- 30 Mart 2023
- 554
- 357
Benim 20. GünBende ovulasyon ıle takıp ettım erken yumurtlama oldu 10. Gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 20. GünBende ovulasyon ıle takıp ettım erken yumurtlama oldu 10. Gün
Ay hadi inşallah bu güzel sırrınızı zamanı gelince güle sevine herkese söylersinizBenim iki kaybım var o sebeple 12 haftalık oluncaya kadar eşim ben ve doktor arasında sır
Selam canm ben 5 haftalıkkrn gitmiştim keseyi gördük. 10 gün snra da gel kese gelişimine bakalım dedi yani acıkcası bende 6.haftada neyle karşılaşagm bilmiyorumKızlar selam, Haftaya Salı doktor kontrolüm var 6+4 olucam. Kalp atışına bakarız dedi doktorum. Ama çok endişeliyim tabii ki. Acaba kontrolü birkaç gün ertelesem mi siz ne zaman duydunuz minik kalp atışlarını ?
Ben ailelere söyledi kaynana kendi ailem görümceler falan başka kimse bilmiyo kalp atişi duyulunca söylerim bende 2 aylık olsun bi ya da 2.5 aylık falan iyice otursunkızlar birde çevrenizdekilere bebiş haberini nezman verdiniz anne baba hariç yani eş dost akrabaya
Çokça aminnnAy hadi inşallah bu güzel sırrınızı zamanı gelince güle sevine herkese söylersiniz
Ay hadi inşallah güzel haberler alalım. Sen ne zaman gideceksin. Bizim aramız baya yakın galibaSelam canm ben 5 haftalıkkrn gitmiştim keseyi gördük. 10 gün snra da gel kese gelişimine bakalım dedi yani acıkcası bende 6.haftada neyle karşılaşagm bilmiyorum
Ama sana doktor kalp atışına bakarz gel dediyse git bnce erteleme
Bana da ekmek zeytin:)Bizim 6 haftalık. Bende de yeni başladı. Sabahları kahvaltı hazırlarken zorlanıyorum. Bir de işten dönerken yol dokunmaya başladı. Peynir ekmek iyi geliyor bana
Pazartesi bebek 17:30 da kontrolAy hadi inşallah güzel haberler alalım. Sen ne zaman gideceksin. Bizim aramız baya yakın galiba
Benim bugün 6 hafta oldu canım. Salı günü sabahtan benim de randevu. 6+4 olacak Salı günü :) Hadi hayırlısı bakalımPazartesi bebek 17:30 da kontrol
Gecen cumaartesi 5 haftalık demişti doktor işte canm
Senin ne kadar oldu:)
ben söyledim ilk doktor kontrolüne gitmeden 1 2 gün önce annemlere kayınvalidemlere kardeşlerime .. nasipse kalp atışından sonra yakın arkadaşlarıma söylemeyi düşünüyorum :))kızlar birde çevrenizdekilere bebiş haberini nezman verdiniz anne baba hariç yani eş dost akrabaya
analık yarı delilikmiş hahaa ::))Evde olsa şu ultrason cihazlarından her sabah baksak öyle işe gelsek aslkdsad harika olurmuş
bennde özelde sordum 21.000 demişti ehh beKimseyi üzmek istemem ama doğum fiyatları uçmuş bee şuan benim doktorum+hastane normal doğuma totalde 55bin istiyor ben evde doğurcam
Ayy evet yakınız tatllım seninle:))Benim bugün 6 hafta oldu canım. Salı günü sabahtan benim de randevu. 6+4 olacak Salı günü :) Hadi hayırlısı bakalım
Benim sağlık sigortam kapsıyor canmKimseyi üzmek istemem ama doğum fiyatları uçmuş bee şuan benim doktorum+hastane normal doğuma totalde 55bin istiyor ben evde doğurcam
Ya ben komple karıştırmışım niyeyse bugün hatırlıyorum olsun hamilelik unutkanlığı bende erken başladı galibaBenim cumartesi idi ama yarınnn
Biz akıllanmadık o sigorta konusunda... Prof cerrah benim doktor belki ondan geçiriyodur ama normal doğum için hastanede çok istiyo ki. Şahsen hastaneden aldığım servis yatak yemek iki torba ağrı kesici suni sancı ve hasta bezi oldu o kadar bir kısmını eczaneden temin etsem otel daha ucuza gelirBenim sağlık sigortam kapsıyor canm
Gerci yeniletçem suan ne kadar öderim bilmem ama o kadar değildir eminim
Vayy be ne cok fiyat vermişler size
Bu sadece hastane ücreti mi?bennde özelde sordum 21.000 demişti ehh be
Sen hangi şehirdesin canım . Çok demiş ya ben denizlideyim fiyat bilmiyorum ama burası o kadar pahalı değildir diye umut ediyorumKimseyi üzmek istemem ama doğum fiyatları uçmuş bee şuan benim doktorum+hastane normal doğuma totalde 55bin istiyor ben evde doğurcam