2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Maşallah canım. 40. Haftayı beklersen senin oğlan da tombik 36+3 de 3000 kilo dedi doktor bana 40. Haftaya kadar bekleme de acaba 4’ü geçer miyiz ki dedi muhtemelen geçer ama bende kaşıntıdan muzdaribim öldüm bittim yarın tekrar gideceğim doktora

Doğum yaklaşınca bu insanlara noluyor. Banada aynısını yaptı arkadaşım engeli basmış anlamadım bende . Sonra dedim vala altın için yaptı galiba ben onun 2 oğluna da altın takmıştım doğumda . Kesin ondan çünkü ortada sebep yok sen yine birşey paylaşmışsın ona olmasa bile. Ben sorduğumda doktora gidiyormuşum hastahaneye gidiyormuşum haber etmiyormuşum sebep buydu: ee ben her cuma doktora gidiyorum bunu her cuma hatırlatmam mı lazım ne alaka

Canım 32 den sonra yıllık izin de alsan analık izninden düşüyor. İkisi de gitmiş oluyor yani. Eğer 10 gün iznin yeni yıla devrediyorsa yıllık izin kullanma direk çalışamaz al

Evet dr yapmak istedi eşim de diyor bekleyelim sezeryan istiyorum normal yapmicam çok kararsız kaldım yaa ne yapacam bilmiyorum
Canım benimde öyle bir durum var. Bu hafta olmazsa bebek haftay 4 gün doktor yok bende haftaya 39+ lar başlıyor: eğer olurda kendi gelmek isterse doktorum olmayacak. Bende böyle iki ara bir derede kaldım. Yarın randevu var. 38+4 .. ben sanki cumaya sezeryan tarihi alacak gibiyim yüksek ihtimal . O zaman 38+6 olacağım. Kendi açımdan riske atmak istemedim doktoruma çok güvendiğim için. Ya o yokken gelirse gerilirim strese girerim diye korktum

Canım magnezyum kullanmayı bıraktın mı? Benim de bahsettiğin ağrılar sancılar aynı şekilde var özellikle bacak ve vajinal ağrılar anamı ağlattı magnezyum içip uyumak iyi geliyor bana
İçmiyorum ya hiç aklıma gelmiyor bu gece içeyim

Canım 32 den sonra yıllık izin de alsan analık izninden düşüyor. İkisi de gitmiş oluyor yani. Eğer 10 gün iznin yeni yıla devrediyorsa yıllık izin kullanma direk çalışamaz al
Ama ben çalışamaz aldım aktarma yaptım bu cuma 37 dolmuş olacak

Haber yolla getirsin altınları ses etmiyorsak salakta değiliz yani bir de ben sana niye sürekli hastaneyi haber etcem

Senin iş yerinin tutumuna bağlı. Eğer iznin resmi olarak gözüken bir izinse sıkıntı yok. Ama resmi izin değilse ve iş yerin gıcıksa her türlü bunu kullanır ama uğraşması lazım. Bana kalırsa izninden kullanman mantıklı .o izinlerde içerde kalmasın unutulmaya aaa iznin mi vardı denilmeye pek müsait patronlar .

Yuh artık altın için yaptıysa ama haber vermiyorsun beklentisi de çok komik. Neyi haber edeyim yani kusura bakma da. Sürekli gidip geliyorum.
Aman zordur valla insanla uğraşması. Hele ki hamilelikte ekstra zor

Sen altın deyince 5-6 yıl önce düğünü için koşturup farklı şehirden 1 günlüğüne geldiğim çeyrek altın taktığım ve tüm yol masrafımla geri döndüğüm arkadaşım aynı şehirde olmamıza rağmen nikahıma son dk yetişip sadece 0,25 gr altın getirmişti 2 sene önce o aklıma geldi ve şok oldum bi kez daha hayır durumları da çok çok iyi eşinin durumu bizi 2 ye katlar. En azından 1 gr taksaydı hadi onu geçtim 0,50 tak bari neyseeeee insanoğlu değişiktir. Azı iyidir fazlasına hiç gerek yok.

Yok artık ya kız paylaşımda söz yani biriyle ilgili değil ve hani beni dinlemeden hemen engelledi anlamadım
Valla seninkide ilgincmiş insanların su çıkarcı davranışları beni benden alıyor ya hayır ne kadar samimi olursan ol herseyini haber vermek zorunda değilsin ki sen o takip etsin çok merak ediyorsa canım

Geçer kesin resmen daha bi ay var 40. Haftaya
Bence de geçer gibi geliyor o yüzden bi doktorum bekleyelim normali diyor bitanesi sen bilirsin gibisinden konuşuyor ama devlette ki normal diyor zor da olsa normal diyor 4 kilo üstünü de normal ne bileyim zorlar yaa zaten her yerim kaşınıyor delircem

Haber yolla getirsin altınları ses etmiyorsak salakta değiliz yani bir de ben sana niye sürekli hastaneyi haber etcem
Çok mantıklı hee anama bile her gittiğimde haber etmiyorum hanfendiyi özel aramam lazımmış . işte bence altından ya yoksa çok mantıksız bir sebep

Bahanesi komik ben ondan kesin altından diyorum başka mantıklı birşey gelmiyor aklıma .

Ay yanlış anlamda o salaklığı bende yaptım . Üniden mezun olunc arkadaşa 18 saat yol yapıp abiye alıp saça makyaja kadar kendim ödeyip takı takıp( kelepçe her ne kadar 14 ayarda olsa kelepçe yani) birde o yorgunlukla dönüp işe gitmiştim: kendisi Şuan bana 1.5 saat uzaklıkta bırak gelmeyi takı takmayı gelmemişti bile düğüne: Bahane de midesine yol dokunuyormuş: ee hatçe ünideyken teeee 18 saatlik otobüs yolculuğundan çıkıp geliyordun o zaman mide yok muydu sende

Ya seninki de tuhaf ayrıca her paylaşımı niye üzerine alınmış ki yarası çok derinmiş senin arkadaşının da acaba onun asıl sebebi ne kim bilir ama bu hamilelik gerçekten arkadaş sayımı azalttı ne yazık ki meğer ne boş arkadaşlar varmış hayatımda

Bende aynısını düşünüyorum ama pazartesi derse 38+0 oluyorum erken gibi geldi dr sıkıntı yok dedi ben erken diyince karışmak istemedi sen bilirsin dedi

Kızlar bu kaşıntı ile ilgili benim gece kaşıntım azıyor gündüz yok. Nemlendirmek işe yarıyor ama baya yağlı bir nemlendirici ile. Hani şu Arko krem varya yoğurt gibi aşırı yağlı o mesela başkası işe yaramıyor. Benim ellerim ve bileklerim kaşınıyor bu arada başka yerde yok: birde buz alıyorum böyle ince bir beze koyuyrıum gezdiriyorum kaşınan yerde. Buz eriyor o çok iyi geliyor . Bazen bu erikten buz torbaları varya içi jel gibi ismini bilmiyorum diş hekimi vermişti bana o daha iyi oluyor gece yatakta yapıyorum kaşınan yer be eriyor ne akıyor aşırı rahatlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…