Mesajınızı okurken duygulandım çok güzel ifade etmişsinizBen iki dogumu da tecrübe etmiş 3.ye hamile bir anneyim canım. Herkesin kendi deneyimi tabiki bünyeler farklı ama bana sezaryan sonrası cok zor gelmişti cok agrım olmuştu evet normal dogum da kolay degil sancı cekmek zor bir sey ama sezaryan sonrası demiştim ki keşke 24 saat sancı cekseydim de bu agrılar olmasaydı. Yine de kimsenin gözünü korkutmak istemiyorum Allah hepsinin dayanma gücünü veriyor hersey sonrasında unutulup gidiyor gözünüzde büyütmeyin. Normal dogum sonrası tatmin ve rahatlama cok baska bir sey resmen kendi cabanla kendinden bir birey cıkartıyorsun cok acaip bir duygu gelmişti bana hala daha normal dogum videosu denk gelirse izlerken aglıyorum cok duygulanıyorum cok mucizevi geliyor bana ve sonunda yavruna kavusuyorsun. Zaten sancıları da oyle oyle karşılıyorsun en sonumda bebegimi kucagıma alacagım diyerek. Hiç korkma hem milyonlarca yıldır kadınların dogal akışında yaptıkları bir sey dogum. Böyle böyle telkin et kendine