5+4 oldum üç gündür öksürük tuttukça öğürüyordum...kaçıncı gündesin?
Çook teşekkür ederim darısı tüm kalp atışı bekleyen hamişlereSelam canım gözünüz aydn cok sevindim kızz
Benim sat 03.02 bat 27.02 döngüm kısa biraz aynen çok güzel gerçekten inşallah su gibi akar geçer sağlıklasizin sat kaçti ben de öyle hissediyorum kendim içindeHayırlı olsun bu arada çok güzel duygular zaman su gibi hemen geçiyor endişelenme hiç
senin erken başlamış canım. Rabbim yardımcımız olsun.5+4 oldum üç gündür öksürük tuttukça öğürüyordum...
Genelde 7. Haftada başlar diye okudum benim sabahları hiç şikayetim yok akşam bazen bulanıyor bulanınca mutlu oluyorum devam ediyor sağlıkla diye5+4 oldum üç gündür öksürük tuttukça öğürüyordum...
Benim 3 de yavrum randevu yazarım yazarımKızzzz güzel haberlerini bekliyorm bgn bebeim
Kaçta randevun hemen yaz bize de
Evet evet bnde calışıyorum şükür zaman geçiyor bi şekildeAynen sayılı gün çabuk geçiyor,
Çalışıyorum ya çalışmasam belki geçmezdi
Sabah sağlık ocağında tahlil sonucu göstermeye gittim
İdrarda çok düşük bi enfeksiyon var dedi. Tek kullanımlık toz bi içecek verdi.
Ben uzun zamandır, dönem dönem idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum zaten doktoruma da söyledim.
Benim gibi olan varsa doktoruyla paylaşsın belki daha sık idrar testi ister bebeğe zararlı çünkü
Salı günü de kalp atışı duymaya gidicem inşallah ama ses kaydı alabiliyor muyuz onu çok merak ediyorum çünkü eşim benimle işi sebebiyle gelemiyor. Ona da göndermek istiyorum
Tamam kuzum bekliyoruz ☺Benim 3 de yavrum randevu yazarım yazarım
Oğlumda da erken başladı 2. Ayda yine 4 ay bulantım geçmedi erkek doğduGenelde 7. Haftada başlar diye okudum benim sabahları hiç şikayetim yok akşam bazen bulanıyor bulanınca mutlu oluyorum devam ediyor sağlıkla diyeçok bulantı olunca kız oluyor diyorlar
Bizim 6 haftalık. Bende de yeni başladı. Sabahları kahvaltı hazırlarken zorlanıyorum. Bir de işten dönerken yol dokunmaya başladı. Peynir ekmek iyi geliyor banakızlar, 6+3 deyim. tiksinmelerim başladı sanki. sizin bulantılarınız nasıl? nasıl başa çıkıyorsunuz, ne kullanıyorsunuz?
Ben sadece aileme ve bazı yakın arkadaşlarıma söyledim. Kalp atışını duyduktan sonra söyleriz diye düşünüyoruz. İçinde tutmak çok zor yakızlar birde çevrenizdekilere bebiş haberini nezman verdiniz anne baba hariç yani eş dost akrabaya
Oy maşallah maşallah. Ee kız bir doğum kalmış senin maşallah tüm belirtileri yaşamışsın. Senin bebiş pek nazlıkızlar biz daha 3+7yiz ama her sabah farklı bir ağrıyla acıyla uyanıyorum3 haftalıkken öğrendim 3-4 gün idrar yolu enfeksiyonuyla mücadele ettim ve dayanılmaz bir sağ bacak ağrısı sonra kabızlık şişiknilk sonra ishal karın ağrısı şimdide karın ağrısı gaz ne kaldı merak ediyorum Dd
Ben dayanamdım erkenden söyledim ilk beta verdim 1000 üstü çıktı aradım annem kaynanamı kardeşimi dedim ikinci geliyo galiba kanamam hiç olmayınca da kesinleştirdimkızlar birde çevrenizdekilere bebiş haberini nezman verdiniz anne baba hariç yani eş dost akrabaya
Benim iki kaybım var o sebeple 12 haftalık oluncaya kadar eşim ben ve doktor arasında sırBizim 6 haftalık. Bende de yeni başladı. Sabahları kahvaltı hazırlarken zorlanıyorum. Bir de işten dönerken yol dokunmaya başladı. Peynir ekmek iyi geliyor bana
Ben senin bugün 11 de sandım yanlış okumuşum ee o zaman yarın bekliyoruz senden hayırlı haberlerYarın 1 de benim gideyim inşallah güzel haberler getiricem size
o zaman cinsiyet öğrenmeyi bekliyoruz. sanırım 16. haftadan sonra oluyor.Oğlumda da erken başladı 2. Ayda yine 4 ay bulantım geçmedi erkek doğdubir de kızım olsa hayır demem babası çok istiyo