2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Kızlarrrrr çok güzel haberlerle geldik biz 5+6 günlüğüz. Normalde bugün kese boyutuna bakacaktı doktor baktı baya büyümüş kese geçen hafta 4.7 mm di bu hafta 16 mm olmuş. Ama bebişi görmedik. Benim iki kaybım olduğu için doktor biliyor vajinal bakalım için rahatlasın dedi. Vajinal bakınca bebişi yolk sac hepsini gördük hatta kalp atışını bile dinledik . Birde diyordum ki 8. Haftaya kadar dinlemicem🫣 hayırlısıyla bebişi gördük darısı tüm diğer hamişlere. Bu arada normalde doktor kese gelişimine bakıp haftaya gel dicekti. Dayanamadık baktik bebişede
Ayy çok sevindim canımmm maşallah miniğimize, gözün aydin✨🤲💞
Ben de yarın gideceğim kontrole, bugün 5+6 yarın 6+0 olacak yani. Çok heyecanlıyım:))

Merhabalar kızlar, ben de katıldım aranıza :) 21 şubat sat, donmuş embriyo transferi. Çarşamba günü hcg değerim 642 çıktı, pazartesi kese görücez inşallah :)

Canım kızlar bir şey sorucam vücudunuzda kaşıntı var mıı böyle tatlı tatlı kaşıntılar geliyor mu size de 🥲

Canım kızlar bir şey sorucam vücudunuzda kaşıntı var mıı böyle tatlı tatlı kaşıntılar geliyor mu size de 🥲
Evet🥲 hatta hamileliği daha yeni öğrenmiştim vücudumda kuruluk oluştu yer yer, minik kuru kizarikliklar. Cildin kuruduğu için kaşınıyordur belki, bol bol nemlendir.🥰

Gebelikten mi bilmiyorum ama son zamanlarda benim yüzüm çok kurudu, burun kenarlarım ağız kenarlarım özellikle. Belki seninki de kuruluktandır

Evet🥲 hatta hamileliği daha yeni öğrenmiştim vücudumda kuruluk oluştu yer yer, minik kuru kizarikliklar. Cildin kuruduğu için kaşınıyordur belki, bol bol nemlendir.🥰
Evet benimde çok kurudu normaldee karma bir cildim var ama hamileliğimin ilk haftasından beri çok tatlı kaşıntılarım varr🥲 nemlendiriyorumda ama yine pek önüne geçemedim

Kızlar selam nasılsınız 6+3 deyiz aşırı bulantılar nedeniyle eşim prilam dr almış kullanan varmı aramızda nasıl kullanıyorsunuz uyumadan 1 taneyle başlasın yetersiz gelirse öğlen 1 yatarken 2 alsın demiş eczacımız. Ayın 26 sında kontrol var

Gebelikten mi bilmiyorum ama son zamanlarda benim yüzüm çok kurudu, burun kenarlarım ağız kenarlarım özellikle. Belki seninki de kuruluktandır
Evet canım hamilelikte kuruluk bayağı oluyor maalesef 🥲 benimde ağız kenarı burun kenarları göbek kısmı bayağı kurudu

Kızlar selam nasılsınız 6+3 deyiz aşırı bulantılar nedeniyle eşim prilam dr almış kullanan varmı aramızda nasıl kullanıyorsunuz uyumadan 1 taneyle başlasın yetersiz gelirse öğlen 1 yatarken 2 alsın demiş eczacımız. Ayın 26 sında kontrol var
Benim eltim kullanıyordu onunda sıkıntılı geçiyordu hamileliği bulantı sebebiyle, kullanmadığı an tuvaletteydi bir zararı olmadı çok şükür ama tabi bünyene göre değişir dene istersen doktorunda müsaade varsa💖

Bu kaşıntı mı bilmem ama elim hiç kurumazdı şimdi dk başı krem sürsemde kuruyor bildiğin

Bu kaşıntı mı bilmem ama elim hiç kurumazdı şimdi dk başı krem sürsemde kuruyor bildiğin
Benim kolumun yanında kuruluk aşıri oluşunca yayilmasin diye egzama kremi kullandım, minik bir kuruluktu ama artabilirdi.incecik sürdüm düzenli 3 gün sonra gitti çok şükür. Bir arkadaştan işitmiştim, egzama başlamış ufaktan doğal zeytinyağı vs süreyim derken daha fena olmuş. Yayılmadan toparlamak en güzeli. Tabii doktora danışarak. Umarım hiçbirimiz yaşamayız ciddi bir sorun🤲✨💞 arkadaşım da hamile, dudaklarının hiç olmadigi kadar kurudugunu söyledi. Yani genel bir kuruluk sorunu oluyor demek🥺

X