2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Sizde durumlar nasol canım
Allaha şükürler olsun iyiyiz geçen hafta lekelenmelerim oldu ama hiçbir sıkıntı yoktu kalın vs olabilir demişti geçti çok şükür, halsizlik baş dönmesi, iştahsızlık oluyor akşamları, geçen hafta kalp atışını gördük, doktorum izne ayrılmıştı bugğnde duyduk çok şükür öyle şuanlık durum bu, 1 ay sonra kontrol 💖
Sen nasılsın, nasıl gidiyor canım?

Kizlar bıgün normalde olan kasık ağrilarim olmadi Allah tan bugün yok gibi sizinde ara aara geçiyo sonra geliyomu

Evet kola kendin yapamazsın. Ben zorladım eşimi ben doğumdan sonraya kadar kullanacağım şimdi göbek neyse de büyüyünce yapamam diye öğrettim eşime. Ama senin kısa süreli galiba kullanım demi ?
Doktorum bir süre vermedi şu kadar kulanacsksın diye bence son haftalarda kadar kullandırılacak gibi geliyor

Hışbuldum canım da bi arkadaş yazmış Kasım annesi olmuyormuyum ben direk sayınca Kasım oluyorum diye yazdım
Canım benimde 22 Kasım gözüküyordu ilk . ama bebiş 1 hafta düşündüğümden küçük. Aralık ta olabilir ama kaldım ben bu grupta sende hoşgeldin ha Kasım ha Ekim aşağı yukarı aynı haftalardayız aynı şeyleri yaşıyoruz 🥰

Canım benimde 22 Kasım gözüküyordu ilk . ama bebiş 1 hafta düşündüğümden küçük. Aralık ta olabilir ama kaldım ben bu grupta sende hoşgeldin ha Kasım ha Ekim aşağı yukarı aynı haftalardayız aynı şeyleri yaşıyoruz 🥰
Saol canım çok doğru diyorsun aynı yollardan geçen anneleriniz

Merhabalar arkadaşlar. Dr randevum haftaya salı günüydü. Bn bugün dalak için ultrason çektirmeye gittim ( dalak büyümesi rahatsızlığım var takip ediliyo) orda kese bebek ve kalp atışı gözüktü çok şükür. Dr da gebelik boyunca her ay takibe gel dedi. Bakalım hakkımızda hayırlısı . 6+5 gündü bugün. Ultrason bakan Dr hafta falan söylemedi sadece erken gebelik dönemi dedi.

Merhabalar arkadaşlar. Dr randevum haftaya salı günüydü. Bn bugün dalak için ultrason çektirmeye gittim ( dalak büyümesi rahatsızlığım var takip ediliyo) orda kese bebek ve kalp atışı gözüktü çok şükür. Dr da gebelik boyunca her ay takibe gel dedi. Bakalım hakkımızda hayırlısı . 6+5 gündü bugün. Ultrason bakan Dr hafta falan söylemedi sadece erken gebelik dönemi dedi.
Sana hayırlı uğurlu olsun kalp artışını duymuşsun 😍

X