Oy oy maşallah benimde 1 saat sonra randevu şans dile bebiş ne kadarlık şimdi senin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy oy maşallah benimde 1 saat sonra randevu şans dile bebiş ne kadarlık şimdi senin
İnşallah valla zaten her şey ateş pahasıFiyatlara bak cidden o parayla bebeğe kaç yılık bebek bezi alınır. Gerçi İstanbul sonuçta büyük şehir. Bizim küçük şehir oraya göre daha uygun olur inşalalh
Sen inciğini cinciğini öğren yinede hastaneler sever son dk kazıklarınıdoğum ücreti dediler:)
Yok canım kan sulandırıcı oda bende kullanıyorum 20. Haftaya kadar da kullanacağım öyle dedi doktorecoprin tansiyon ilaci değil mi öyle hafirliyordm yanliş olmasın. bide acaba kan sulandirici niçin verdi test mi yapti bunla ilgili ben de progeston kullaniyorum hala 5.haftam
Daha önce kan sulandırıcı vuruldun mu. Ben de yeni başladım bu hamileliğimde sakı korkma doğru yaparsan ne acı ne yakma hiçbirşey olmuyor
Aynen canm biz tutamadık içimizde ailelere söyledik gittievet bende onu düsündüm yani onu beklersek 10. haftaya kdar risk çok ondan sonra briaz daha azalıyor diyorlar 3 ay riskli diyorlar onu bekle bunu bekle içimde patlaycakvalla
Güzel haberlerle bekliyorum canım ya söylemedi doktor 1 hafta kadar geç döllenme dedi sanki ultrason kağıdında sat yazıyorOy oy maşallah benimde 1 saat sonra randevu şans dile bebiş ne kadarlık şimdi senin
anladim canısı hayırlısı olsun inşallah bu kez sağlıklı olurDaha önce gelişim geriliği olan gebeliğim sonlandırıldı o yüzden canım
doğruuu gerçekten öyle daha 8ay var diye çok üzerine düşmedim amaSen inciğini cinciğini öğren yinede hastaneler sever son dk kazıklarını
Kağıtta kese boyunu ölçüyorlar ya yazar benim mesela 4w2d yazıyordu 4+2 sende de yazar. O sat değil kese ölçüsüne göre haftası. Yada ben öyle biliyorumGüzel haberlerle bekliyorum canım ya söylemedi doktor 1 hafta kadar geç döllenme dedi sanki ultrason kağıdında sat yazıyor
Belki de canm haklısn vallaBiz akıllanmadık o sigorta konusunda... Prof cerrah benim doktor belki ondan geçiriyodur ama normal doğum için hastanede çok istiyo ki. Şahsen hastaneden aldığım servis yatak yemek iki torba ağrı kesici suni sancı ve hasta bezi oldu o kadar bir kısmını eczaneden temin etsem otel daha ucuza gelir
Oooo hadi tebrik ederim tekrar canm gözün aydın
Bize serbest dedi ilişki:)Benim de kilom olduğu için karından görünmedi vajinal muayenede göründü. Hiç sormadım daha önceki gebeliğimde yasaklamıştı mı yüzden birlikte olmadık hiç
Boollca şans kuzumOy oy maşallah benimde 1 saat sonra randevu şans dile bebiş ne kadarlık şimdi senin
bol şans güle oynaya çık doktorundan inşOy oy maşallah benimde 1 saat sonra randevu şans dile bebiş ne kadarlık şimdi senin
ne kadarlıkken gördünüz keseyii
Selam canm ben 5 haftalıkken gördümkızlar birde ben hamile kaldığm günü biliyorum çokk yüksek ihtimal ona göremi hafta hesaplamalıyım son adete göremi ikisinin arasında 4 gün var
benim şüpheli ilişkiden beri kasıkalrım ağrıyor yumurtlama günümüde biliyorum oyüzden ya 5 mart yaada 6 mart emin sayılırım aslnad o 5 haftlaık 6 haftalık olayları güne göre değişiyor heralde yabancıyım daha bu konulara ama uygulamalarda mesela benim 3+6 olmasına ragmen 3. haftalar diyordu tam doldurunca sonraki hafta sayılıyor sanırımSelam canm ben 5 haftalıkken gördüm
Aslnda hamilelik takvimine göre( son adet gününü dikkate alıyorlar) 6.haftaydı ama doktor 5 haftalık dedi.
Bende ne zamn hamiş kaldm bilmiyorum onu kestirmek zor:)
okadar büyüyebiliyorlarmı ya :O hamilelik takip uygulamalarında uzunca bir süre 1 cme ulaşamıyor olarak görünüyor misal hamilelik+ diye bir uygulamadan takip ediyorum görüntüsünü boyutunu 8. haftalarda anca 16 mme ulaşailiyor gösteriyorrKızlarrrrr çok güzel haberlerle geldik biz 5+6 günlüğüz. Normalde bugün kese boyutuna bakacaktı doktor baktı baya büyümüş kese geçen hafta 4.7 mm di bu hafta 16 mm olmuş. Ama bebişi görmedik. Benim iki kaybım olduğu için doktor biliyor vajinal bakalım için rahatlasın dedi. Vajinal bakınca bebişi yolk sac hepsini gördük hatta kalp atışını bile dinledik . Birde diyordum ki 8. Haftaya kadar dinlemicem hayırlısıyla bebişi gördük darısı tüm diğer hamişlere. Bu arada normalde doktor kese gelişimine bakıp haftaya gel dicekti. Dayanamadık baktik bebişede