Mesajınızı okurken duygulandım çok güzel ifade etmişsinizBen iki dogumu da tecrübe etmiş 3.ye hamile bir anneyim canım. Herkesin kendi deneyimi tabiki bünyeler farklı ama bana sezaryan sonrası cok zor gelmişti cok agrım olmuştu evet normal dogum da kolay degil sancı cekmek zor bir sey ama sezaryan sonrası demiştim ki keşke 24 saat sancı cekseydim de bu agrılar olmasaydı. Yine de kimsenin gözünü korkutmak istemiyorum Allah hepsinin dayanma gücünü veriyor hersey sonrasında unutulup gidiyor gözünüzde büyütmeyin. Normal dogum sonrası tatmin ve rahatlama cok baska bir sey resmen kendi cabanla kendinden bir birey cıkartıyorsun cok acaip bir duygu gelmişti bana hala daha normal dogum videosu denk gelirse izlerken aglıyorum cok duygulanıyorum cok mucizevi geliyor bana ve sonunda yavruna kavusuyorsun. Zaten sancıları da oyle oyle karşılıyorsun en sonumda bebegimi kucagıma alacagım diyerek. Hiç korkma hem milyonlarca yıldır kadınların dogal akışında yaptıkları bir sey dogum. Böyle böyle telkin et kendine
Hadi inşallahAy bütün gece bel ağrısı ve adet ağrısı çektim bugün yarın gelir bu kızçe inşallah
İlk gebelikse normalHadi inşallahbenimde çok ağrım var ama bir gelişme yok
İlk gebelik ama bugün daha şiddetli ağrılarİlk gebelikse normalbenim ikinci ve açılmam var biraz
Çarşamba kontrol var canım ama o zamana kadar bi buradaki devlete gidip kan mı versem ki öğleden sonra diyorum acaba neden oluyordur senceBenimde bacaklarım ayaklarımın üstü çok kaşınıyor özellikle geceleri
Ooo gelmiş gün alsa da sıkıntı değilAyın 8 i 38+6 oluyor canım cuma günü banada öyle geliyor ya bakalım hayırlısı artık
Amiiin hayırlısıyla kavuşalım inşallahİlk gebelik ama bugün daha şiddetli ağrılar40. Haftadayım yarın doğuma alınıcam inşallah. Seninde inşallah bir iki güne sağlıkla gelir kızçe
Benim 12-13 civarıydı 13 e çok dediler ama normale döndü gibi idrarda bişeye baktı devamlı değil tansiyon dedi.sordum yine de kaşıntıyı , bebeğin hareketleri de azaldı bence bende yaBenim de ne tansiyon ne farklı bir şey hatta spot idrar diye bir şeye bile baktılar bebeğin hareketlerini sorup durdular tansiyonu sürekl takip ediyoruz daha 10’unun üzerinde hiç olmadı karaciğer yağlanması var hafif ama kaşıntı yapmaz dedi ama ben güzel kaşınıyorum
Cuma benimde günüm canım 38+5 bendeAyın 8 i 38+6 oluyor canım cuma günü banada öyle geliyor ya bakalım hayırlısı artık
Benim karaciğer yağlanması artmıştı bi ara canım o zaman herşeye bakışlı tansiyon idrar takibi yapıldı bişey çıkmadı şimdi tekrar kan vereyim diyorum karaciğer yağlanması arttı ondan mı oldu diyeceğim ama o zaman arttığında kaşıntı falan yoktu bir desiseye geceleri oluyor bu da gebeliğin son haftasında görülen bir şeymişBenim 12-13 civarıydı 13 e çok dediler ama normale döndü gibi idrarda bişeye baktı devamlı değil tansiyon dedi.sordum yine de kaşıntıyı , bebeğin hareketleri de azaldı bence bende ya
Alt ast istedi benden doktor cnm acile kan verdim bakalım neymişBenim karaciğer yağlanması artmıştı bi ara canım o zaman herşeye bakışlı tansiyon idrar takibi yapıldı bişey çıkmadı şimdi tekrar kan vereyim diyorum karaciğer yağlanması arttı ondan mı oldu diyeceğim ama o zaman arttığında kaşıntı falan yoktu bir desiseye geceleri oluyor bu da gebeliğin son haftasında görülen bir şeymiş
Bende de istedi canım bende verdi öğleden sonra çıkacak bakalımAlt ast istedi benden doktor cnm acile kan verdim bakalım neymiş