• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Bunun içinmi çocuğumu o kadr yol getrdim ben evde tutardım ışık deseydin😀
Önce ölçüm yaptılar sonra doktor ışık tuttu takip yaptrdi sonra beşer dakika arayla üç defa damla damlattik tekrar ölçüm yaptılar doktor tekrar büyüteç gibi birseyle gözünün içine baktı 1 yaşında tekrar kontrole geln dedi
Bu neye göre acaba yaa bizim de ılık tuttu göz arkasına falan baktı bitti damla yok büyük kızım 3 yalında o bile hiç damlalı muayene olmadı nasıl karar veriyorlar anlamadım

Yenidoğanda astigmat hep çıktığı için net numara belirlemeye gerek yok demişlerdi bazıları yapıp bazıları yapmayınca da insan şüpheye düşüyor

Bizde yanağından öpüyorlar başta kendi abim olmak üzere demesin biz hastalık geçirdik yeni diye kızlarını bırakıp gittiler annemlere onlar da buraya geliyorlar öpmeyin dedikçe küçük yiğenşm ben arkamı dönmemle hem öpüyor hem uyandırıyor aşırı derecede kıskandığı için hiç sevmiyorum diyor yani oğluma yapılmayacak bütün herşeyi yapıyor annem gile gelmeyin böyle olursa diyorum ağlıyor küsüyor ne yapcam bilmiyorum üç günleri kaldı kalplerini de kırmak istemiyorum
Bizde yanağından öpüyorlar başta kendi abim olmak üzere demesin biz hastalık geçirdik yeni diye kızlarını bırakıp gittiler annemlere onlar da buraya geliyorlar öpmeyin dedikçe küçük yiğenşm ben arkamı dönmemle hem öpüyor hem uyandırıyor aşırı derecede kıskandığı için hiç sevmiyorum diyor yani oğluma yapılmayacak bütün herşeyi yapıyor annem gile gelmeyin böyle olursa diyorum ağlıyor küsüyor ne yapcam bilmiyorum üç günleri kaldı kalplerini de kırmak istemiyorum
Ay sinirlerim bozuluyor ya çocuğun düzeni bozuluyor. Bende bir şey demeyeyim diyorum ama yok çocuk uykuya direniyor. Tam uyuyacak geliyorlar. En son katıldı ağlamaktan

Bu neye göre acaba yaa bizim de ılık tuttu göz arkasına falan baktı bitti damla yok büyük kızım 3 yalında o bile hiç damlalı muayene olmadı nasıl karar veriyorlar anlamadım

Yenidoğanda astigmat hep çıktığı için net numara belirlemeye gerek yok demişlerdi bazıları yapıp bazıları yapmayınca da insan şüpheye düşüyor
Bizede astigmat var gözün birinde ama önemli değil yaşında tekrar gelirsiniz dedi

Anneler biz 4. Ay atağına 3te mi girdik ne yaptık bir dk koysam kıyamet ağlıyor güç bela uyuyor ondada 5 dk bile değil sürekli emmek istiyor anlamadım 12. Hafta atağı mı yoksa o büyük 4. Atak mı 😔 8 hafta atağı daha kolay geçmişti ama 5 te fenaydı korku bastı beni yaa

Kızlar 40 geçti. Koci askerden geldi hasta hastalığı geçti bebek pert etti uyuya kaldık. Sonra ben hasta oldum. Ay bir fanfirifon acısını çıkaramadık yahu. Vallahi diyorum artık geldi mi üst üste ayrı bir de bebis varken cinsellik çok zooooorrr. Dün o halimle niyet ettik. Uyuyakalmisim🤣 bugün koci babane okunmasında. Her gün ertesi gün için merakla bekliyoruz ve hüsran yine 🤣

1 yaşındada kesin fotolara bakıp ağlarız ne çabuk büyümüşler diye 😅
Kız ben şimdiden hastanedeki haline bakıyorum 😀 hatta bugün eve ilk geldiği gün yatağımızda uyuduğu fotoyu eşime attım zaman çok hızlı diye. Gerçekten öyle, annelik çok zor ama zaman da su gibi 🥲

Kızlar 40 geçti. Koci askerden geldi hasta hastalığı geçti bebek pert etti uyuya kaldık. Sonra ben hasta oldum. Ay bir fanfirifon acısını çıkaramadık yahu. Vallahi diyorum artık geldi mi üst üste ayrı bir de bebis varken cinsellik çok zooooorrr. Dün o halimle niyet ettik. Uyuyakalmisim🤣 bugün koci babane okunmasında. Her gün ertesi gün için merakla bekliyoruz ve hüsran yine 🤣
Ya bir şey dicrm çocuk yanda beşikte mi yatıyor bu fanfinfonda dkndld beni çok rahatsız ediyor da bebekle aynı odadayken beraber olmak başka odaya geçiyoruz resmen. Buna biz çözüm yok mu ya dkkddk

2 tane aşı olduk bugün. Verem aşısına 10 gün sonra gel dedi. aşı yapılırken çok ağladı prensesim ya. Benim de gözlerim doldu resmen. Zor cevap verdim hemşireye. Utanmasam ağlayacaktım.
Şimdi gözlemliyorum ateş yapmasın diye. Kaka günümüz bugün onu da yapamadı. Bi keyifsiz gibi sanki kızım. Hayırlısgla bi atlatsaydık.

Galiba gerçekten öyle olacak mı:)) herkes o kadar yardimxiyken ben diyorum bir daha mı aslaaa
Bence yeni sürüm çocuklar gerçekten zor. Nadir sakin olanlar olabiliyor. Anneannem benim kızı gördükten sonra ben eskiden bunu büyütene kadar beş çocuk büyütürdüm bu neymiş böyle dedi 😅 bende bugünleri unutmadan düşünmem gibi geliyor. Ama bana özleriz gibi geliyor ya uyuyunca kokladığım zaman bebek kokusu gibisi yok 🥺

Kız ben şimdiden hastanedeki haline bakıyorum 😀 hatta bugün eve ilk geldiği gün yatağımızda uyuduğu fotoyu eşime attım zaman çok hızlı diye. Gerçekten öyle, annelik çok zor ama zaman da su gibi 🥲
Bir arkadaşım annelikte günler uzun aylar kısa demişti çok doğru gerçekten. Bende açıp açıp bakıyorum 🥹

4. Aya girdiğinde geri 3e dönmek isteyebilirsin 😂 çünkü çevrem bebeği olan kim varsa istisnasız hep 4. Ay çok zor dediler. Uyku gerilemesi. Uykuya direnme. Sebepsiz ağlama. Hep kucakta olma isteği gibi gibi bir sir şey saydılar 🥲
Ay gazamız mübarek olsun o zman arkadaşlar ben iptal ben vefat djjgjfk

2 tane aşı olduk bugün. Verem aşısına 10 gün sonra gel dedi. aşı yapılırken çok ağladı prensesim ya. Benim de gözlerim doldu resmen. Zor cevap verdim hemşireye. Utanmasam ağlayacaktım.
Şimdi gözlemliyorum ateş yapmasın diye. Kaka günümüz bugün onu da yapamadı. Bi keyifsiz gibi sanki kızım. Hayırlısgla bi atlatsaydık.
Bugün bizde aşı olduk canım sabahtan beri oğlum 1 saat ya da 2 saat anca uyudu en son uykuya bunaldı zar zor uyuttum
Eşim desen ameliyatlı çok yardım edemiyor disikleri var bir sürü çok kucağına alamıyor evdi oglandi eşime bakimdi inan yorgunluktan ben yaşlandım belim sırtım çok ağrıyor
Verem aşısını atlatirsak bizde çok güzel olacak bakalım ya bı huysuz benimkide bugün

Bugün bizde aşı olduk canım sabahtan beri oğlum 1 saat ya da 2 saat anca uyudu en son uykuya bunaldı zar zor uyuttum
Eşim desen ameliyatlı çok yardım edemiyor disikleri var bir sürü çok kucağına alamıyor evdi oglandi eşime bakimdi inan yorgunluktan ben yaşlandım belim sırtım çok ağrıyor
Verem aşısını atlatirsak bizde çok güzel olacak bakalım ya bı huysuz benimkide bugün
Nasıl kaldırıyorsun. Ben akşam eşimin gelmesini iple çekiyorum bir iki saatte olsa nefes alıyormuşum gibi geliyor. Ben mi dirayetsizim acaba 🙄

Back