ay vallaha sormayın zaten çok erken öğrendim bu kadar şey yaşamam banada anormal geliyor korkmuyorda değilimmOy maşallah maşallah. Ee kız bir doğum kalmış senin maşallah tüm belirtileri yaşamışsın. Senin bebiş pek nazlı
bende öyle düsünüyrdum ama bayramda hehrkese söylemek istiyoruzBen sadece aileme ve bazı yakın arkadaşlarıma söyledim. Kalp atışını duyduktan sonra söyleriz diye düşünüyoruz. İçinde tutmak çok zor ya
İstanbul'dayımSen hangi şehirdesin canım . Çok demiş ya ben denizlideyim fiyat bilmiyorum ama burası o kadar pahalı değildir diye umut ediyorum
Ben ailelere söyledi kaynana kendi ailem görümceler falan başka kimse bilmiyo kalp atişi duyulunca söylerim bende 2 aylık olsun bi ya da 2.5 aylık falan iyice otursun
niçin kalp atışlarını bekelmeyi tavsite ediyorlarki yüksek bir ihtimalmi kalp atışı duyamamakben söyledim ilk doktor kontrolüne gitmeden 1 2 gün önce annemlere kayınvalidemlere kardeşlerime .. nasipse kalp atışından sonra yakın arkadaşlarıma söylemeyi düşünüyorum :))
Hiç korkma belirti yaşamakta yaşamamakta çok normal. Senin bebek kendini belli edip duracak baksanaay vallaha sormayın zaten çok erken öğrendim bu kadar şey yaşamam banada anormal geliyor korkmuyorda değilimm
Fiyatlara bak cidden o parayla bebeğe kaç yılık bebek bezi alınır. Gerçi İstanbul sonuçta büyük şehir. Bizim küçük şehir oraya göre daha uygun olur inşalalhİstanbul'dayım32 doktor istedi 23 hastane ben doğurana kadar da zam gelir oh çiçek
Yok kuzum öyle yüksek bir ihtimal değil halk dilinde kanlansın canlansın deniliyor ya . İyi göz var kötü göz hesabı. kimisi nazardan kimisi korkudan beklemek istiyor.niçin kalp atışlarını bekelmeyi tavsite ediyorlarki yüksek bir ihtimalmi kalp atışı duyamamak
Kalp atışı biraz daha garanti diye hamile olduğuna bebek olduğuna dair gerçi hicbirseyim garantisi yoktaniçin kalp atışlarını bekelmeyi tavsite ediyorlarki yüksek bir ihtimalmi kalp atışı duyamamak
Hiç korkma belirti yaşamakta yaşamamakta çok normal. Senin bebek kendini belli edip duracak baksanabiz kızlarla böyle nazlı bebişlere annelerine çektiren bebişlere hele doğsunlar popişlerine iki şaplak atacağız diyoruz. Senin ki de hele doğsun sağlıkla sen 3 şaplak at seninki erken başladı
yaa teşekkür ederim içimiferahlattın sağlıklı olsunda çekeriz ya napalım analık kolay değil ahahaYok kuzum öyle yüksek bir ihtimal değil halk dilinde kanlansın canlansın deniliyor ya . İyi göz var kötü göz hesabı. kimisi nazardan kimisi korkudan beklemek istiyor.
evet bende onu düsündüm yani onu beklersek 10. haftaya kdar risk çok ondan sonra briaz daha azalıyor diyorlar 3 ay riskli diyorlar onu bekle bunu bekle içimde patlaycakvallaKalp atışı biraz daha garanti diye hamile olduğuna bebek olduğuna dair gerçi hicbirseyim garantisi yokta
doğum ücreti dediler:)Bu sadece hastane ücreti mi?
Son adet tarihine göre 6+2 ama 1 hafta geç döllenme olmuş. 5+2 de gördük şükürne kadarlıkken gördünüz keseyii
ay benimde son adet tarhine göre 4+6da ilişki tarihine göre 5+2de randevum var insallah görürüm alttanmı muayene ettiler canım benim alttan edeceğini söyledi rahim tersliğinden dolayıSon adet tarihine göre 6+2 ama 1 hafta geç döllenme olmuş. 5+2 de gördük şükür
ecoprin tansiyon ilaci değil mi öyle hafirliyordm yanliş olmasın. bide acaba kan sulandirici niçin verdi test mi yapti bunla ilgili ben de progeston kullaniyorum hala 5.haftam
Daha önce gelişim geriliği olan gebeliğim sonlandırıldı o yüzden canımkan sulandiirci niçin verdi canım
Benim de kilom olduğu için karından görünmedi vajinal muayenede göründü. Hiç sormadım daha önceki gebeliğimde yasaklamıştı mı yüzden birlikte olmadık hiçay benimde son adet tarhine göre 4+6da ilişki tarihine göre 5+2de randevum var insallah görürüm alttanmı muayene ettiler canım benim alttan edeceğini söyledi rahim tersliğinden dolayı
Birde cinsel ilişkiyle ilgili bişey dedilermi bu hafta gittiğimde yasakladı bize daha belli değil hiç bişey diye