2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Ben de dik şekilde vurdum doğru yapmışım 🥲🥲 ama çok geniş tutmadım göbeği yarın öyle yapayım ben hep göbekten yaparım kola başkasının yapması gerek sanırım eşim asla yapamaz 😂 teşekkür ederim bilgilendirdiğin için😘🫶🏻
Evet kola kendin yapamazsın. Ben zorladım eşimi ben doğumdan sonraya kadar kullanacağım şimdi göbek neyse de büyüyünce yapamam diye öğrettim eşime. Ama senin kısa süreli galiba kullanım demi ?

Bu mesajı şimdi gördüm yok ya benimkinde son adet tarihinne olan yazıyor. Doktorun yanında da dumur oldum bir şey soramadım 😂 bir sonraki gidişimde sorayım 😀
Kız hep öyle diyoruz bende aynı doktorun yanında dilim tutuluyor oysa bir sürü soruyla gidiyorum bir dahakine diyorum o zaman da yok gene sormuyorum 🤣

Evet kola kendin yapamazsın. Ben zorladım eşimi ben doğumdan sonraya kadar kullanacağım şimdi göbek neyse de büyüyünce yapamam diye öğrettim eşime. Ama senin kısa süreli galiba kullanım demi ?
Ben kola eşimin olmadığı zamanlar iki lastik toka takıp sıkıştırıp yapıyordum aklınızda olsun

Kızlarrrrr çok güzel haberlerle geldik biz 5+6 günlüğüz. Normalde bugün kese boyutuna bakacaktı doktor baktı baya büyümüş kese geçen hafta 4.7 mm di bu hafta 16 mm olmuş. Ama bebişi görmedik. Benim iki kaybım olduğu için doktor biliyor vajinal bakalım için rahatlasın dedi. Vajinal bakınca bebişi yolk sac hepsini gördük hatta kalp atışını bile dinledik . Birde diyordum ki 8. Haftaya kadar dinlemicem🫣 hayırlısıyla bebişi gördük darısı tüm diğer hamişlere. Bu arada normalde doktor kese gelişimine bakıp haftaya gel dicekti. Dayanamadık baktik bebişede
Gözün aydın cnm çok sevindim ☺️ yeniden ne zaman çağırdı doktor ? ben bayram sonrasına kadar bekleyemicem

X