- 1 Mart 2023
- 534
- 352
- 25
Ay benim yerinden oynamıyor sıfıra sıfır yaptığımda bel boşluğu bırakınca atabiliyorumEvet canım
Ben çok dua ediyorum canım zamanında gelsin diye büyük ihtimalle 40’ı görürüz bizAynen ya bizimkiler mi nazlı yoksa dünyaya mi gelmek istemiyorlar anlamadım
Canım benim hepimiz burda aklımızdaki soru işareti ve korkuları konuşmak için yazıyoruz, benim aklıma gelmeyen korkuyu başka arkadaşım anlatıyor ve cevap yazarken de birbirimize destek olarak yazmaya çalışıyoruz. Hiç bişeyi bu kadar kafana takma doktorun senin için en iyisini bilir, kilosu ilerde olup pozitif doğum hikayesi olan arkadaşlar da çok fazla, her bebek kendi hikayesiyle geliyor kendine sıkıntı etme şuan en güzel günlerimizKesinlikle katılıyorum sana. Aslında bütün hamileliğimi bu fikirlerle güzel geçirdim ama şu son hafta her okuduğumdan etkilenmeye başladım. Elimde değil okuyorum da sürekli. Bu haftayı yönetmem lazım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Teşekkür ederim moral verdiğiniz için iyi geldiniz
Bana 36 da gittiğimde istersen 38 de sezeryan ile alirim dddi bebiş kanalda şuan ama baş 28 den beri aşağida normali istiyorum aksi bi durum olmadıkça kendi ne zmn gelmek istiyosa gelsn bakalım:)Vajinal doğum mu düşünüyorsun nasıl konustunuz doğum şeklini ? Bana 39 içinde alırım sezeryana dedi.
Belli olmaz canım benim belki zamanı haftaya bilemiyorsun ki bende gel artık diye dua ediyorum yaaBen çok dua ediyorum canım zamanında gelsin diye büyük ihtimalle 40’ı görürüz biz
Ay doğurmak istiyorum artık 40-41 lere kalmak istemiyorumAy benim yerinden oynamıyor sıfıra sıfır yaptığımda bel boşluğu bırakınca atabiliyorum
Vallahi benim kayınvalidem de eşimi 4500 üstü normal doğurmuşİçimi rahatlattın canım çok sağ ol ben 3800le erkek kardeşim 4300gr la annem normal doğumla dünyaya getirmiş bizi. :) tabi 30 yıl öncesi bu durumlar :) inşallah 2-3 güne bizler de fırtlatırız ne diyim
Bende bendeAy doğurmak istiyorum artık 40-41 lere kalmak istemiyorum
Tabi canım orasını Allah bilir artıkBelli olmaz canım benim belki zamanı haftaya bilemiyorsun ki bende gel artık diye dua ediyorum yaa
Ya onlarin temizlemesi durumu dogru mu acaba? Normalde 36’dan sonra bile jilet-agda onermiyorlar enfeksiyon riski nedeniyle.
Kızlar bende de kaşıntı var cildimde de bişey yok tansiyon normal kan değerli normal ama böyle bacaklarımın arkası ellerim kollarım doktor ödem olan yerlerdir kaşına dedi göbeğim falan değil zaten hiç çatlamadım da ama bu kaşıntı beni sinir ediyor
Ayın 8 i 38+6 oluyor canım cuma günü banada öyle geliyor ya bakalım hayırlısı artıkSanki cumaya alalım diyecek gibi geliyor ırmak senin o gün ayın kaçı oluyor
Ay ne bilim ben çoğunuzun haftasını görüyorum yazıyorKız nerde ne görüyon mucit misin ben kimsede birsey görmüyorum
Senin kız pek nazlı anam çıkası yok. Çıkmak için de uğraşmıyor kiKızz ırmak bu gidişle sen benden önce doğurcan hee
Kuzenim acil doğuma girdi vajinal doğum yaptı. Tam 38+0 dı daha geçen sene. Ve onlar temizledi. Özel hastanedeydi. Devlette olur mu bilmiyorum ama hep anlatır çok hazırlıksız yakalandım diye. Belki de miktar fazla diye temizlemişlerdir bilemicem şimdiYa onlarin temizlemesi durumu dogru mu acaba? Normalde 36’dan sonra bile jilet-agda onermiyorlar enfeksiyon riski nedeniyle.
Oy taze anne içini ferah tut. Kocaman uzun stresli bir o kadar da ballı börekli mis gibi tatlı yıllar seni bekliyor. Daha dur nelere endişe edip o 2 saat uyumayı bile çok göreceğiz kendimize.. hayırlı güzel haberler al inşallahKızlar iyi geceler bebişle uğraşmaktan pek yazamıyorum takip te edemiyorum inşallah hepiniz sağlıcakla kavuşursunuz bebeklerinize hem bu kadar zor uykusuz olup hemde kat ve kat güzel bir duygu yok hayatta belki günde 2 saat uyuyorum ama inanılmaz mutluyum Allahım herkese yaşatsın bunu yarın bebişimin kontrolü var kalbinde üfürüm mü ne var dediler korkuttular bir gösterin dediler dua edin meleğimde bir şey çıkmaz yenidoğanlarda olabilen zararsız bir durum çoğunlukla denildi ama tabiki ciddi olma ihtimali de varmış inşallah yarın güzel şeyler duyarım
MaşallahKızlar selam doğum yapan tüm arkadaşlarım gözünüz aydın sağlıkla büyüsün yavrular İnşbizde 37+6 olduk paşam 3 kg 49 cm olmuş yüz üstü dönmüş omuriliğini gördüm cuma günü.
İkidir yüz gösterme yokdoktora diyorum iyi olsunda on güne görüşcez nasılsa malum 2022 de üç kez kalp durması yaşamıştım acılarımın üstüne koşarak gelen canım oğlum
Kaldı bir haftamız 11/11 Trendyol indiriminde sabah kavuşuyoruzbana da son bir ay geçmek bilmedi
78.5 kg olmuşum80 kg ile girerim doğuma,Dr artk kiloma bişey demeyi bıraktı.benimde boğaz masallah süper boy 162 hamile kaldığım kg 62 idi
Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
Amin amin cnm inşallahMaşallahaman kız az kaldı artık kiloyu da takmayıver sağlıkla doğsun bebiş. Zaten artık hepimizin ki resmen efsane Kasım indirimi gibi tek tek dökülecekler içimizde kalacak halleri yok ya. Boşver geçmişi kayıpları .. Allahım kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin