2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Canim benimde nisan gelmeye baslasi ctesi gunu, acilmam 3 cm ama hic sanci yok sadce kasilma var o da aksamlari oluyor 2 saat suruyor sonra normale donuyor, banada suyun gelene ya da sancilarin gelene kadar bekle dediler

Merhaba arkadaşlar bende bugün kontrolden geldim 39+1 olduk 3300 gr sancım yok bugün yarın bekliyoruz inşallah doktor yürüyüş hurma ananas çaylar sık ilişki dedi bu durumda da nasıl olacak bilmiyorum son günleri olup bekleyen herkese sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Benim oğlumda hem kapakçıklarda açıklık var hemde üfürüm var doktora gösterdik 6 ay sonra tekrar kontrole gel şuanlık müdahale gerektiren birşey yok dedi. Oğlum zaten erken ve nefes darlığıyla doğmuştu

Hanımlar ben artık kafayı yemek üzereyim... Topuk kanında bir değer yüksekmiş oğlumda KAH hastalığı olabilirmiş sağlık ocağı sevk kağıdı çıkardı çocuk sağlığından randevu alıp ordan endokrinoloji ye yönlendirilecekmişim. Hastalığın tehşisi konursa tedavi başlanacakmış. Nefes darlığıydı küveziydi derken hassas cildi ve muhtemelen süt alerjisi çıktı 2 haftadır süt ürünü tüketmiyorum çocuğun benekleri gitti yani muhtemelen süt alerjisi. Şimdi de bu... Çocuğum bi evde huzurla yaşayamadı ya hastane hastane geziyoruz sürekli iyice bunalıma girdim. Üstünde hafta başı eşimle tartıştık çok yorgun ve üzgünken sürekli birşeyler çıkmaya devam ediyor... Daha 24 yaşındayım ellerim tutmuyor sinir sıkışmasından 3 kilo çocuğumu taşıyamıyorum ya...

Çarşamba kontrol var canım ama o zamana kadar bi buradaki devlete gidip kan mı versem ki öğleden sonra diyorum acaba neden oluyordur sence

Bende sordum arkadaşlarıma onlarda olan da olmuş son ay hatta vajınası kaşınan ve psikolojisi bozulan cilt kuruyor bence ondan dün krem sürdüm rahatlattı beni bacaklarım sivil sivil oldu inanki

Ayy bu halde ilişki falan yapamam vallahi

Geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin inşallah birsey yoktur

İnanın olsun diye detaylı temizlik ettim bugün maşallah çocuğum iyi bende hafiflemek istiyorum artık gecelerden nefret ediyorum belimde ve alt tarafta dolgunluk hafif sızı hissediyorum bakalım bugünde olmazsa bakalım yürüyüşüm değişti usul usul yürüyorum artık dışarı cesaret edemiyorum

Biz aynı yaştaymışız ya Yavrum çok geçmiş olsun minik oğlun daha küçük ama çok güçlü. Annesine güç vermek için o hep orada, diğer oğlun da çok güzel bir abi zaten
Eşinle olan sorunlarına gelince zaten zorlu bir dönemden geçiyorsunuz o yüzden otur karşısına konuş mecbur böyle olmuyor de, trip atılacak soğuk olunucak zaman değil gerekirse evladınız için şimdilik halı altına süpürüp normal hayatınıza dönüceksiniz sonrasında yeniden konuşulur herşey hele bir düzene kavuşsa.
Rabbim sana da bebişini de acil şifalar versin, bol bol dua ve sabırla hayırla geçicek bu dönemler

Canım peki sancın olmazsa 40. Hafta da suni sancı mı vererek başlatacak doğumunu doktor kilosu falan çok iyi normal doğum için engel yok gibi demi

Bende sordum arkadaşlarıma onlarda olan da olmuş son ay hatta vajınası kaşınan ve psikolojisi bozulan cilt kuruyor bence ondan dün krem sürdüm rahatlattı beni bacaklarım sivil sivil oldu inanki
Kan verdim bende bişey çıkmadı canım ama doktorun dediği tuzlu yeme yürü bol su iç kullandığın ilaçları bırak cuma bakalım dedi soğuk su yada buz uygula dedi stres kaynaklı da dediğin gibi olabiliyormuş canım

Canım peki sancın olmazsa 40. Hafta da suni sancı mı vererek başlatacak doğumunu doktor kilosu falan çok iyi normal doğum için engel yok gibi demi
Aynen canım sanırım ilaç yanlısı çok değilim dedi dpktor 41 e kadar bekliyorum dedi ama izine de çıkacak mış okulların ara tatilinde inşallah o zaman kalmaz da doğururum hayırlısı neyse o olsun tabi sağlıkla kavuşalım Allah’ın izniyle

Bugün kontrole gittik 37+4 50 cm 3150 gram ölçtü doktor baya baya gidigi var oğlumun sadece gidigini gösterdi zaten kasılmalar oluyor ara ara oda nste Max 30a çıkıyor sancı devamı yok şuan keyfi yerinde doğacak gibi değil dedi doktor ben sormadan hiç bişey konuşmuyor doktor biraz sinir oldum bugüne kadar doğuma dair hiç bişey konuşmadık ben hep vajinal doğum düşünüyordum ama dotkorun hiç bisekilde konuşmaması tavsiye vs vermemesi beni germeye başladı yani nasıl bı süreç yasiyacagimiza dair tek kelime konusmadik normal mi bu herkesin mi öyle bilmiyorum ama ne ananas hurma vs. Ne şu egzersizleri yap ne kanala girmiş girmemiş hicc bisey söylemiyor nasıl olduğumu soruyor bebeğin durumunu söylüyor şu zaman kontrole gel diyor bu kadar gerilmeye başladım ve bugün artık hocam normal doğumu yapamayacak gibi olursam sezeryana döneriz dimi diye sordum çünkü bu konulara yaklaşımı nasıl onu bile bilmiyorum döneriz dedi bakalım nasil bı süreç bekliyor bizi tamamen supeiz

Kızlar normalde de bacak ağrım vardı ama gün içinde geçiyordu bugün hiç geçmek bilmedi ve çok şiddetli ağrıyor Pervin kaslarının olduğu yerden bileklerime kadar resmen oturup kalkmak işkence

Şu tolga çeviğin testini yapanlar vardı kaç gün geçti onların üstünden var mı doğuran hep yapıyordum birini atıyordum birini zor atıyordum bugün her iki bacağı da atamadım amann Allahım oldum aslı çıkıyor mu bu testin yahu

Canım benim gittiğim iki doktor da Doğumla ilgili asla ağzını açmıyor tırnak ucu kadar açılma olsun konuşuruz diyor bende bugün devlette ki doktora hocam normal olmazsa dedim olur niye olmayacak dedi ya. Olmazsa dedim olur olur içini ferah tut sen dedi sezeryana döneriz bile demedi üniversite de ki hocayada eşim bu hafta diyecek bakalım ama hepsi erken konuşmak için deyip duruyor bize eski doktorum kanalda başı falan normal doğum demişti sezeryan için sorduğumuzda da belim için bi bak ona göre sezeryan yapalım riske atmaya gerek yok demişti

Benim devlette ki de aynı bugün biraz sordum da daha erken konuşmak için ama bekleyelim kendi ağrını dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…