2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Oy oy maşallah benimde 1 saat sonra randevu şans dile bebiş ne kadarlık şimdi senin

ecoprin tansiyon ilaci değil mi öyle hafirliyordm yanliş olmasın. bide acaba kan sulandirici niçin verdi test mi yapti bunla ilgili ben de progeston kullaniyorum hala 5.haftam
Yok canım kan sulandırıcı oda bende kullanıyorum 20. Haftaya kadar da kullanacağım öyle dedi doktor

Daha önce kan sulandırıcı vuruldun mu. Ben de yeni başladım bu hamileliğimde sakı korkma doğru yaparsan ne acı ne yakma hiçbirşey olmuyor

Oy oy maşallah benimde 1 saat sonra randevu şans dile bebiş ne kadarlık şimdi senin
Güzel haberlerle bekliyorum canım ya söylemedi doktor 1 hafta kadar geç döllenme dedi sanki ultrason kağıdında sat yazıyor

Güzel haberlerle bekliyorum canım ya söylemedi doktor 1 hafta kadar geç döllenme dedi sanki ultrason kağıdında sat yazıyor
Kağıtta kese boyunu ölçüyorlar ya yazar benim mesela 4w2d yazıyordu 4+2 sende de yazar. O sat değil kese ölçüsüne göre haftası. Yada ben öyle biliyorum

Belki de canm haklısn valla

Oooo hadi tebrik ederim tekrar canm gözün aydın
İlaçlarn da şifa olsun inşallah

ne kadarlıkken gördünüz keseyii

kızlar birde ben hamile kaldığm günü biliyorum çokk yüksek ihtimal ona göremi hafta hesaplamalıyım son adete göremi ikisinin arasında 4 gün var
Selam canm ben 5 haftalıkken gördüm
Aslnda hamilelik takvimine göre( son adet gününü dikkate alıyorlar) 6.haftaydı ama doktor 5 haftalık dedi.
Bende ne zamn hamiş kaldm bilmiyorum onu kestirmek zor:)

Kızlarrrrr çok güzel haberlerle geldik biz 5+6 günlüğüz. Normalde bugün kese boyutuna bakacaktı doktor baktı baya büyümüş kese geçen hafta 4.7 mm di bu hafta 16 mm olmuş. Ama bebişi görmedik. Benim iki kaybım olduğu için doktor biliyor vajinal bakalım için rahatlasın dedi. Vajinal bakınca bebişi yolk sac hepsini gördük hatta kalp atışını bile dinledik . Birde diyordum ki 8. Haftaya kadar dinlemicem hayırlısıyla bebişi gördük darısı tüm diğer hamişlere. Bu arada normalde doktor kese gelişimine bakıp haftaya gel dicekti. Dayanamadık baktik bebişede

Selam canm ben 5 haftalıkken gördüm
Aslnda hamilelik takvimine göre( son adet gününü dikkate alıyorlar) 6.haftaydı ama doktor 5 haftalık dedi.
Bende ne zamn hamiş kaldm bilmiyorum onu kestirmek zor:)
benim şüpheli ilişkiden beri kasıkalrım ağrıyor yumurtlama günümüde biliyorum oyüzden ya 5 mart yaada 6 mart emin sayılırım aslnad o 5 haftlaık 6 haftalık olayları güne göre değişiyor heralde yabancıyım daha bu konulara ama uygulamalarda mesela benim 3+6 olmasına ragmen 3. haftalar diyordu tam doldurunca sonraki hafta sayılıyor sanırım

Selam kızlar nasılsınız, MaşaAllah güzel haberler okuyorum Allahım esirgesin.. Bizde bugün kontrole gittik 8+0 ız normalde ama 3 gün geri gösterdi ultrasonda. Ama sorun değilmiş geç döllenmeden kaynaklı oluyor dedi. Geçen hafta kalp atışını görüşmüştük bugünde kalp atışını duyduk, Allaha şükürler olsun bir sıkıntı çıkmadı, rabbim bizlere bağışlasın yavrularımızı bir sonraki kontrolümüz 1 ay sonra İnşAllah

okadar büyüyebiliyorlarmı ya :O hamilelik takip uygulamalarında uzunca bir süre 1 cme ulaşamıyor olarak görünüyor misal hamilelik+ diye bir uygulamadan takip ediyorum görüntüsünü boyutunu 8. haftalarda anca 16 mme ulaşailiyor gösteriyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…