyorum ben hazırım annecim hadi çık artık gün yüzü gör diyorum karanlıktan sıkılmadın mı diyorum çıkta rahatça kollarını bacaklarını uzat diyorum ama yok bende hep 36 38 arası gelir diyodum yüzümü kara çıkardı sıpa bide tansiyondan dolayı her an doğum olabilir diye geçen hafta annemler geldi onlarda sıkıldı şimdiden burda onuda kafaya takıyorum

Bu lohusalıkta kendimi yıldız tilbe gibi hissediyorum herkesten nefret ediyorum ama yalnızda canm sıkılıyor

Bazı huylarını ağlamalarini ogreniyorsun bizim biraz gaz sorunu var açıkçası yalnız gezmeye daha çıkmadık

Son bir soru daha çok yordum sizi kusura bakmayın lütfen venöz yetmezlik sizde hamileyken mi çıktı yoksa zaten vardı varken mi hamile kaldınız
Estağfurullah ben gebeyken çıktı açıkçası hiç bir hastalığım yoktu öncesinde belirtisi dahi yoktu

Ahahaha yeri rahat demek ki annesi
Bizim de annem geçen hafta geldi bu hafta da artık doğmuş olur diye babam geliyor. Dedeyi boş yere getirdi resmen. Git gel yaparım diyor artık adam ahahaha.
Peki karnın düştü mü senin ya da herhangi bir belirti var mı yaklaştığına dair? Ben bacak bacak üstüne atmayı denedim bugün onu da yapabiliyorum. Karnım da düşmedi.

selam kızlar. benim bebegim 29 ekim de 3700 gram doğdu dün tartıldı 3600 gram dı 20 gündür hiç kilo almamış neredeyse kaybettiginin bile hepsini alamamış. sütüm az hem emziriyorum hem mama veriyorum mama da 30 la asla doymuyor. bazen 60 fa veriyorum. 8 den beri uyutmaya calısıyorum en son 60 cc mama verdim oyle daha yeni uyudu. sizde kilo artışı nasıl mama veriyor musunuz? verenler kaç cc veriyor acaba

Kızlar selam, kaç gündür burayı kasılmalarımla meşgul etmiştim ben vajinal doğum yaptım 18 kasım tarihli oldu kızım, saatlerce sancı kasılma açılmayan açıklık ne varsa yaşadım, henüz doğurmamış vajinal düşünen arkadaşlar sorunuz varsa alabilirim

Yaaa çok sevindim. Bebeğini sağlıkla, mutlulukla büyüt
Hiç huyum değildir ama tombik bir bebek beklediğim için sorayım kaç gr doğdu bebiş? Bir de açıklık olmayınca nasıl müdahale ettiler? Suni sancı aldın mı? Senin kasılmalarından bir farkı var mıydı? Bir de şunu mutlaka yap beni çok rahatlattı dediğin bir şey oldu mu? Her türlü tüyoya açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…