Oyy oyy kıyamam yavrum yaaDün gece doğuruyorum zannettim. O kadar çok bası yaptı ki vajinama. 1 saat içinde 7 kez WC kalktım. Karnım kasıldı sonra titreme geldi vs. Eşim de çok korktu.
Titrerken yatağın içinde oturur pozisyonda uyumuşum. Şükür dedim.
Bugün de uyumaya cesaretim yokgeceler haram oldu hahahah.
Aynı söylediğini doktorda söyledi40 haftayı beklersen eğer garanti sezeryan olursun bence çünkü 4’ü geçer36’dan sonra iyi kilo alıyorlar bakalım benim de çarşamba günü doktor hızlı kilo alıyor dedi ama ne kadar olacak korkma bir şey olmaz sadece tombik doğar
Ya bu durum çok zorlamıyor mu? Bahsettiğinizin çok daha hafifi oluyo artık bende 37 haftadayım ve gözümü korkutmaya başladı doğumdan o anki hal çok zorDün gece doğuruyorum zannettim. O kadar çok bası yaptı ki vajinama. 1 saat içinde 7 kez WC kalktım. Karnım kasıldı sonra titreme geldi vs. Eşim de çok korktu.
Titrerken yatağın içinde oturur pozisyonda uyumuşum. Şükür dedim.
Bugün de uyumaya cesaretim yokgeceler haram oldu hahahah.
Şuan bu şikayetlerle 4 ten beri ayaktayım. 38+3 olduk. Dün gece de aynıydım. Maalesef beni çok zorluyor gücüm asla yok doğum olursa naparım diye sorguluyorum kendimi. Çünkü dizlerim ve dirseklerim dahil sırtım belim her yerim ağrıyor. Karnım kaskatı kesilip vajinama bıçak saplanır gibi oluyorYa bu durum çok zorlamıyor mu? Bahsettiğinizin çok daha hafifi oluyo artık bende 37 haftadayım ve gözümü korkutmaya başladı doğumdan o anki hal çok zor
Yok yaşanmadıBebekde bir problem yaşandı emi küvete falan koydular mi
Suyu hep iyi seviyede idi ama nedense kiloda eskisi gibi artiş yok bakalım bu hafta nasıl çıkacak. O bizim planladiğimiz gibi gitmiyo bnde başta aa bu cocuk 4kilo doğcak o zmn haftada 400 aliyosa diye endişelenmiştim sonra 36 da fark ettim bunu mesela 400 değil 200 aldi :)Suyun aynı mıymıs cnm ? Benim bebeğim suyu normalmiş, bi ara fazla idi suan normale döndü ama haftada 250 alırsa en az bir 750 daha alabilir benimki
Elbette o an zor ama normal olduğunu düşünüyorum. Vücut doğuma alıştrıyor kendini. Bi de kabullenmekle alakalı. Her türlü zorlanacağım sezeryan da olsa normal de olsa. Ama bitecek bi şekilde bu süreç.Ya bu durum çok zorlamıyor mu? Bahsettiğinizin çok daha hafifi oluyo artık bende 37 haftadayım ve gözümü korkutmaya başladı doğumdan o anki hal çok zor
Ah kıyamam sana. Bunlar tatlı tatlı şeyler de. Bakma ciddi fiziksel acılar çekiyoruz. Analık zor anam zorBugün benim ki beni mahvetti soluma iki ayağımın dayadı sağıma da totosunu iki taraflı ittiriyor hastane de aldık soluğu solumu öyle bir ittiriyor ki ayak topuğu değil mübarek taş sanki ultrason da baktı doktor karnımla oynadı da düzeltti kendini yoksa iki büklüm yürüyemezsin bile
Kaça kadar bekleyeceksin canım Dr la konuştun mu 41 e kadar bekleyecek misinŞuan bu şikayetlerle 4 ten beri ayaktayım. 38+3 olduk. Dün gece de aynıydım. Maalesef beni çok zorluyor gücüm asla yok doğum olursa naparım diye sorguluyorum kendimi. Çünkü dizlerim ve dirseklerim dahil sırtım belim her yerim ağrıyor. Karnım kaskatı kesilip vajinama bıçak saplanır gibi oluyorama bunun da bi süreç olduğunu doğumun yaklaştığını vücudumun gevşediğini düşünüyorum. Çünkü doğum hormonal gerçekleşen bi olay ve kendi stresimle hormonları etkilemek istemiyorum. Gece kalkıp sıcak duşa oturuyorum baya iyi geliyor bana enerji depolamaya çalışıyorum. Siz de böyle deneyin kendinizi korkutmayın elinizden geldiğince
Daha değil bu hafta inşallahKız doğum yaptınmı ne alemdesın durumun nasıl
ay hadı inşallah kaç haftalık oldunDaha değil bu hafta inşallah
Canım doktorum geçen hafta 1 2 haftaya gelecek gibi konuştu. Açılmam başlamıştı sancım falan yok ama. Bi aksilik olmazsa 41 e kadar beklemeyi düşünüyorum inşallah kendisi gelmek ister inşallah bebişimKaça kadar bekleyeceksin canım Dr la konuştun mu 41 e kadar bekleyecek misin
Suan senin haftan kaç cnm ?Suyu hep iyi seviyede idi ama nedense kiloda eskisi gibi artiş yok bakalım bu hafta nasıl çıkacak. O bizim planladiğimiz gibi gitmiyo bnde başta aa bu cocuk 4kilo doğcak o zmn haftada 400 aliyosa diye endişelenmiştim sonra 36 da fark ettim bunu mesela 400 değil 200 aldi :)
Gunaydin bise sorcakdim oglunuz doktorunuzun ultrasyonda soyledi kilodwmi dogdu acaba genelde yanilma payi oluyir diyorlar yada dogum yapanlar soylenenin aksine bayabi duusk kiloda dogum oldunu soyluyor ya sizin doktorun soyledi kilodami dogmusdu bebişAynı söylediğini doktorda söylediama ben iki normal doğum yaptım şimdi korkuyorum hem bilmediğim için sezeryandan hem kilolu olursa normalden 2.oglum 3665 doğmuştu zor olmuştu
Uyuyanlar kulübünden günaydınGünaydın uyuyamayanlar kulübü
38 olduk bakalım açılmada var bu hafta birlikteyizay hadı inşallah kaç haftalık oldun