2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar bebeğin 36 da kilosu 3000 gr sa, ayın 20’sine kadar 4000 kilo olur mu ? Yani 4000 e yakın olunca çok mu obez oluyorlar biraz korkuyorum açıkçası kilolu demek sağlıklı demek de değil çünkü
Canım benim kızın 36da kilosu 3050 ydi. Ben de korkmuştum Dr da 4ü geçme demişti. O ara muz yemeyi kefiri cevizi bıraktım. Dr da günlük 20,30gr alıyor demişti. Bugün 3500 olmuş 38+4 üz. Son haftaya giriyorum bu hafta 100 daha alsa diyorum. Yani korku yaratma kendine biraz beslenmeni değiştir o yeterli oluyor bence

Değişiyordur bu bence ama bnm kilo alimi eskiye göre düşüşte şuan mesela 36 dan sonra oldu bu durum bende beslenmem yine aynı olmasına ragmen
Suyun aynı mıymıs cnm ? Benim bebeğim suyu normalmiş, bi ara fazla idi suan normale döndü ama haftada 250 alırsa en az bir 750 daha alabilir benimki

Cnm valla muzu cevizi her zaman düzenli yemiyorum yediklerim fix olan bir yumurta, kepek ekmek veya hamurişi de aldım son zamanlarda ama herşeyden normal olacak şekilde yiyorum abartmadan

Cnm bişey sorcam bu kilo ile 36 dan beridir hareketleri nasıldı bebişin ? Yeri azalmış gibi ittirme vs gibi mi senin de

Benim sezeryan olacak, bebeğim çok hareketli kasılmam çok aniden suyumun gelmesinden korkuyorum saçımı yağlayıp gezeyorum, sürekli tüylerimi almaktan derim inceldi
Canm benimki gibi olursa her türlü anlatsın suyun geldiğini yani yapcaknbir şey yok canm bende 3 hafta arayla ağda yapıp duruyordum valla

Kızlar bebeğin 36 da kilosu 3000 gr sa, ayın 20’sine kadar 4000 kilo olur mu ? Yani 4000 e yakın olunca çok mu obez oluyorlar biraz korkuyorum açıkçası kilolu demek sağlıklı demek de değil çünkü
Tam 40. Haftasında arkadaşım ağustosta doğum yaptı en son ultrasona göre 4250 dendi 4550 doğdu onda şeker falan da yoktu sarılık falan da olmadı hala da tombiş tombiş çok tatlı sadece biraz atarlı

Afferin kızz sana valla soğuk kanlı olabilirsn yani maşallah:)
Ah ah nurcum bi gelsinler de vala makyajı da gectim artk
Bende ipek kirpik yaptrdm 10 gün oldu sandm ki ay sonu gelir ama gelmedi kızım
Hahah valla çok zamanı kalmadı artık istese dr istemese de son haftasında artık senin kızda bir de kızlar beklemez erken gelir derler, ayy nerdeee

Evet evet gerinme gibi daha cok. Başı da aşağıda olduğu için totosunu dayıyor daha cok ittiriyor böğrüme böğrüme
Bugün benim ki beni mahvetti soluma iki ayağımın dayadı sağıma da totosunu iki taraflı ittiriyor hastane de aldık soluğu solumu öyle bir ittiriyor ki ayak topuğu değil mübarek taş sanki ultrason da baktı doktor karnımla oynadı da düzeltti kendini yoksa iki büklüm yürüyemezsin bile

Tam 40. Haftasında arkadaşım ağustosta doğum yaptı en son ultrasona göre 4250 dendi 4550 doğdu onda şeker falan da yoktu sarılık falan da olmadı hala da tombiş tombiş çok tatlı sadece biraz atarlı
Ay fazla kilo sağlık demek değil kuşum normal olsun ya tosuncuk gibi olsun derdim yok asla şimdiden zaten 3 kg oğlum

Ay fazla kilo sağlık demek değil kuşum normal olsun ya tosuncuk gibi olsun derdim yok asla şimdiden zaten 3 kg oğlum
Olsun olsun tombiş olsun bişey olmaz doktorum bana anne karnında beslenen çocuk iyidir deyip duruyor benim ki de önde dert etme dedi bana bende normal olmazsa hocam dedim sezeryan oluverir dedi

Hahah valla çok zamanı kalmadı artık istese dr istemese de son haftasında artık senin kızda bir de kızlar beklemez erken gelir derler, ayy nerdeee
Aynen yavrum pazartesi gitcez doktora işte
Olmadı bana da sezeryan günü verin 41 e kadr beklemek istemiyorum dicem
Hee kızz kızlar erken gelir derlerdi onlar eskıde kaldı sanrm

İşte burda bir arkadaş bir anda doğum başladı 1 saatte doğurdu ondan kız korkum. Ama benim oğlan kanalın yolunu Arıyor ben hissediyorum. Ayakları ile kendini aşağı ittiriyor bir kaç gündür. Gerçi daha yolu bulamadı ama ha gayret az kaldı

Ayy hadi inşallah yolu bulur paşamız
Benim kız tembel
Evet evet kücükay dı sanrm bi anda doğuran:))

Ayy hadi inşallah yolu bulur paşamız
Benim kız tembel
Evet evet kücükay dı sanrm bi anda doğuran:))
Senin kız hem nazlı hem tembel. Sözde kızlar aceleci hemen doğuyorlar nerdeeee. Benimki de pek saf 3 gündür garibim yol arıyor kız kafasıyla bildiğin arıyor: daha bulamadı sanki çok seçenek var. Aşağı aşağı diye dışardan müdahale ediyorum yok hala bulamadı senin kız uyanık istese şıp diye bulur da bence babasına bu naz niyaz

Bu midemin hali ne olacak böyle 3 şişe rennie bitirdim kaç haftadır bana mısın demiyor 5 gün daha kim işe gidecek ya
Doktorunla konuşup lansor deneyebilirsin canim cokk çektim lansor bıçak gibi kesti sürekli yazıyorum burda zaten sponsoru gibiyim lansorun birde rennieden ziyade gaviscon double action daha etkili

Dün gece doğuruyorum zannettim. O kadar çok bası yaptı ki vajinama. 1 saat içinde 7 kez WC kalktım. Karnım kasıldı sonra titreme geldi vs. Eşim de çok korktu.
Titrerken yatağın içinde oturur pozisyonda uyumuşum. Şükür dedim.
Bugün de uyumaya cesaretim yok geceler haram oldu hahahah.

Oyy benim saf kalpli oğlum yerimmm onu yaa inşallah yolu bulur annesi, bulamasa da doktorcuk alıverir :)) verir kucağına
Tabi benim için de aynısı geçerli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…