şu akıntı sizde var mı bilmiyorum ama bende aşırı günlük ped kullanıyorum o kadar. Birde boyun omuz ağrısı dayanılmaz. Daha 6 haftalık gebelikte bu ağrı nedir anlamadım. Çiş bile masum kaldı artıkBenim kolumun yanında kuruluk aşıri oluşunca yayilmasin diye egzama kremi kullandım, minik bir kuruluktu ama artabilirdi.incecik sürdüm düzenli 3 gün sonra gitti çok şükür. Bir arkadaştan işitmiştim, egzama başlamış ufaktan doğal zeytinyağı vs süreyim derken daha fena olmuş. Yayılmadan toparlamak en güzeli. Tabii doktora danışarak. Umarım hiçbirimiz yaşamayız ciddi bir sorunarkadaşım da hamile, dudaklarının hiç olmadigi kadar kurudugunu söyledi. Yani genel bir kuruluk sorunu oluyor demek
Normalde ben kozmetik ürünü kullanmayı pek sevmem, o yüzden kuşburnu yağıyla idare etmeye çalışıyorum şimdilikEvet canım hamilelikte kuruluk bayağı oluyor maalesefbenimde ağız kenarı burun kenarları göbek kısmı bayağı kurudu
Ohoo hem de ne akıntışu akıntı sizde var mı bilmiyorum ama bende aşırı günlük ped kullanıyorum o kadar. Birde boyun omuz ağrısı dayanılmaz. Daha 6 haftalık gebelikte bu ağrı nedir anlamadım. Çiş bile masum kaldı artıkbu ağrılar bence çok uyumaktan sizde de böyle ağrılar var mı
Oh oh maşallah sende benim gibi yok yokOhoo hem de ne akıntıdoktora sormuştum renkli olmadığı sürece normal demişti. Benim boynum hep ağrır onu saymıyorum o yüzden.
Kasiklarim ağrıdı dün ve bugün. Bir de pzts den perşembeye griptim çok hastaydım. Hâliyle tedirgin olmuştum öksürükten veya ateşten. Evde karamürver özünü sıcak su ile karıştırıp içtim 3 kez sanırım içtim bu süreç boyunca. 2 kez de nane limon yaptım. Beslenmeye çok dikkat etmeye çalıştım. Hamdolsun bugün uyandığımda iyilesmistim. Ama 2 gündür kasıklarım ağrıyor, sizde de var kasık ağrısı?
sağol canım benim şuan kesem 6.6mm haftaya tekrar kontrole gideceğimmmGözün aydın canım benim hoşgeldinsağlıkla ilerlesin doğsun bebişin sayfa yöneticisi @plankolikanne şu aralar pek girmiyor sayfaya girince senide ekler listeye
Bende seni tanıyor gibiydim acabami demiştim doğru hatirlamisimseni diğer topickerden taniyorum canım hayırlı olsun snaa da her ay topicler oluyo ya
Canım bende yok ama burada birçok arkadaşın böyle kanamaları var. Doktor açık kırmızı canlı olmadığı sürece sıkıntı yok demiş. Ama sen yinede temkinli ol her . Kahve ve azsa yerleşme kanaması yada eski regl den kalma diyorlarKızlar sorum olcak benim çok çok az açık renkli kahverengimsi akıntım arada oluyor doktorum yerleşme sebebiyle olduğunu söyledim ama içim de rahat etmiyor
Canım benim gelmiş geçmiş olsun. Şükür bir evladı var Allahım onu size bağışlasın. Bende 2 kürtaj geçirdim anlayabiliyorum . Kendine çok dikkat et en kısa zamanda kalbindeki dilek nasibin olsunMerhaba kızlar, ben grubu sessiz takip edenlerdenim. Öncelikle herkese çok sağlıklı gebelik diliyorum bebişlerinize kavuşun inşallah. Güzel bir beta ile hamile olduğumu öğrendim, sonrasında keseyi de gördük. Bu hafta kalp atışı dinlemeye gittik eşimle. Bebek oluşurken gelişimi durmuşyani göremedik duyamadık… operasyona aldılar beni direk ve vedalaştık malesef.düşük ayrı bir şey ama kürtaj hastane odasında boş bebek yatağına bakarak çok zor bir psikolojiymiş gerçekten. Benim bir kızım var çok şükür ama gerçekten isteyip de olmayanlara allah sabır versin. Heyecanlı sürecinizde mutlu sonlarınız olsun
Merhaba canım geçen hafta bir gün yoğun olarak yaşadım sonra 1 hafta akıntı olarak yaşadım, doktora gittim yine de insan tedirgin oluyor illaki herhangi bir sıkıntı yok kalıntı kan olabilir dedi.. Açık renkte pembe, kırmızı kan olmayacak ve pedi doldurmayacak şekilde olursa sıkıntı yok dedi.. Ama sen yinede de muhakkak doktoruna görün, en azından için rahat ederKızlar sorum olcak benim çok çok az açık renkli kahverengimsi akıntım arada oluyor doktorum yerleşme sebebiyle olduğunu söyledim ama içim de rahat etmiyor
Merhaba canım. Biz de 6+2 oldukKızlar selam nasılsınız 6+3 deyiz aşırı bulantılar nedeniyle eşim prilam dr almış kullanan varmı aramızda nasıl kullanıyorsunuz uyumadan 1 taneyle başlasın yetersiz gelirse öğlen 1 yatarken 2 alsın demiş eczacımız. Ayın 26 sında kontrol var
Canım sen de Progestan kullanıyorsun sanırım. Progestan çok artırdı benimkini de maalesefşu akıntı sizde var mı bilmiyorum ama bende aşırı günlük ped kullanıyorum o kadar. Birde boyun omuz ağrısı dayanılmaz. Daha 6 haftalık gebelikte bu ağrı nedir anlamadım. Çiş bile masum kaldı artıkbu ağrılar bence çok uyumaktan sizde de böyle ağrılar var mı
Ay cok sevındım gozunuz aydın herşey yolundaKızlarrrrr çok güzel haberlerle geldik biz 5+6 günlüğüz. Normalde bugün kese boyutuna bakacaktı doktor baktı baya büyümüş kese geçen hafta 4.7 mm di bu hafta 16 mm olmuş. Ama bebişi görmedik. Benim iki kaybım olduğu için doktor biliyor vajinal bakalım için rahatlasın dedi. Vajinal bakınca bebişi yolk sac hepsini gördük hatta kalp atışını bile dinledik . Birde diyordum ki 8. Haftaya kadar dinlemicemhayırlısıyla bebişi gördük darısı tüm diğer hamişlere. Bu arada normalde doktor kese gelişimine bakıp haftaya gel dicekti. Dayanamadık baktik bebişede
Canım ben progestan kullanmıyorum. Duphaston verdi belki o yapıyordur. Ama teşekkür ederim dikkat edeceğim dün doktora da sordum. Benim yoğun değil ama çok . Belki bana çok geliyor daha önce olmadığı için ama takip edeceğim çok sağolasınCanım sen de Progestan kullanıyorsun sanırım. Progestan çok artırdı benimkini de maalesefakıntının rengini koyuluğunu muhakkak takip et. Doktorlar normal diyor ama benim kötü tecrübem olduğu için de korkuyorum tabiki
Merhaba ben kullanıyorum Dr yazdı çok bulantım ve kusmam olduğu için bana çok iyi geldi. Yatmadan önce 2 tane sabah da 1 tane içiyorum. Kusmam geçti bulantım hafifledi çok şükürKızlar selam nasılsınız 6+3 deyiz aşırı bulantılar nedeniyle eşim prilam dr almış kullanan varmı aramızda nasıl kullanıyorsunuz uyumadan 1 taneyle başlasın yetersiz gelirse öğlen 1 yatarken 2 alsın demiş eczacımız. Ayın 26 sında kontrol var
aynen ben de dün akşam 10 da yattım sabah 8.45 de gözümü açtım bu nasıl uyku yaDün 22.00 de bir uyumuşum sabah 08.30'a kadarkendime şaşıyorum gerçekten
Kanamayı mı yoğun yaşadınız benimde bir gün çok fazla şekilde olduMerhaba canım geçen hafta bir gün yoğun olarak yaşadım sonra 1 hafta akıntı olarak yaşadım, doktora gittim yine de insan tedirgin oluyor illaki herhangi bir sıkıntı yok kalıntı kan olabilir dedi.. Açık renkte pembe, kırmızı kan olmayacak ve pedi doldurmayacak şekilde olursa sıkıntı yok dedi.. Ama sen yinede de muhakkak doktoruna görün, en azından için rahat eder