Son bir soru daha çok yordum sizi kusura bakmayın lütfen venöz yetmezlik sizde hamileyken mi çıktı yoksa zaten vardı varken mi hamile kaldınızçok ağrıdı bacaklarım gerçekten ama başka bi sıkıntı yaşamadım emboli çorabı giydim hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son bir soru daha çok yordum sizi kusura bakmayın lütfen venöz yetmezlik sizde hamileyken mi çıktı yoksa zaten vardı varken mi hamile kaldınızçok ağrıdı bacaklarım gerçekten ama başka bi sıkıntı yaşamadım emboli çorabı giydim hep
Ay ben vedalaşıyorum oğlumla konuşuyorum ben hazırım annecim hadi çık artık gün yüzü gör diyorum karanlıktan sıkılmadın mı diyorum çıkta rahatça kollarını bacaklarını uzat diyorum ama yok bende hep 36 38 arası gelir diyodum yüzümü kara çıkardı sıpa bide tansiyondan dolayı her an doğum olabilir diye geçen hafta annemler geldi onlarda sıkıldı şimdiden burda onuda kafaya takıyorumAyyy benim de öyle ya
Hep 38. haftada gelecek gibi hazırlamıştım kendimi ama gelmedi oğluşum muhtemelen biz de 40’ı görürüz sonrası için belki beklenmez bebek daha fazla irileşmesin diye dedi bugün doktor.
Bende acaba ben hamileliğimle vedalaşamıyorum diye mi böyle oluyor diyorum artık
Bu lohusalıkta kendimi yıldız tilbe gibi hissediyorum herkesten nefret ediyorum ama yalnızda canm sıkılıyorAy bende o kedi gibiyim yavrum için gidiyor derin derin nefesler alıyorum. Birde oğluma oğluşum diyor kayınvalidem bir içime oturuyor . Herkes kendi oğlunu sevsin diyesim var. Bende her duşta ağlıyorum. Uykusuzluk hormonlar. Gece biz eşimleyiz annesi gündüzleri geliyor. Gidene kadar içim içimi yiyor. Aslında bir zararı da yok ama hayatıma müdahale ediliyor gibi hissediyorum.
Sezeryan oldu canım cpk şükürÇok şükür sezaryen mi oldu normal mi
Bazı huylarını ağlamalarini ogreniyorsun bizim biraz gaz sorunu var açıkçası yalnız gezmeye daha çıkmadıkİnşallah huzurumuz bozulmadan atlatalım bu süreçleri çok zormuş gerçekten. Uykusuzluk göğüs acısı doğum acısı derken bedenimden bile huzursuz oluyorum bazen siz baya büyümüşsünğz bişeyler yoluna girdi mi? Gezmeye falan çıkıyor musunuz
Çok az yani şu kadar diyemem yok sayarak veriyorum mamayıAnne sütü ne kadar alıyor bende mama takviyesi veriyorum başladım da 30 cc veriyorum aynı anda iki göğsümü de emiyor sağı tam boşaltmıyor ama solu boşaltıyor
Estağfurullah ben gebeyken çıktı açıkçası hiç bir hastalığım yoktu öncesinde belirtisi dahi yoktuSon bir soru daha çok yordum sizi kusura bakmayın lütfen venöz yetmezlik sizde hamileyken mi çıktı yoksa zaten vardı varken mi hamile kaldınız
Ahahaha yeri rahat demek ki annesiAy ben vedalaşıyorum oğlumla konuşuyorum ben hazırım annecim hadi çık artık gün yüzü gör diyorum karanlıktan sıkılmadın mı diyorum çıkta rahatça kollarını bacaklarını uzat diyorum ama yok bende hep 36 38 arası gelir diyodum yüzümü kara çıkardı sıpa bide tansiyondan dolayı her an doğum olabilir diye geçen hafta annemler geldi onlarda sıkıldı şimdiden burda onuda kafaya takıyorum
Yaaa çok sevindim. Bebeğini sağlıkla, mutlulukla büyütKızlar selam, kaç gündür burayı kasılmalarımla meşgul etmiştim ben vajinal doğum yaptım 18 kasım tarihli oldu kızım, saatlerce sancı kasılma açılmayan açıklık ne varsa yaşadım, henüz doğurmamış vajinal düşünen arkadaşlar sorunuz varsa alabilirim