Canım benim kızın 36da kilosu 3050 ydi. Ben de korkmuştum Dr da 4ü geçme demişti. O ara muz yemeyi kefiri cevizi bıraktım. Dr da günlük 20,30gr alıyor demişti. Bugün 3500 olmuş 38+4 üz. Son haftaya giriyorum bu hafta 100 daha alsa diyorum. Yani korku yaratma kendine biraz beslenmeni değiştir o yeterli oluyor benceKızlar bebeğin 36 da kilosu 3000 gr sa, ayın 20’sine kadar 4000 kilo olur mu ? Yani 4000 e yakın olunca çok mu obez oluyorlar biraz korkuyorum açıkçası kilolu demek sağlıklı demek de değil çünkü
Suyun aynı mıymıs cnm ? Benim bebeğim suyu normalmiş, bi ara fazla idi suan normale döndü ama haftada 250 alırsa en az bir 750 daha alabilir benimkiDeğişiyordur bu bence ama bnm kilo alimi eskiye göre düşüşte şuan mesela 36 dan sonra oldu bu durum bende beslenmem yine aynı olmasına ragmen
Cnm valla muzu cevizi her zaman düzenli yemiyorum yediklerim fix olan bir yumurta, kepek ekmek veya hamurişi de aldım son zamanlarda ama herşeyden normal olacak şekilde yiyorum abartmadanCanım benim kızın 36da kilosu 3050 ydi. Ben de korkmuştum Dr da 4ü geçme demişti. O ara muz yemeyi kefiri cevizi bıraktım. Dr da günlük 20,30gr alıyor demişti. Bugün 3500 olmuş 38+4 üz. Son haftaya giriyorum bu hafta 100 daha alsa diyorum. Yani korku yaratma kendine biraz beslenmeni değiştir o yeterli oluyor bence
Cnm bişey sorcam bu kilo ile 36 dan beridir hareketleri nasıldı bebişin ? Yeri azalmış gibi ittirme vs gibi mi senin deCanım benim kızın 36da kilosu 3050 ydi. Ben de korkmuştum Dr da 4ü geçme demişti. O ara muz yemeyi kefiri cevizi bıraktım. Dr da günlük 20,30gr alıyor demişti. Bugün 3500 olmuş 38+4 üz. Son haftaya giriyorum bu hafta 100 daha alsa diyorum. Yani korku yaratma kendine biraz beslenmeni değiştir o yeterli oluyor bence
Canm benimki gibi olursa her türlü anlatsın suyun geldiğini yani yapcaknbir şey yok canm bende 3 hafta arayla ağda yapıp duruyordum vallaBenim sezeryan olacak, bebeğim çok hareketli kasılmam çok aniden suyumun gelmesinden korkuyorum saçımı yağlayıp gezeyorum, sürekli tüylerimi almaktan derim inceldi
Evet evet gerinme gibi daha cok. Başı da aşağıda olduğu için totosunu dayıyor daha cok ittiriyor böğrüme böğrümeCnm bişey sorcam bu kilo ile 36 dan beridir hareketleri nasıldı bebişin ? Yeri azalmış gibi ittirme vs gibi mi senin de
Kız doğum yaptınmı ne alemdesın durumun nasılBenim sızıntı şeklinde olmuştu suyum geldikten 13 saat sonra doğum oldu duşada girdim yürüdüm de hopladım zıpladım da
Tam 40. Haftasında arkadaşım ağustosta doğum yaptı en son ultrasona göre 4250 dendi 4550 doğdu onda şeker falan da yoktu sarılık falan da olmadı hala da tombiş tombiş çok tatlı sadece biraz atarlıKızlar bebeğin 36 da kilosu 3000 gr sa, ayın 20’sine kadar 4000 kilo olur mu ? Yani 4000 e yakın olunca çok mu obez oluyorlar biraz korkuyorum açıkçası kilolu demek sağlıklı demek de değil çünkü
Hahah valla çok zamanı kalmadı artık istese dr istemese de son haftasında artık senin kızdaAfferin kızz sana valla soğuk kanlı olabilirsn yani maşallah:)
Ah ah nurcum bi gelsinler de vala makyajı da gectim artk
Bende ipek kirpik yaptrdm 10 gün oldu sandm ki ay sonu gelir ama gelmedi kızım
Bugün benim ki beni mahvetti soluma iki ayağımın dayadı sağıma da totosunu iki taraflı ittiriyor hastane de aldık soluğu solumu öyle bir ittiriyor ki ayak topuğu değil mübarek taş sanki ultrason da baktı doktor karnımla oynadı da düzeltti kendini yoksa iki büklüm yürüyemezsin bileEvet evet gerinme gibi daha cok. Başı da aşağıda olduğu için totosunu dayıyor daha cok ittiriyor böğrüme böğrüme
Ay fazla kilo sağlık demek değil kuşum normal olsun yaTam 40. Haftasında arkadaşım ağustosta doğum yaptı en son ultrasona göre 4250 dendi 4550 doğdu onda şeker falan da yoktu sarılık falan da olmadı hala da tombiş tombiş çok tatlı sadece biraz atarlı
Olsun olsun tombiş olsun bişey olmaz doktorum bana anne karnında beslenen çocuk iyidir deyip duruyor benim ki de önde dert etme dedi bana bende normal olmazsa hocam dedim sezeryan oluverir dediAy fazla kilo sağlık demek değil kuşum normal olsun yatosuncuk gibi olsun derdim yok asla şimdiden zaten 3 kg oğlum
Aynen yavrum pazartesi gitcez doktora işteHahah valla çok zamanı kalmadı artık istese dr istemese de son haftasında artık senin kızdabir de kızlar beklemez erken gelir derler, ayy nerdeee
İşte burda bir arkadaş bir anda doğum başladı 1 saatte doğurdu ondan kız korkum. Ama benim oğlan kanalın yolunu Arıyor ben hissediyorum. Ayakları ile kendini aşağı ittiriyor bir kaç gündür. Gerçi daha yolu bulamadı ama ha gayret az kaldıKızz ırmak ama bebeğin kanala girdiğini anlıyormuş insanlar benim hala girmedi mesele çünkü midem de sanki kızım
Yanii birden doğacak gibi hissetmiyorum:)
Sende kanala girse anlarsn bnce
Biranda hem kanala girip hem de doğar mııı onı bilmiyorum
Ayy hadi inşallah yolu bulur paşamızİşte burda bir arkadaş bir anda doğum başladı 1 saatte doğurdu ondan kız korkum. Ama benim oğlan kanalın yolunu Arıyor ben hissediyorum. Ayakları ile kendini aşağı ittiriyor bir kaç gündür. Gerçi daha yolu bulamadı ama ha gayret az kaldı
Senin kız hem nazlı hem tembel. Sözde kızlar aceleci hemen doğuyorlar nerdeeeeAyy hadi inşallah yolu bulur paşamız
Benim kız tembel
Evet evet kücükay dı sanrm bi anda doğuran:))
Doktorunla konuşup lansor deneyebilirsin canim cokk çektim lansor bıçak gibi kesti sürekli yazıyorum burda zaten sponsoru gibiyim lansorunBu midemin hali ne olacak böyle 3 şişe rennie bitirdim kaç haftadır bana mısın demiyor5 gün daha kim işe gidecek ya
Bebekde bir problem yaşandı emi küvete falan koydular mi36+6da olmuştu o zaman 36da nişan geldi 1 parmsk açıklık vardı 6 gün sonra suyum geldi öyle doğum yaptım
Oyy benim saf kalpli oğlum yerimmm onu yaaSenin kız hem nazlı hem tembel. Sözde kızlar aceleci hemen doğuyorlar nerdeeee. Benimki de pek saf 3 gündür garibim yol arıyor kız kafasıyla bildiğin arıyor: daha bulamadı sanki çok seçenek var. Aşağı aşağı diye dışardan müdahale ediyorum yok hala bulamadı senin kız uyanık istese şıp diye bulur da bence babasına bu naz niyaz