gerçektennn ilerleyen zamanlarda artiyomu yoksAA eşimden cok ben kullaniyorum lavaboyuHahahah bende öyle bu çiş şimdilerde böyleyse son aylarda bittik
Evet kola kendin yapamazsın. Ben zorladım eşimi ben doğumdan sonraya kadar kullanacağım şimdi göbek neyse de büyüyünce yapamam diye öğrettim eşime. Ama senin kısa süreli galiba kullanım demi ?Ben de dik şekilde vurdum doğru yapmışımama çok geniş tutmadım göbeği yarın öyle yapayım ben hep göbekten yaparım kola başkasının yapması gerek sanırım eşim asla yapamaz teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
Kız hep öyle diyoruz bende aynı doktorun yanında dilim tutuluyor oysa bir sürü soruyla gidiyorum bir dahakine diyorum o zaman da yok gene sormuyorumBu mesajı şimdi gördüm yok ya benimkinde son adet tarihinne olan yazıyor. Doktorun yanında da dumur oldum bir şey soramadımbir sonraki gidişimde sorayım
Balımmmmm darısı senin başına senin bebiş benden büyük belki sende duyarsın kalbiniMaşallah maşallah canm cok sevindim
Oyy ne güzel yaa
Hayırlı olsun canm kac haftalıkken duymuş oldun benmde nasipse p.tesi randevum varda bugün 6+2 yimKızlar benide alın aranıza bugün gittim Dr kalp atışı duydum son adet tarihim 26.01.2024
Tecrübeli bir annemiz demiş ki banyoya yatak kur o kadar çok çişe gidiyorsungerçektennn ilerleyen zamanlarda artiyomu yoksAA eşimden cok ben kullaniyorum lavaboyu
Hoşgeldin hayırlı uğurlu olsunKızlar benide alın aranıza bugün gittim Dr kalp atışı duydum son adet tarihim 26.01.2024
Saol canım 7+6 ben başta gittim bi yeni öğrenmiştim 2hafta geçti geldimHayırlı olsun canm kac haftalıkken duymuş oldun benmde nasipse p.tesi randevum varda bugün 6+2 yim
Teşekkür ederimmHoşgeldin hayırlı uğurlu olsun
Ben kola eşimin olmadığı zamanlar iki lastik toka takıp sıkıştırıp yapıyordum aklınızda olsunEvet kola kendin yapamazsın. Ben zorladım eşimi ben doğumdan sonraya kadar kullanacağım şimdi göbek neyse de büyüyünce yapamam diye öğrettim eşime. Ama senin kısa süreli galiba kullanım demi ?
çok teşekkür ederim aklımda kalsın bu malum lazım olacakBen kola eşimin olmadığı zamanlar iki lastik toka takıp sıkıştırıp yapıyordum aklınızda olsun
Gözün aydın cnm çok sevindimKızlarrrrr çok güzel haberlerle geldik biz 5+6 günlüğüz. Normalde bugün kese boyutuna bakacaktı doktor baktı baya büyümüş kese geçen hafta 4.7 mm di bu hafta 16 mm olmuş. Ama bebişi görmedik. Benim iki kaybım olduğu için doktor biliyor vajinal bakalım için rahatlasın dedi. Vajinal bakınca bebişi yolk sac hepsini gördük hatta kalp atışını bile dinledik . Birde diyordum ki 8. Haftaya kadar dinlemicemhayırlısıyla bebişi gördük darısı tüm diğer hamişlere. Bu arada normalde doktor kese gelişimine bakıp haftaya gel dicekti. Dayanamadık baktik bebişede
Haftaya gel 29.unda dedi ama ben müsait değildim 3 nisana aldım tarihi. Ben nasipse her hafta gideceğim canımGözün aydın cnm çok sevindimyeniden ne zaman çağırdı doktor ? ben bayram sonrasına kadar bekleyemicem
Hoşgeldin ama senin ekim annesi plmuyor mu canımKızlar benide alın aranıza bugün gittim Dr kalp atışı duydum son adet tarihim 26.01.2024
Cok doğruuTecrübeli bir annemiz demiş ki banyoya yatak kur o kadar çok çişe gidiyorsun
Hayırlı mübarek olsun inşAllah canımKızlar benide alın aranıza bugün gittim Dr kalp atışı duydum son adet tarihim 26.01.2024
Allah razı olsun canım benim rabbim hepimizi sevindirsin İnşaAllahhhhMaşallah maşallah canm cok sevindim
Oyy ne güzel yaa
Sizde durumlar nasol canımHayırlı mübarek olsun inşAllah canımtarihlerimiz aynı