2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Evet kola kendin yapamazsın. Ben zorladım eşimi ben doğumdan sonraya kadar kullanacağım şimdi göbek neyse de büyüyünce yapamam diye öğrettim eşime. Ama senin kısa süreli galiba kullanım demi ?

Bu mesajı şimdi gördüm yok ya benimkinde son adet tarihinne olan yazıyor. Doktorun yanında da dumur oldum bir şey soramadım bir sonraki gidişimde sorayım
Kız hep öyle diyoruz bende aynı doktorun yanında dilim tutuluyor oysa bir sürü soruyla gidiyorum bir dahakine diyorum o zaman da yok gene sormuyorum

Evet kola kendin yapamazsın. Ben zorladım eşimi ben doğumdan sonraya kadar kullanacağım şimdi göbek neyse de büyüyünce yapamam diye öğrettim eşime. Ama senin kısa süreli galiba kullanım demi ?
Ben kola eşimin olmadığı zamanlar iki lastik toka takıp sıkıştırıp yapıyordum aklınızda olsun

Gözün aydın cnm çok sevindim yeniden ne zaman çağırdı doktor ? ben bayram sonrasına kadar bekleyemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…