2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Selam canm benm 40.hafta cuma dolacak doktor um kendi gelmezse sezeryan dedi
Sana tam olarak ne dedi kii
Devlete gidiyorum ve herhangi bir kontrol e gitmedim son aylarda yani normal doğum olacak bekliyorum bı sancı bı belirti tık yok yarina randevu buldum gidecem kontrol e ama erkek doktordur alttan Muayene etmez dimi

Amin amin yavrum inşallah 🙏🙏😍

Benim doktor da sunni sancı ile de kanala inmeyebilir dedi
Cumaya kadar kendi kanala inmez ise sezeryan dedi
Hadi bakalm seni nasl bir süreç izleyecek merakla bekliyorum canm Allah yar ve yardmcmz olsun
Bende bekliyorum yavrum yarın sabahtan hastaneye yatınca belli olur

Devlete gidiyorum ve herhangi bir kontrol e gitmedim son aylarda yani normal doğum olacak bekliyorum bı sancı bı belirti tık yok yarina randevu buldum gidecem kontrol e ama erkek doktordur alttan Muayene etmez dimi
Surda bir gün kaldı yaziyo ya oda kalmadi ya bugün de bitti ne çabuk geçti doğum da inşallah öyle olur

Kızlar iyi akşamlar yarın sabahtan hastaneye yatıyorum doğum için 🙏🏻 Umarım sağlıkla gelir bebeklerimiz. Hem sabırsızlıkla bekliyorum hemde aynı bedenden ayrılacağız diye sabahtan beri ağlıyorum 🥺🥺🥺
Duygusallık da hat safhada desene ama şunu düşün karnından kucağına gelecek kokusunu alacaksın sıcaklığını hissedeceksin 🥹🥹🥹sağlıkla kavuşun canım darısı başımıza inşallah 🥰

Acılma var mı diye belki vajinal bakabilir canm bilemedim inan kii

Kızlar iyi akşamlar yarın sabahtan hastaneye yatıyorum doğum için 🙏🏻 Umarım sağlıkla gelir bebeklerimiz. Hem sabırsızlıkla bekliyorum hemde aynı bedenden ayrılacağız diye sabahtan beri ağlıyorum 🥺🥺🥺
Ayy geldi mi senin günün geçenlerde bel ağrısıyla nst cektirmeue giderken eşim çantaları alayım mı diye sordu o an doğuma gidisimiz canlandı bir an kafamda ve çok tuhaf hissettim hep hadi doguralim filan diyoruz ama o gün gelip çatincada insan ne hissedeceğini şaşırıyordur eminim Allah sağlıkla kucağniza almayı nasip etsin ya 🥲

Canımmm aynı şeyleri hissediyorum sona yaklaştıkça. Ama kokusunu huzurunu düşün. Vücudundan ayırmak istememen doğumunu zorlaştırabilir böyle düşün. Onu kucağına alabilmek için motive et kendini. Sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah bizi mutlaka haberdar et 🥹🥹🥹

Canım sağlıkla kavuşun birbirinize inşallah 🙏🏻 Güzel haberlerini bekliyoruz 🌸

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle doğum yapan arkadaşları tebrik ederim. Bebeklerinize sizlerle birlikte hayırlı, mutlu ve uzun ömürler dilerim. Doğumu bekleyen arkadaşlara da sağlıklı güzel dogumlar dilerim. Ben de 1 kasımı 2 kasıma bağlayan gece 36+0 da suyumun gelmesiyle birlikte acil sezaryene alındım. Sabah 7:06 da bebeğim doğdu. 2 kg olarak dünyaya geldi ve ne yazık ki kuvöze alındı. Şimdilik durumu iyiye gidiyor. Doktorumuz cumaya kadar taburcu olabileceğini söyledi. Gün sayıyoruz.

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle doğum yapan arkadaşları tebrik ederim. Bebeklerinize sizlerle birlikte hayırlı, mutlu ve uzun ömürler dilerim. Doğumu bekleyen arkadaşlara da sağlıklı güzel dogumlar dilerim. Ben de 1 kasımı 2 kasıma bağlayan gece 36+0 da suyumun gelmesiyle birlikte acil sezaryene alındım. Sabah 7:06 da bebeğim doğdu. 2 kg olarak dünyaya geldi ve ne yazık ki kuvöze alındı. Şimdilik durumu iyiye gidiyor. Doktorumuz cumaya kadar taburcu olabileceğini söyledi. Gün sayıyoruz.
Sağlıkla kavuşmanızı diliyorum canım tez zamanda 🙏❤️

Duygusallık da hat safhada desene ama şunu düşün karnından kucağına gelecek kokusunu alacaksın sıcaklığını hissedeceksin 🥹🥹🥹sağlıkla kavuşun canım darısı başımıza inşallah 🥰
Amin yavrum hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza 🙏🏻 öyle düşünüyorum mutlu oluyorum bir yanım buruk 🥺❤️😍

Ayy geldi mi senin günün geçenlerde bel ağrısıyla nst cektirmeue giderken eşim çantaları alayım mı diye sordu o an doğuma gidisimiz canlandı bir an kafamda ve çok tuhaf hissettim hep hadi doguralim filan diyoruz ama o gün gelip çatincada insan ne hissedeceğini şaşırıyordur eminim Allah sağlıkla kucağniza almayı nasip etsin ya 🥲
Vallahi günümüz geldi çattı ❤️ kavuşuyoruz inşallah. Hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin Allah 🧿

Canımmm aynı şeyleri hissediyorum sona yaklaştıkça. Ama kokusunu huzurunu düşün. Vücudundan ayırmak istememen doğumunu zorlaştırabilir böyle düşün. Onu kucağına alabilmek için motive et kendini. Sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah bizi mutlaka haberdar et 🥹🥹🥹
Doğru söylüyorsun yavrum 😍 motive edicem kendimi . İnşallah hepimiz kavuşalım sağsalimmm 🧿

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım benim 🧿🧿

Hanımlar ben artık kafayı yemek üzereyim... Topuk kanında bir değer yüksekmiş oğlumda KAH hastalığı olabilirmiş sağlık ocağı sevk kağıdı çıkardı çocuk sağlığından randevu alıp ordan endokrinoloji ye yönlendirilecekmişim. Hastalığın tehşisi konursa tedavi başlanacakmış. Nefes darlığıydı küveziydi derken hassas cildi ve muhtemelen süt alerjisi çıktı 2 haftadır süt ürünü tüketmiyorum çocuğun benekleri gitti yani muhtemelen süt alerjisi. Şimdi de bu... Çocuğum bi evde huzurla yaşayamadı ya hastane hastane geziyoruz sürekli iyice bunalıma girdim. Üstünde hafta başı eşimle tartıştık çok yorgun ve üzgünken sürekli birşeyler çıkmaya devam ediyor... Daha 24 yaşındayım ellerim tutmuyor sinir sıkışmasından 3 kilo çocuğumu taşıyamıyorum ya...
Seni o kadar iyi anlıyorum ki bende aynı durumdayım sakin kalmaya çalışıyorum güzel kızıma doğumdan sonra kalbinde üfürüm var denildi kalp doktoruna yönlendirildi bugün gittim 3 yerinde kalbinde delik hiç ihtimal vermiyordum detaylı ultrasonda falan çıkmamıştı hiç yanlışlıklık vardır diyerek umutla gittim başımdan aşağı kaynar sular döküldü %80 kilo aldıkça büyüdükçe geçer dedi ama lohusa yeni bir anneyken sakin kalmak çok güç oluyor Allahım daha büyük dert verme en azından geçme ihtimali yüksek olan bir şey diye kendimi teselli ediyorum neler neler var şükür yavrum yanımda Allahım hepimizin kuzusunu bağışlasın bizlerede sabır sakinlik versin 🤲🏻❤️

Ayy hadi bakalım hayırlısı ile inşallah doğumun su gibi akıp geçsin, bebişine kavuş... Darısı biz bekleyenlerin başına :)

X