2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    178
Çok
Selam canım gözünüz aydn cok sevindim kızz🧿💐🌸
Çook teşekkür ederim darısı tüm kalp atışı bekleyen hamişlere 🌺
sizin sat kaçti ben de öyle hissediyorum kendim içinde 😊😊 Hayırlı olsun bu arada çok güzel duygular zaman su gibi hemen geçiyor endişelenme hiç🧡
Benim sat 03.02 bat 27.02 döngüm kısa biraz aynen çok güzel gerçekten inşallah su gibi akar geçer sağlıkla

5+4 oldum üç gündür öksürük tuttukça öğürüyordum...
Genelde 7. Haftada başlar diye okudum benim sabahları hiç şikayetim yok akşam bazen bulanıyor bulanınca mutlu oluyorum devam ediyor sağlıkla diye 🫣 çok bulantı olunca kız oluyor diyorlar 🫣

Aynen sayılı gün çabuk geçiyor,
Çalışıyorum ya çalışmasam belki geçmezdi😅
Evet evet bnde calışıyorum şükür zaman geçiyor bi şekilde

Sabah sağlık ocağında tahlil sonucu göstermeye gittim
İdrarda çok düşük bi enfeksiyon var dedi. Tek kullanımlık toz bi içecek verdi.
Ben uzun zamandır, dönem dönem idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorum zaten doktoruma da söyledim.
Benim gibi olan varsa doktoruyla paylaşsın belki daha sık idrar testi ister bebeğe zararlı çünkü

Salı günü de kalp atışı duymaya gidicem inşallah ama ses kaydı alabiliyor muyuz onu çok merak ediyorum çünkü eşim benimle işi sebebiyle gelemiyor. Ona da göndermek istiyorum

Geçmiş olsun canmm
Saolasın bizi de aydnlattn
Ayy sanrm sess kaydı alabilirsin kuzum

Kızlar selam, Haftaya Salı doktor kontrolüm var 6+4 olucam. Kalp atışına bakarız dedi doktorum. Ama çok endişeliyim tabii ki. Acaba kontrolü birkaç gün ertelesem mi siz ne zaman duydunuz minik kalp atışlarını ?❣️

Genelde 7. Haftada başlar diye okudum benim sabahları hiç şikayetim yok akşam bazen bulanıyor bulanınca mutlu oluyorum devam ediyor sağlıkla diye 🫣 çok bulantı olunca kız oluyor diyorlar 🫣
Oğlumda da erken başladı 2. Ayda yine 4 ay bulantım geçmedi erkek doğdu :KK70: bir de kızım olsa hayır demem babası çok istiyo 😊

kızlar biz daha 3+7yiz ama her sabah farklı bir ağrıyla acıyla uyanıyorum :KK70: 3 haftalıkken öğrendim 3-4 gün idrar yolu enfeksiyonuyla mücadele ettim ve dayanılmaz bir sağ bacak ağrısı sonra kabızlık şişiknilk sonra ishal karın ağrısı şimdide karın ağrısı gaz :KK70: ne kaldı merak ediyorum :KK70:Dd

kızlar, 6+3 deyim. tiksinmelerim başladı sanki. sizin bulantılarınız nasıl? nasıl başa çıkıyorsunuz, ne kullanıyorsunuz?
Bizim 6 haftalık. Bende de yeni başladı. Sabahları kahvaltı hazırlarken zorlanıyorum. Bir de işten dönerken yol dokunmaya başladı. Peynir ekmek iyi geliyor bana

kızlar birde çevrenizdekilere bebiş haberini nezman verdiniz anne baba hariç yani eş dost akrabaya

kızlar biz daha 3+7yiz ama her sabah farklı bir ağrıyla acıyla uyanıyorum :KK70: 3 haftalıkken öğrendim 3-4 gün idrar yolu enfeksiyonuyla mücadele ettim ve dayanılmaz bir sağ bacak ağrısı sonra kabızlık şişiknilk sonra ishal karın ağrısı şimdide karın ağrısı gaz :KK70: ne kaldı merak ediyorum :KK70:Dd
Oy maşallah maşallah. Ee kız bir doğum kalmış senin maşallah tüm belirtileri yaşamışsın. Senin bebiş pek nazlı 💜💜

kızlar birde çevrenizdekilere bebiş haberini nezman verdiniz anne baba hariç yani eş dost akrabaya
Ben dayanamdım erkenden söyledim ilk beta verdim 1000 üstü çıktı aradım annem kaynanamı kardeşimi dedim ikinci geliyo galiba kanamam hiç olmayınca da kesinleştirdim :KK70:

Bizim 6 haftalık. Bende de yeni başladı. Sabahları kahvaltı hazırlarken zorlanıyorum. Bir de işten dönerken yol dokunmaya başladı. Peynir ekmek iyi geliyor bana
Benim iki kaybım var o sebeple 12 haftalık oluncaya kadar eşim ben ve doktor arasında sır 🤣

X