2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
okadar büyüyebiliyorlarmı ya :O hamilelik takip uygulamalarında uzunca bir süre 1 cme ulaşamıyor olarak görünüyor :KK70: misal hamilelik+ diye bir uygulamadan takip ediyorum görüntüsünü boyutunu 8. haftalarda anca 16 mme ulaşailiyor gösteriyorr
Yok canım o benim kese boyutu bebek daha 2 küsür milimetre. Kesem 4 milimetreden 16 milimetre olmuş santim değil . Ay bilmiyorum ki doktor öyle dedi 🫣 kağıtta da doktorun dediği yazıyor ne bilim bende ona göre yazdım canım belki yanlış bilgi vermişimdir

Yok canım o benim kese boyutu bebek daha 2 küsür milimetre. Kesem 4 milimetreden 16 milimetre olmuş santim değil . Ay bilmiyorum ki doktor öyle dedi 🫣 kağıtta da doktorun dediği yazıyor ne bilim bende ona göre yazdım canım belki yanlış bilgi vermişimdir
aa pardon ben çok yanlış anlamışımm :KK70:D sağlıkla kucağınıza alın insallah :)

Kızlarrrrr çok güzel haberlerle geldik biz 5+6 günlüğüz. Normalde bugün kese boyutuna bakacaktı doktor baktı baya büyümüş kese geçen hafta 4.7 mm di bu hafta 16 mm olmuş. Ama bebişi görmedik. Benim iki kaybım olduğu için doktor biliyor vajinal bakalım için rahatlasın dedi. Vajinal bakınca bebişi yolk sac hepsini gördük hatta kalp atışını bile dinledik . Birde diyordum ki 8. Haftaya kadar dinlemicem🫣 hayırlısıyla bebişi gördük darısı tüm diğer hamişlere. Bu arada normalde doktor kese gelişimine bakıp haftaya gel dicekti. Dayanamadık baktik bebişede
ayy güzell haberler geldii geliyoo hadi yarın sira bende olsun Allahimm 😍

Kizlar sürekli idrara çikmaktan rüyalarima işldi artik rüyamda bile çiş yapiyordum dkdjd sonra yaptiğimdan utanacağim ki temizlemeye başliyordm bu kez

Amin inşalalh . Olur ya bende yanlış anlatmışımdır belki çok bildiğim şeyler değil 🫣🫣
yok ya siz kese demişsiniz ben niyeyse bebek algıladım ahaha ona inanamka istemişte olabilirim :KK70: çok küçüklerrr ya hemen büyüselerde bi görsek minik ellerini ayaklarını :)

Hahahah bende öyle bu çiş şimdilerde böyleyse son aylarda bittik 🥰
Slm cnm sayfayı gezerken gördüm mesajını geçen sene hem temmuz annesiydim.bu senede Eylül annesiyim sana tek soyliye bilicegim şey banyoya yatak koy derim o derece olucaz 🤣🤣 aklıma.geldi gene gülme krizine girdim iyimi resmen çıkmak.istemiyces lavabodan

Daha önce kan sulandırıcı vuruldun mu. Ben de yeni başladım bu hamileliğimde sakı korkma doğru yaparsan ne acı ne yakma hiçbirşey olmuyor
Yok canım vurulmadım. Çatlatma iğnesi vurmuştum. Demin yaptım biraz acıdı sadece. Dik şekilde mi vuruyorsun bir de göbeğini çok sıkıyor musun?
Kızlarrrrr çok güzel haberlerle geldik biz 5+6 günlüğüz. Normalde bugün kese boyutuna bakacaktı doktor baktı baya büyümüş kese geçen hafta 4.7 mm di bu hafta 16 mm olmuş. Ama bebişi görmedik. Benim iki kaybım olduğu için doktor biliyor vajinal bakalım için rahatlasın dedi. Vajinal bakınca bebişi yolk sac hepsini gördük hatta kalp atışını bile dinledik . Birde diyordum ki 8. Haftaya kadar dinlemicem🫣 hayırlısıyla bebişi gördük darısı tüm diğer hamişlere. Bu arada normalde doktor kese gelişimine bakıp haftaya gel dicekti. Dayanamadık baktik bebişede
Gözün aydın çok sevindimmm 🫶🏻🌷 maşallah 🧿 büyüyorlar 🥹 darısı bize inşallah hepimiz sağlıcakla duyalım kalp atışlarını miniklerimizin😘🥰🍀

Slm cnm sayfayı gezerken gördüm mesajını geçen sene hem temmuz annesiydim.bu senede Eylül annesiyim sana tek soyliye bilicegim şey banyoya yatak koy derim o derece olucaz 🤣🤣 aklıma.geldi gene gülme krizine girdim iyimi resmen çıkmak.istemiyces lavabodan
oh ohhhh tecrübeli olarak diyorsun ki bittik 💜 şeninde bebeğin sağlıkla dünyaya gelsin inşalalh canım 🥰

Yok canım vurulmadım. Çatlatma iğnesi vurmuştum. Demin yaptım biraz acıdı sadece. Dik şekilde mi vuruyorsun bir de göbeğini çok sıkıyor musun?

Gözün aydın çok sevindimmm 🫶🏻🌷 maşallah 🧿 büyüyorlar 🥹 darısı bize inşallah hepimiz sağlıcakla duyalım kalp atışlarını miniklerimizin😘🥰🍀
Canım bak ben direk dik vuruyorum . Öyle bildiğin kaba şekilde genişcene sıkıyorum ama çimdik gibi değil kaba et tutar gibi. İğneyi yavaş batırıyorım içindekini yavaş enjekte ediyorum . Doktor bana üzerine bastırıp dağıtcam diye uğraşma kolonyalı pamukla sadece minnacık nastır diğer türlü hem yanan hem morarır dedi. Birde yan sakın vurma direk 90 derece dik vur dedi. Benim göbek kol morarmadı ama bacak hafif morardı

Ayyyy ırmak nasıl sevındım anlatamam güzelim yaaa
Çok şükür 🧿🙏🧿🙏🧿🙏🧿🧿🙏

oh ohhhh tecrübeli olarak diyorsun ki bittik 💜 şeninde bebeğin sağlıkla dünyaya gelsin inşalalh canım 🥰
Amin cnm teşekkür ederim dortduncu evladımı Alicam kucağıma hepimizin ki sağlıklı bir şekilde doğsun alalım kucaklarimiza inşallah 🥰🥰😍😍🧿🧿🤲🤲

Selam kızlar nasılsınız, MaşaAllah güzel haberler okuyorum Allahım esirgesin.. 💖 Bizde bugün kontrole gittik 8+0 ız normalde ama 3 gün geri gösterdi ultrasonda. Ama sorun değilmiş geç döllenmeden kaynaklı oluyor dedi. Geçen hafta kalp atışını görüşmüştük bugünde kalp atışını duyduk, Allaha şükürler olsun bir sıkıntı çıkmadı, rabbim bizlere bağışlasın yavrularımızı bir sonraki kontrolümüz 1 ay sonra İnşAllah 😍💖💞
Maşallah maşallah canm cok sevindim
Oyy ne güzel yaa💃🥰✨🙏🧿

Canım bak ben direk dik vuruyorum . Öyle bildiğin kaba şekilde genişcene sıkıyorum ama çimdik gibi değil kaba et tutar gibi. İğneyi yavaş batırıyorım içindekini yavaş enjekte ediyorum . Doktor bana üzerine bastırıp dağıtcam diye uğraşma kolonyalı pamukla sadece minnacık nastır diğer türlü hem yanan hem morarır dedi. Birde yan sakın vurma direk 90 derece dik vur dedi. Benim göbek kol morarmadı ama bacak hafif morardı
Ben de dik şekilde vurdum doğru yapmışım 🥲🥲 ama çok geniş tutmadım göbeği yarın öyle yapayım ben hep göbekten yaparım kola başkasının yapması gerek sanırım eşim asla yapamaz 😂 teşekkür ederim bilgilendirdiğin için😘🫶🏻

benim şüpheli ilişkiden beri kasıkalrım ağrıyor yumurtlama günümüde biliyorum oyüzden ya 5 mart yaada 6 mart emin sayılırım aslnad :KK70: o 5 haftlaık 6 haftalık olayları güne göre değişiyor heralde yabancıyım daha bu konulara ama uygulamalarda mesela benim 3+6 olmasına ragmen 3. haftalar diyordu tam doldurunca sonraki hafta sayılıyor sanırım :KK70:
[/QUOT
En doğru bilgiyi doktor verir canm:)) sağlıkla büyüsğnler de

Kağıtta kese boyunu ölçüyorlar ya yazar benim mesela 4w2d yazıyordu 4+2 sende de yazar. O sat değil kese ölçüsüne göre haftası. Yada ben öyle biliyorum 🤣
Bu mesajı şimdi gördüm yok ya benimkinde son adet tarihinne olan yazıyor. Doktorun yanında da dumur oldum bir şey soramadım 😂 bir sonraki gidişimde sorayım 😀

X