2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Evet gerçekten hamilelik konusunda çok destek veriyor insanlara kendisinin canlı yayınlarını da takip ediyorum, kendi eşi de bu takviyeyi kullanıyor bebekleri 5 aylık falan. Almayı planlıyorum ben de

Amin yavrum hepimizin inşallah valla çok değişik duygulardayım
Tabi canm yaa olmaz mı
Birde kendini nelerin beklediğini bilmeyince daha değişik oluyo insan:)

Aldım kızlar damlada aldım, pompayla sağım da yapıyorum bir iki damlanın otesine geçmiyor. Pes etmek yok bakalım elbet cogalacak
Aynen canm tabiki pes etmek yok bu bir süreç geçecek elbet

Bu nst ye telle giriliyor mu ya ? ben yarın telle gireyim sıkılıyorum bende hele geçenkinde sırtüstü yattım çocuk nefesimi kesti yarım saat bu sefer ya oturcam ya yan yatıcam
Bana nst yi bozduğunu doğru çıkmadığını söyleyip kızmışlardı telefonu görünce

Canım benim birde karnım sertleşiyordu sık sık. Ve aynen büyük tuvaletik varya yapamama hissi. Bende böyle başladı belki seninki olağan bir ağrıdır. Takipte kal
Benim tam bu anlattığınız gibi belirtilerim var bu gece. Hep sırt ve kasık olmayınca yoktur kafasındaydım ama şimdi siz böyle diyince acaba mı oldum? Yarın kontrolüm var allahtan. Gazım var da çıkamıyor gibi bugün karnım. Aşırı vajina baskısı. Ve mide bulantısı gibi bişey de var

Geçmiş olsun canım yazamadım yaa nasılsınız iyi misiniz ikinizde sütün falan nasıl var mı ağrıların iyi geçti sezeryan demi bize de dua et artık bizde hayırlısı ile kavuşalım inşallah
Evet canım sezeryan oldu ağrılarım var tabiki ama ağrı eşiğim yüksektir öyle ağlayıp sızlanmıyorum tek sıkıntım bu saate kadar gaz çıkaramadım sütüm az az gelmeye başladı ama açık beyaz o sarı olan inmedi daha emdikçe iner inşallah sizlerinde su gibi doğumlarınız olsun sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…