2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Dün gece doğuruyorum zannettim. O kadar çok bası yaptı ki vajinama. 1 saat içinde 7 kez WC kalktım. Karnım kasıldı sonra titreme geldi vs. Eşim de çok korktu.
Titrerken yatağın içinde oturur pozisyonda uyumuşum. Şükür dedim.
Bugün de uyumaya cesaretim yok 😅 geceler haram oldu hahahah.
Oyy oyy kıyamam yavrum yaa
Ahh neler yapıyor bu minnaklar bizee

40 haftayı beklersen eğer garanti sezeryan olursun bence çünkü 4’ü geçer 😀😀😀36’dan sonra iyi kilo alıyorlar bakalım benim de çarşamba günü doktor hızlı kilo alıyor dedi ama ne kadar olacak korkma bir şey olmaz sadece tombik doğar 😀
Aynı söylediğini doktorda söyledi 😌ama ben iki normal doğum yaptım şimdi korkuyorum hem bilmediğim için sezeryandan hem kilolu olursa normalden 2.oglum 3665 doğmuştu zor olmuştu

Dün gece doğuruyorum zannettim. O kadar çok bası yaptı ki vajinama. 1 saat içinde 7 kez WC kalktım. Karnım kasıldı sonra titreme geldi vs. Eşim de çok korktu.
Titrerken yatağın içinde oturur pozisyonda uyumuşum. Şükür dedim.
Bugün de uyumaya cesaretim yok 😅 geceler haram oldu hahahah.
Ya bu durum çok zorlamıyor mu? Bahsettiğinizin çok daha hafifi oluyo artık bende 37 haftadayım ve gözümü korkutmaya başladı doğumdan o anki hal çok zor:KK43:

Ya bu durum çok zorlamıyor mu? Bahsettiğinizin çok daha hafifi oluyo artık bende 37 haftadayım ve gözümü korkutmaya başladı doğumdan o anki hal çok zor:KK43:
Şuan bu şikayetlerle 4 ten beri ayaktayım. 38+3 olduk. Dün gece de aynıydım. Maalesef beni çok zorluyor gücüm asla yok doğum olursa naparım diye sorguluyorum kendimi. Çünkü dizlerim ve dirseklerim dahil sırtım belim her yerim ağrıyor. Karnım kaskatı kesilip vajinama bıçak saplanır gibi oluyor 🫠 ama bunun da bi süreç olduğunu doğumun yaklaştığını vücudumun gevşediğini düşünüyorum. Çünkü doğum hormonal gerçekleşen bi olay ve kendi stresimle hormonları etkilemek istemiyorum. Gece kalkıp sıcak duşa oturuyorum baya iyi geliyor bana enerji depolamaya çalışıyorum. Siz de böyle deneyin kendinizi korkutmayın elinizden geldiğince

Suyun aynı mıymıs cnm ? Benim bebeğim suyu normalmiş, bi ara fazla idi suan normale döndü ama haftada 250 alırsa en az bir 750 daha alabilir benimki
Suyu hep iyi seviyede idi ama nedense kiloda eskisi gibi artiş yok bakalım bu hafta nasıl çıkacak. O bizim planladiğimiz gibi gitmiyo bnde başta aa bu cocuk 4kilo doğcak o zmn haftada 400 aliyosa diye endişelenmiştim sonra 36 da fark ettim bunu mesela 400 değil 200 aldi :)

Elbette o an zor ama normal olduğunu düşünüyorum. Vücut doğuma alıştrıyor kendini. Bi de kabullenmekle alakalı. Her türlü zorlanacağım sezeryan da olsa normal de olsa. Ama bitecek bi şekilde bu süreç.
Rabbim hepimizi bi avazda en acısız en kolayından kurtarsın ☺️
Bu gece o şikayetlerim olmadı ama sık wc ve gece 2 de uyuyup sabah 7 de uyanış ile bitirdik.
Derin bi uyku uyumayalı epey oldu.

En çok özlediğim de yüz üstü uyumak 😅

Günaydın kızlar vajinanın dışında sol kısmında beze gbi uçsuz bi sivilce çıkmış ağrısız falan ucu da yok deri altında bildiğin et birikimi gibi nohuttanbüyük ne ki başına gelen var mı tam bide 38.hafta gebelik neki bu bilen var mı

Bugün benim ki beni mahvetti soluma iki ayağımın dayadı sağıma da totosunu iki taraflı ittiriyor hastane de aldık soluğu solumu öyle bir ittiriyor ki ayak topuğu değil mübarek taş sanki ultrason da baktı doktor karnımla oynadı da düzeltti kendini yoksa iki büklüm yürüyemezsin bile 🤣🤣🤣🤣
Ah kıyamam sana. Bunlar tatlı tatlı şeyler de. Bakma ciddi fiziksel acılar çekiyoruz. Analık zor anam zor🤭

Şuan bu şikayetlerle 4 ten beri ayaktayım. 38+3 olduk. Dün gece de aynıydım. Maalesef beni çok zorluyor gücüm asla yok doğum olursa naparım diye sorguluyorum kendimi. Çünkü dizlerim ve dirseklerim dahil sırtım belim her yerim ağrıyor. Karnım kaskatı kesilip vajinama bıçak saplanır gibi oluyor 🫠 ama bunun da bi süreç olduğunu doğumun yaklaştığını vücudumun gevşediğini düşünüyorum. Çünkü doğum hormonal gerçekleşen bi olay ve kendi stresimle hormonları etkilemek istemiyorum. Gece kalkıp sıcak duşa oturuyorum baya iyi geliyor bana enerji depolamaya çalışıyorum. Siz de böyle deneyin kendinizi korkutmayın elinizden geldiğince
Kaça kadar bekleyeceksin canım Dr la konuştun mu 41 e kadar bekleyecek misin

Kaça kadar bekleyeceksin canım Dr la konuştun mu 41 e kadar bekleyecek misin
Canım doktorum geçen hafta 1 2 haftaya gelecek gibi konuştu. Açılmam başlamıştı sancım falan yok ama. Bi aksilik olmazsa 41 e kadar beklemeyi düşünüyorum inşallah kendisi gelmek ister inşallah bebişim

Suyu hep iyi seviyede idi ama nedense kiloda eskisi gibi artiş yok bakalım bu hafta nasıl çıkacak. O bizim planladiğimiz gibi gitmiyo bnde başta aa bu cocuk 4kilo doğcak o zmn haftada 400 aliyosa diye endişelenmiştim sonra 36 da fark ettim bunu mesela 400 değil 200 aldi :)
Suan senin haftan kaç cnm ?

Aman kızlar benim oğlan kanala girmiş demişti doktor heran doğum olur dedi ben daha bekliyorum karnım iyice düştü ama ogluşumda tık yok gece ağrılarla geçiyor ama öyle sık agrilar değil yürüyüş squat hurma doktor ne dediyse yapıyorum ama acilmamfa galiba genislemiyor bekliyoruz öyle artık stres yapmaya başladım gelmeyecek diye 🤣🤣🤣

Aynı söylediğini doktorda söyledi 😌ama ben iki normal doğum yaptım şimdi korkuyorum hem bilmediğim için sezeryandan hem kilolu olursa normalden 2.oglum 3665 doğmuştu zor olmuştu
Gunaydin bise sorcakdim oglunuz doktorunuzun ultrasyonda soyledi kilodwmi dogdu acaba genelde yanilma payi oluyir diyorlar yada dogum yapanlar soylenenin aksine bayabi duusk kiloda dogum oldunu soyluyor ya sizin doktorun soyledi kilodami dogmusdu bebiş

Merhabalar, 24 haftalık hamileyim 2 haftadan fazladır ishalim enfeksiyon hastalıkları bölümüne gittim tahliller yapildi bir şey çıkmadı. Patates haşlama muz yoğurt kefir kuru kahve limon kola , reflor herşeyi denedim ama fayda etmedi. Neden böyle oldu ya bu durumu yaşayan var mi

X