2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ya biz 3 arkadaştık bu ikisi tartıştı aslında bu beni engelleyen diğerini yanlış anladı konuyu farklı yerlere çekti sonra ben ikisiylede konuşuyordum sonuçta beni bağlayan bı durum yok kısa bı sure sonra böyle dedi banada msjinda bende anlamlayamadim kendi bilir valla
Seninki de ilginç canım valla bahanesi hele çok güzel aynen boşver değerimizi bilenler olsun sadece yanımızda yeter bize

Bende aynısını düşünüyorum ama pazartesi derse 38+0 oluyorum erken gibi geldi dr sıkıntı yok dedi ben erken diyince karışmak istemedi sen bilirsin dedi
Bebeğin gelişiminde sıkıntı yoksa zaten sezeryan 38+0 da başlıyorlar almaya. Doktor onay verirse bebekle ilgili erkn değil aslında. Ama sana kalmış. Ben kendime güvenmedim : yani ya doktor yokken gelirse başka doktor olursa sen ne hissedersin rahat olur musun buna karar ver. Ben doktorumdan başkasının olmasını istemediğimi farkettim ondan risk almayacağım tabi benim günü de senden 6 gün ilerde ama henüz 2900 kilosu haftasına göre az. Ben olsun dedim doktorun olması daha rahatlattı beni: bence sende o stresi düşün

Öyle ya yemişim bu saatten sonra da çocuğum ben eşim vala afedersin kıçımız çıkacak uzun zorlu güzel bir süreç bizi bekliyor . uğraşamam kimseyle benim işime yaramayacaksa yanımda olmayacaksa gölgede etmesin

Bende kendi dr um olsun istiyorum zaten özellikle o olduğu için o hastaneye gittim ama bilemiyorum dediğin gibi o gelmeden doğum başlarsa diye yoksa onu beklesem 39+1 oluyorum.. O zaman dr gelmeden tombikim gelmek isterse :)) pazar günü nst ye gir kararını ver pazartesi için dedi

Bende böyle yapıyorum şu an yoksa gece bir gram uyku yok kaşıntı insanı uykudan mı uyandırır soğuk duş alıyorum resmen yarın kendi doktoruma gideceğim bakalım o ne diyecek

Ee pazar günü hayırlı haberler al inşalalh

39 neden gec olsun ki yavrum sezeryan için
Bak ben normal diye bekledim cuma 40 bitecek eğer gelmezss prensesim cuma sezeryan olcam

Cumaya al sende kızz aynı gün doğsun bebeler

Sadece aktif çalıştığın günler aktarılıyor canım. Rapor ya da yıllık izin alırsan aktarmıyor direk analık izninden düşüyor sistemsel olan bişey bu.
Tamam anlamak İçin soruyorum mesela 37 den sonra raporda yazan süre otomatik devreye girmiyor mu ? Mesela orda gün verilmiş atıyorum 9.kasım rapor başlama tarihi diye.Şuan biz onu değişmedik ama ben gitmiyorum.o tarihten sonra otomatik çalışamaz oluyorum diye biliyorum ,doktor da öyle söyledi bugün …ha birde doğduğuna dair kağıt olacakmış hastaneden o verilecekmiş

biz kadinlar cok guclu varliklariz, ozellikle hamilelik butun sinirlari zorladigimiz bir donem ve bizi daha da olgunlastirdi. Ellerine saglik, disardan gelmeyen destek icin de uzulme. Bir de dogum ve ölüm insan elemek için güzel bir fırsat bence, ben bir çok kişiyi çıkardım, güzel zamanlarda yanında olacak insan bulmak çok kolay.

Senin neden izne ayrıldığını anlamadım ben. Neden cumaya kadar çalışmadın?
Benim bildiğim bu 3 günü aktaramıyorsun. Ne kadar çalıştıysan onu aktarıyorsun. Yani muhtemelen o 5 haftadan bu 3 günü düşüyorlardır. Tabi eğer idari izin değilse.

Yarın 40+5 olacağım çiçeğim bir gün daha beraberiz oğluşumla yani bir şey de çıkabilir güvenemiyorum yine yazarsam doğuramadım diye şaşırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…