2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Benimde Çarşamba günü nişan geldi 1 cm açılmam vardı bugün değişen bişey olmamıştı tansiyon yüksek çıktı yatış verdi doktorum şuan suni sancı alıyorum doğumu yarın planlıyor doktorum

Ah ah deme canm yaa cok gecmiş olsun
Rabb'im sana da dayanma gücü versin arkadasm
İnşallah geçecek bu günler sabr

Ya benimki de normal doğum yanlısı ama ne bileyim kendisi sürekli dogurtuyor olabilir ama ben ilk kez doğuracagim sonuçta üzerinde baya baya konuşulması gereken birşey degilmi bu sezeryana donermiyiz diye sorduğumda o düşünceyi kafandan atmaya çalış ki en ufak zorlanmada sezeryana donmeyelim filan da dedi ama dediğim gibi ben sormadan konuşmuyor bu canımı sıkıyor tedirgin ediyorr

Yok yok tedirgin olma canım bence bilerek konuşmuyorlar ben onu anladım benim doktorum da bana dedi olumsuza değil herkes nasıl yapıyorsa bende öyle yaparım diye düşün dedi ama bilinmezlik korkutuyor işte insanı

Yok yok tedirgin olma canım bence bilerek konuşmuyorlar ben onu anladım benim doktorum da bana dedi olumsuza değil herkes nasıl yapıyorsa bende öyle yaparım diye düşün dedi ama bilinmezlik korkutuyor işte insanı
En son 36 da gttim bana birdaha gel veya su gün gel gün alacaz demedi ama hep iki hafta önden gidiyor 4ü geçer 40 ı bulursa sezeryan dedi şuan normal hesaba göre 38+1im eee yani ben bekliycem sancımı ama normal mi sezeryan mı olucam gerçekten beni de tatmin etmedi bu sefer doktor anlamadım gitti

Son aylar zaten stresliyiz ister istemez ben 3.cocuk sahibi olabilirim veya siz ilk çocuk ama detaylı bilgiye ihtiyacımız var başlarından mı atıyorlar anlamadım çatı muayenesi bile olmadım gel birdaha diyen de olmadı bekliyorum öyle kendimce

Benim de yok yavrum vlla kanala girmemiş benim kızz
Doktor cumaya kadar gelmezse sezeryan olcam cuma günü
Valla yavrum bende hala aynıyım inan ki. Belim ağrıyor ama yukarda bence hala. Yarın sabahtan hastaneye yatıyoruz . Nasıl bir yol izleyecek bilmiyorum. Haberdar ederim mutlaka. Sancı ile kanala inecek demişti sezeryan olsam kabulüm kavuşalım artık

Aaaa her hafta çağırıyor beni iki doktor da nst diye her ikisi de suyun kanaman en ufak şikayetin de gel diyorlar ama 4 kiloya ulaşırsa sezeryan olur demedi üniversite de ki 3.750 üstünü normal önermiyoruz dedi ama burda ki yaparız diyor başka bir şey demiyor sen şimdi taaa ağrın tutunca mı gideceksin

Suni sancı nasıl, bende yarın sabah yatacağım hastaneye canım
Allah yardımcın olsun canım bizi mutlaka haberdar et suni sancı mı verecekler sana ben bugün ki doktora suni sancı istemiyorum dedim açılman olursa korkma suni sancı süreci kısaltacak biz sana yardımcı olacağız zaten dedi

İşte bende onu bilemedim nst ye bile iki kere girdim daha

Oyyyy sağlıkla gelsin çiçeğim nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsinnnn
Amin amin yavrum inşallah

Benim doktor da sunni sancı ile de kanala inmeyebilir dedi
Cumaya kadar kendi kanala inmez ise sezeryan dedi
Hadi bakalm seni nasl bir süreç izleyecek merakla bekliyorum canm Allah yar ve yardmcmz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…