- 1 Mayıs 2009
- 9
- 11
- 36
Benimde Çarşamba günü nişan geldi 1 cm açılmam vardı bugün değişen bişey olmamıştı tansiyon yüksek çıktı yatış verdi doktorum şuan suni sancı alıyorum doğumu yarın planlıyor doktorumKızlar selamBen 37+1deyim. Kasılmalarım oluyor ama sancı 0. Geçen hafta kanlı nişan ve kahverengi alacalı nişan geldi doktor 1 cm açılman var demişti. Kontrolüm vardı sabah açılmam devam etmemiş çok şükür her şey yolunda. Kızım 3500 olmuş maşallah 1 haftadır nişan gelmeye devam ediyor doktor su gelene kadar panik yapma dedi. Aşırı halsizlik var 1 haftadır Normal mi ki? Sancı yok dediğim gibi ama bel ağrısından kalkamıyorum Normal doğum planlıyoruz bu arada .. Nişanı 1 hafta gelip 1 cm açılmayla ne zaman doğururum acaba
Ah ah deme canm yaa cok gecmiş olsunHanımlar ben artık kafayı yemek üzereyim... Topuk kanında bir değer yüksekmiş oğlumda KAH hastalığı olabilirmiş sağlık ocağı sevk kağıdı çıkardı çocuk sağlığından randevu alıp ordan endokrinoloji ye yönlendirilecekmişim. Hastalığın tehşisi konursa tedavi başlanacakmış. Nefes darlığıydı küveziydi derken hassas cildi ve muhtemelen süt alerjisi çıktı 2 haftadır süt ürünü tüketmiyorum çocuğun benekleri gitti yani muhtemelen süt alerjisi. Şimdi de bu... Çocuğum bi evde huzurla yaşayamadı ya hastane hastane geziyoruz sürekli iyice bunalıma girdim. Üstünde hafta başı eşimle tartıştık çok yorgun ve üzgünken sürekli birşeyler çıkmaya devam ediyor... Daha 24 yaşındayım ellerim tutmuyor sinir sıkışmasından 3 kilo çocuğumu taşıyamıyorum ya...
Ya benimki de normal doğum yanlısı ama ne bileyim kendisi sürekli dogurtuyor olabilir ama ben ilk kez doğuracagim sonuçta üzerinde baya baya konuşulması gereken birşey degilmi buCanım benim gittiğim iki doktor da Doğumla ilgili asla ağzını açmıyor tırnak ucu kadar açılma olsun konuşuruz diyor bende bugün devlette ki doktora hocam normal olmazsa dedim olur niye olmayacak dedi ya. Olmazsa dedim olur olur içini ferah tut sen dedi sezeryana döneriz bile demedi üniversite de ki hocayada eşim bu hafta diyecek bakalım ama hepsi erken konuşmak için deyip duruyor bize eski doktorum kanalda başı falan normal doğum demişti sezeryan için sorduğumuzda da belim için bi bak ona göre sezeryan yapalım riske atmaya gerek yok demişti
Yok yok tedirgin olma canım bence bilerek konuşmuyorlar ben onu anladım benim doktorum da bana dedi olumsuza değil herkes nasıl yapıyorsa bende öyle yaparım diye düşün dedi ama bilinmezlik korkutuyor işte insanıYa benimki de normal doğum yanlısı ama ne bileyim kendisi sürekli dogurtuyor olabilir ama ben ilk kez doğuracagim sonuçta üzerinde baya baya konuşulması gereken birşey degilmi busezeryana donermiyiz diye sorduğumda o düşünceyi kafandan atmaya çalış ki en ufak zorlanmada sezeryana donmeyelim filan da dedi ama dediğim gibi ben sormadan konuşmuyor bu canımı sıkıyor tedirgin ediyorr
İnşallah canım. Allah'ın yardımıyla halledicez.Vallahi benim kayınvalidem de eşimi 4500 üstü normal doğurmuştanışmak nasip olmadı soramıyorum ama olmayacak şeyler değil. Yapacağız inşallah ya hiç sıkma canını
En son 36 da gttim bana birdaha gel veya su gün gel gün alacaz demedi ama hep iki hafta önden gidiyor 4ü geçer 40 ı bulursa sezeryan dedi şuan normal hesaba göre 38+1im eee yani ben bekliycem sancımı ama normal mi sezeryan mı olucam gerçekten beni de tatmin etmedi bu sefer doktor anlamadım gittiYok yok tedirgin olma canım bence bilerek konuşmuyorlar ben onu anladım benim doktorum da bana dedi olumsuza değil herkes nasıl yapıyorsa bende öyle yaparım diye düşün dedi ama bilinmezlik korkutuyor işte insanı
Selam canm benm 40.hafta cuma dolacak doktor um kendi gelmezse sezeryan dediSelam kizlar bende 40 . Haftayı doldurdum ama herhangi bir doğum belirtisi yok o suni sanciyi düşündükçe korkuyorum bu ikinci gebeliğim
İnşallah bi anda sancı gelir bi avazda doğururuz eskilerin duasıylaBenim devlette ki de aynı bugün biraz sordum da daha erken konuşmak için ama bekleyelim kendi ağrını dedi
Oyyyy sağlıkla gelsin çiçeğimBana bana annesi ah ah yandm:)
Ama kendi gelmes ise cuma gününe kadar
Cuma sezeryan olcam canmm:)
Valla yavrum bende hala aynıyım inan ki. Belim ağrıyor ama yukarda bence hala. Yarın sabahtan hastaneye yatıyoruz . Nasıl bir yol izleyecek bilmiyorum. Haberdar ederim mutlaka. Sancı ile kanala inecek demişti sezeryan olsam kabulüm kavuşalım artıkBenim de yok yavrum vlla kanala girmemiş benim kızz
Doktor cumaya kadar gelmezse sezeryan olcam cuma günü
Suni sancı nasıl, bende yarın sabah yatacağım hastaneye canımBenimde Çarşamba günü nişan geldi 1 cm açılmam vardı bugün değişen bişey olmamıştı tansiyon yüksek çıktı yatış verdi doktorum şuan suni sancı alıyorum doğumu yarın planlıyor doktorum
Aaaa her hafta çağırıyor beni iki doktor da nst diye her ikisi de suyun kanaman en ufak şikayetin de gel diyorlar ama 4 kiloya ulaşırsa sezeryan olur demedi üniversite de ki 3.750 üstünü normal önermiyoruz dedi ama burda ki yaparız diyor başka bir şey demiyor sen şimdi taaa ağrın tutunca mı gideceksinEn son 36 da gttim bana birdaha gel veya su gün gel gün alacaz demedi ama hep iki hafta önden gidiyor 4ü geçer 40 ı bulursa sezeryan dedi şuan normal hesaba göre 38+1im eee yani ben bekliycem sancımı ama normal mi sezeryan mı olucam gerçekten beni de tatmin etmedi bu sefer doktor anlamadım gitti
Allah yardımcın olsun canım bizi mutlaka haberdar et suni sancı mı verecekler sana ben bugün ki doktora suni sancı istemiyorum dedim açılman olursa korkma suni sancı süreci kısaltacak biz sana yardımcı olacağız zaten dediSuni sancı nasıl, bende yarın sabah yatacağım hastaneye canım
İnşallah canım yoksa benim doktor suni sancı ile halletcem ben güven deyip duruyorİnşallah bi anda sancı gelir bi avazda doğururuz eskilerin duasıyla
Amin çiçeğim. Suni sancı verecek ilk önce bebek yukarda diyeAllah yardımcın olsun canım bizi mutlaka haberdar et suni sancı mı verecekler sana ben bugün ki doktora suni sancı istemiyorum dedim açılman olursa korkma suni sancı süreci kısaltacak biz sana yardımcı olacağız zaten dedi
İşte bende onu bilemedim nst ye bile iki kere girdim dahaAaaa her hafta çağırıyor beni iki doktor da nst diye her ikisi de suyun kanaman en ufak şikayetin de gel diyorlar ama 4 kiloya ulaşırsa sezeryan olur demedi üniversite de ki 3.750 üstünü normal önermiyoruz dedi ama burda ki yaparız diyor başka bir şey demiyor sen şimdi taaa ağrın tutunca mı gideceksin
Amin amin yavrum inşallahOyyyy sağlıkla gelsin çiçeğimnasıl gelmek istiyorsa öyle gelsinnnn
Benim doktor da sunni sancı ile de kanala inmeyebilir dediValla yavrum bende hala aynıyım inan ki. Belim ağrıyor ama yukarda bence hala. Yarın sabahtan hastaneye yatıyoruz . Nasıl bir yol izleyecek bilmiyorum. Haberdar ederim mutlaka. Sancı ile kanala inecek demişti sezeryan olsam kabulüm kavuşalım artık
Evet ya maalesef bakalım neler bekliyor bizleriYok yok tedirgin olma canım bence bilerek konuşmuyorlar ben onu anladım benim doktorum da bana dedi olumsuza değil herkes nasıl yapıyorsa bende öyle yaparım diye düşün dedi ama bilinmezlik korkutuyor işte insanı