2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Ben sadece aileme ve bazı yakın arkadaşlarıma söyledim. Kalp atışını duyduktan sonra söyleriz diye düşünüyoruz. İçinde tutmak çok zor ya 😂
bende öyle düsünüyrdum ama bayramda hehrkese söylemek istiyoruz :KK70: kalp atışınıda en erken bayram haftası duyucaz heralde

Ben ailelere söyledi kaynana kendi ailem görümceler falan başka kimse bilmiyo kalp atişi duyulunca söylerim bende 2 aylık olsun bi ya da 2.5 aylık falan iyice otursun
ben söyledim ilk doktor kontrolüne gitmeden 1 2 gün önce annemlere kayınvalidemlere kardeşlerime .. nasipse kalp atışından sonra yakın arkadaşlarıma söylemeyi düşünüyorum :))
niçin kalp atışlarını bekelmeyi tavsite ediyorlarki yüksek bir ihtimalmi kalp atışı duyamamak :KK43:

ay vallaha sormayın zaten çok erken öğrendim bu kadar şey yaşamam banada anormal geliyor korkmuyorda değilimm
Hiç korkma belirti yaşamakta yaşamamakta çok normal. Senin bebek kendini belli edip duracak baksana 🧿 biz kızlarla böyle nazlı bebişlere annelerine çektiren bebişlere hele doğsunlar popişlerine iki şaplak atacağız diyoruz. Senin ki de hele doğsun sağlıkla 😍 sen 3 şaplak at seninki erken başladı 🥰🙏

İstanbul'dayım 🤦🏻‍♀️ 32 doktor istedi 23 hastane ben doğurana kadar da zam gelir oh çiçek
Fiyatlara bak cidden o parayla bebeğe kaç yılık bebek bezi alınır. Gerçi İstanbul sonuçta büyük şehir. Bizim küçük şehir oraya göre daha uygun olur inşalalh

niçin kalp atışlarını bekelmeyi tavsite ediyorlarki yüksek bir ihtimalmi kalp atışı duyamamak :KK43:
Yok kuzum öyle yüksek bir ihtimal değil halk dilinde kanlansın canlansın deniliyor ya . İyi göz var kötü göz hesabı. kimisi nazardan kimisi korkudan beklemek istiyor.

Hiç korkma belirti yaşamakta yaşamamakta çok normal. Senin bebek kendini belli edip duracak baksana 🧿 biz kızlarla böyle nazlı bebişlere annelerine çektiren bebişlere hele doğsunlar popişlerine iki şaplak atacağız diyoruz. Senin ki de hele doğsun sağlıkla 😍 sen 3 şaplak at seninki erken başladı 🥰🙏
Yok kuzum öyle yüksek bir ihtimal değil halk dilinde kanlansın canlansın deniliyor ya . İyi göz var kötü göz hesabı. kimisi nazardan kimisi korkudan beklemek istiyor.
yaa teşekkür ederim içimiferahlattın sağlıklı olsunda çekeriz ya napalım analık kolay değil ahaha :KK70:
Anladım canım teşekkürederimm

Kalp atışı biraz daha garanti diye hamile olduğuna bebek olduğuna dair gerçi hicbirseyim garantisi yokta
evet bende onu düsündüm yani onu beklersek 10. haftaya kdar risk çok ondan sonra briaz daha azalıyor diyorlar 3 ay riskli diyorlar onu bekle bunu bekle içimde patlaycakvalla :KK70:

kızlar birde ben hamile kaldığm günü biliyorum çokk yüksek ihtimal ona göremi hafta hesaplamalıyım son adete göremi ikisinin arasında 4 gün var :KK70:

Son adet tarihine göre 6+2 ama 1 hafta geç döllenme olmuş. 5+2 de gördük şükür
ay benimde son adet tarhine göre 4+6da ilişki tarihine göre 5+2de randevum var insallah görürüm alttanmı muayene ettiler canım benim alttan edeceğini söyledi rahim tersliğinden dolayı
Birde cinsel ilişkiyle ilgili bişey dedilermi bu hafta gittiğimde yasakladı bize daha belli değil hiç bişey diye

I irmakyyy Blue8816 Blue8816 doktora gittim kızlar 🥰 şükür keseyi gördük. Bu sefer kese olması gereken yerde geç döllenme olmuş dediğim gibi 🥲 ecoprine ek olarak karından kan sulandırıcıya başlayacağım bugün 🫶🏻 2 hafta sonra tekrar gideceğim kalp atışı için 🪻🌷🤲🏻
ecoprin tansiyon ilaci değil mi öyle hafirliyordm yanliş olmasın. bide acaba kan sulandirici niçin verdi test mi yapti bunla ilgili ben de progeston kullaniyorum hala 5.haftam

ay benimde son adet tarhine göre 4+6da ilişki tarihine göre 5+2de randevum var insallah görürüm alttanmı muayene ettiler canım benim alttan edeceğini söyledi rahim tersliğinden dolayı
Birde cinsel ilişkiyle ilgili bişey dedilermi bu hafta gittiğimde yasakladı bize daha belli değil hiç bişey diye
Benim de kilom olduğu için karından görünmedi vajinal muayenede göründü. Hiç sormadım daha önceki gebeliğimde yasaklamıştı mı yüzden birlikte olmadık hiç

X