Evet gerçekten hamilelik konusunda çok destek veriyor insanlara kendisinin canlı yayınlarını da takip ediyorum, kendi eşi de bu takviyeyi kullanıyor bebekleri 5 aylık falan. Almayı planlıyorum ben deBen duydum. Süt artırıcı hakkında fikrim yok ama arkadaşım eş paketi almıştı. Çok işe yaradı hamile kalmasına çok yardımcı oldu ne vaat ediyorsa o olmuştu. O yüzden bence Buda işe yarıyordur diye düşünüyorum canım
Tabi canm yaa olmaz mıAmin yavrum hepimizin inşallahvalla çok değişik duygulardayım
Aynen canm tabiki pes etmek yok bu bir süreç geçecek elbetAldım kızlar damlada aldım, pompayla sağım da yapıyorum bir iki damlanın otesine geçmiyor. Pes etmek yok bakalım elbet cogalacak
Bana nst yi bozduğunu doğru çıkmadığını söyleyip kızmışlardı telefonu görünceBu nst ye telle giriliyor mu ya ? ben yarın telle gireyim sıkılıyorum bende hele geçenkinde sırtüstü yattım çocuk nefesimi kesti yarım saat bu sefer ya oturcam ya yan yatıcam
Ben de Ayşe Seçil'e canım Özel SağlıkBen deva Hazar’a gidiyorum canım senin kim ?
Benim tam bu anlattığınız gibi belirtilerim var bu gece. Hep sırt ve kasık olmayınca yoktur kafasındaydım ama şimdi siz böyle diyince acaba mı oldum? Yarın kontrolüm var allahtan. Gazım var da çıkamıyor gibi bugün karnım. Aşırı vajina baskısı. Ve mide bulantısı gibi bişey de varCanım benim birde karnım sertleşiyordu sık sık. Ve aynen büyük tuvaletik varya yapamama hissi. Bende böyle başladı belki seninki olağan bir ağrıdır. Takipte kal
Evet canım sezeryan oldu ağrılarım var tabiki ama ağrı eşiğim yüksektir öyle ağlayıp sızlanmıyorum tek sıkıntım bu saate kadar gaz çıkaramadım sütüm az az gelmeye başladı ama açık beyaz o sarı olan inmedi daha emdikçe iner inşallah sizlerinde su gibi doğumlarınız olsun sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alınGeçmiş olsun canım yazamadım yaa nasılsınız iyi misiniz ikinizde sütün falan nasıl var mı ağrıların iyi geçti sezeryan demibize de dua et artık bizde hayırlısı ile kavuşalım inşallah
Ben hep telle giriyom. Kimse bişey de demiyor görüyor hemşirelerr flnBu nst ye telle giriliyor mu ya ? ben yarın telle gireyim sıkılıyorum bende hele geçenkinde sırtüstü yattım çocuk nefesimi kesti yarım saat bu sefer ya oturcam ya yan yatıcam
Benide haberdar eder misin son durumundan canim benim hala devam ediyor bel ağrısı ama okadar şuan devamı yok düzenli sancılarım var doğum sancısı kesin diyebileceğim bir sancım yok o yüzden hastaneye gitmek istemiyorum şuan ama merakda ediyorum neyin nesiBenim tam bu anlattığınız gibi belirtilerim var bu gece. Hep sırt ve kasık olmayınca yoktur kafasındaydım ama şimdi siz böyle diyince acaba mı oldum? Yarın kontrolüm var allahtan. Gazım var da çıkamıyor gibi bugün karnım. Aşırı vajina baskısı. Ve mide bulantısı gibi bişey de var
Ederim tabi ki ama baya azaldı benim ki sabaha doğru. Şuan mesela yok denecek kadar. Anlık mı oluyor yoksa geceleri mi depreşiyoruz anlamadım ki ben de. Nst de ne çıkacak bakalımBenide haberdar eder misin son durumundan canim benim hala devam ediyor bel ağrısı ama okadar şuan devamı yok düzenli sancılarım var doğum sancısı kesin diyebileceğim bir sancım yok o yüzden hastaneye gitmek istemiyorum şuan ama merakda ediyorum neyin nesi
Perine masajı için link varsa atar mısın bana da canım ya
Haftanı tamamladinsa, bebişin habercisidir canımBenim tam bu anlattığınız gibi belirtilerim var bu gece. Hep sırt ve kasık olmayınca yoktur kafasındaydım ama şimdi siz böyle diyince acaba mı oldum? Yarın kontrolüm var allahtan. Gazım var da çıkamıyor gibi bugün karnım. Aşırı vajina baskısı. Ve mide bulantısı gibi bişey de var
Oyyy çok teşekkür ederim kuşummSen bırak 3 üzleri takip et yeter. Kolay mı kız 3 tane sıpaara ara iyiyiz yazsan yeterli dualarım en çok seninle . Buralarda hergün biri doğuruyor sırası gelen doğuyor. Sana ve 3 üzlere kocaman sarılıyorum en çok sana kolay gelsin
Haftam 38+4Haftanı tamamladinsa, bebişin habercisidir canımsağlıcakla gelsin oysa takipte kal dediğim gibi, ağrı sancı geçmek yerine artmaya da devam ederse doğum sancısı oluyor işte. Benimki akşam başladı hiç geçmedi. Arada geçer gibi oluyodu sadece. Ama sırt ağrısı en belirgin olanıydı.
O kadar sıkıldım ki her gün bir yerim ağrıyor demekten. Bazen bunalıp doğsun artık diyorum, sonra diyorum daha küçük beklesin gününe kadar ama dediğin gibi zor canım. Bir de kolay hasta olan sızlanan biri değildim şimdi evde nenem gibi sızlanarak geziyorumKızlar her gelen gün gidenden daha zor yaa
Bende ilk uyandım AA geçmiş heralde dedim ama yok hala sizi şeklinde devam ediyor benim dün öğlen 12 den beri devam ediyor dediğin gibi geceleri genelde kesin bir yerime bişey oluyorda gündüzleri çok olmazdı zaten öğlene kadar uyuyorum dinlenmiş uyaniyordum ama dün o bel ağrısı bı girdi akşama kadar yattım duş aldım yinede geçmedi vallahi sabaha hastaneye gidicez heralde diyerek uyudumEderim tabi ki ama baya azaldı benim ki sabaha doğru. Şuan mesela yok denecek kadar. Anlık mı oluyor yoksa geceleri mi depreşiyoruz anlamadım ki ben de. Nst de ne çıkacak bakalım
Canim instada bebek.uzmani diye bir kadın var öne çıkanlarinda süt arttırmak isimli videolarına bı bak istersen bu sağma ve süt arttirma işini kafamda en çok netlestiren bilgileri ondan duymuştum belki sanada katkısı olurAldım kızlar damlada aldım, pompayla sağım da yapıyorum bir iki damlanın otesine geçmiyor. Pes etmek yok bakalım elbet cogalacak
Rabbim sağlıcakla kavuştursun canımHaftam 38+4
Ama gündüz Bi şeyim kalmıyor anlamadım ben bu işi oluyorsa gece oluyor. Valla cok zor geçiyor artık geceler sırf bu yüzden bile doğurmak istiyorum
Tmm canım bakıyorum hemen. Bugün biraz daha geliyor sanki süt. Galiba başarıyorum.Canim instada bebek.uzmani diye bir kadın var öne çıkanlarinda süt arttırmak isimli videolarına bı bak istersen bu sağma ve süt arttirma işini kafamda en çok netlestiren bilgileri ondan duymuştum belki sanada katkısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?