2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
şu akıntı sizde var mı bilmiyorum ama bende aşırı günlük ped kullanıyorum o kadar. Birde boyun omuz ağrısı dayanılmaz. Daha 6 haftalık gebelikte bu ağrı nedir anlamadım. Çiş bile masum kaldı artık bu ağrılar bence çok uyumaktan sizde de böyle ağrılar var mı

Evet canım hamilelikte kuruluk bayağı oluyor maalesef benimde ağız kenarı burun kenarları göbek kısmı bayağı kurudu
Normalde ben kozmetik ürünü kullanmayı pek sevmem, o yüzden kuşburnu yağıyla idare etmeye çalışıyorum şimdilik

Ohoo hem de ne akıntı doktora sormuştum renkli olmadığı sürece normal demişti. Benim boynum hep ağrır onu saymıyorum o yüzden.
Kasiklarim ağrıdı dün ve bugün. Bir de pzts den perşembeye griptim çok hastaydım. Hâliyle tedirgin olmuştum öksürükten veya ateşten. Evde karamürver özünü sıcak su ile karıştırıp içtim 3 kez sanırım içtim bu süreç boyunca. 2 kez de nane limon yaptım. Beslenmeye çok dikkat etmeye çalıştım. Hamdolsun bugün uyandığımda iyilesmistim. Ama 2 gündür kasıklarım ağrıyor, sizde de var kasık ağrısı?

Oh oh maşallah sende benim gibi yok yok kasık ağrısı bende ara ara gelip gidiyor bugün az şiddetlendi . Şükür hastalık olmadı o zor ilaç alamayınca. Ay akıntıya sevindim bir bende var sanıyordum

Kızlar sorum olcak benim çok çok az açık renkli kahverengimsi akıntım arada oluyor doktorum yerleşme sebebiyle olduğunu söyledim ama içim de rahat etmiyor

Merhaba kızlar, ben grubu sessiz takip edenlerdenim. Öncelikle herkese çok sağlıklı gebelik diliyorum bebişlerinize kavuşun inşallah. Güzel bir beta ile hamile olduğumu öğrendim, sonrasında keseyi de gördük. Bu hafta kalp atışı dinlemeye gittik eşimle. Bebek oluşurken gelişimi durmuş yani göremedik duyamadık… operasyona aldılar beni direk ve vedalaştık malesef.düşük ayrı bir şey ama kürtaj hastane odasında boş bebek yatağına bakarak çok zor bir psikolojiymiş gerçekten. Benim bir kızım var çok şükür ama gerçekten isteyip de olmayanlara allah sabır versin. Heyecanlı sürecinizde mutlu sonlarınız olsun

Kızlar sorum olcak benim çok çok az açık renkli kahverengimsi akıntım arada oluyor doktorum yerleşme sebebiyle olduğunu söyledim ama içim de rahat etmiyor
Canım bende yok ama burada birçok arkadaşın böyle kanamaları var. Doktor açık kırmızı canlı olmadığı sürece sıkıntı yok demiş. Ama sen yinede temkinli ol her . Kahve ve azsa yerleşme kanaması yada eski regl den kalma diyorlar

Canım benim gelmiş geçmiş olsun. Şükür bir evladı var Allahım onu size bağışlasın. Bende 2 kürtaj geçirdim anlayabiliyorum . Kendine çok dikkat et en kısa zamanda kalbindeki dilek nasibin olsun

Merhaba canım geçen hafta bir gün yoğun olarak yaşadım sonra 1 hafta akıntı olarak yaşadım, doktora gittim yine de insan tedirgin oluyor illaki herhangi bir sıkıntı yok kalıntı kan olabilir dedi.. Açık renkte pembe, kırmızı kan olmayacak ve pedi doldurmayacak şekilde olursa sıkıntı yok dedi.. Ama sen yinede de muhakkak doktoruna görün, en azından için rahat eder

Merhaba canım. Biz de 6+2 olduk Benim de önceki gebeliğimde çoook şiddetli bulantılarım vardı doktorlarımın hepsi geceden 2 tane sabah ve öğlen de birer tane olmak üzere 4 tane bile içebileceğimi söylemişlerdi. Ben de kullanırken tereddüt ediyordum ama doktorlarım en zararsız ilaçlardan birisi demişti. Doktorun önerdiyse tereddüt etmene gerek yok çünkü onu içmeyince çok daha ağır geçiyordu maalesef

Canım sen de Progestan kullanıyorsun sanırım. Progestan çok artırdı benimkini de maalesef akıntının rengini koyuluğunu muhakkak takip et. Doktorlar normal diyor ama benim kötü tecrübem olduğu için de korkuyorum tabiki

Ay cok sevındım gozunuz aydın herşey yolunda

Canım ben progestan kullanmıyorum. Duphaston verdi belki o yapıyordur. Ama teşekkür ederim dikkat edeceğim dün doktora da sordum. Benim yoğun değil ama çok . Belki bana çok geliyor daha önce olmadığı için ama takip edeceğim çok sağolasın

Merhaba ben kullanıyorum Dr yazdı çok bulantım ve kusmam olduğu için bana çok iyi geldi. Yatmadan önce 2 tane sabah da 1 tane içiyorum. Kusmam geçti bulantım hafifledi çok şükür

Kızlar 4+6 da hasteneye gidicem rahmim ters olduğu için alttan muayene yapacak doktorum sanırım keseyi görürüm bebeğide görür müyüz sizler ne zaman görmüştünüz bebişi? birde kalp atışını kaç gün sonra duyarım acaba ya çok heyecanlıyımmm

Selam bende sat 16.02.2024 bat 13.03.2024 tahmine göre 5 haftalık gebeyim çarşamba verdiğim kanda beta 2800 çıktı doktor daha erken gitme dedi kaşın doğuma pazartesi gününe randevu aldım sizce de erken mi

Kanamayı mı yoğun yaşadınız benimde bir gün çok fazla şekilde oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…