• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    115
valla saymadım baya çok oluyor gün içinde bundan sonra takibe alacağım kuzum dediğim gibi çok artarsa da doktoruma yazacağım artık aman vaktinde doğuralım ya inşallah hayırlısı ile🥲🤲
Takibe al kuzum benim 💕 şimdi bide ara tatile çıkınca dinlenirsin,izine ayrılırsın geçer daha rahat edersin 🌸

Ay hadi hayırlısı olsun canım sağlıcakla gelsin kuzucuk 🙏🏻🧿☺️

🤣🤣🤣 bende aynı öyleyim doktora da demiştim hatta bazen kendimi gerizekalı gibi hissediyorum diye 🤣 ama bunu hatırlıyorum nedense bir de açelya ile ikimizinde yoğun mide bulantılı geçtiği için sanırım su bile kokuyordu ya bize sanırım o zamanlardan aklımda kalmış 🤣
Ay çok yaşa güldürdün beni 🤣🤣
Bu arada amin canım benim hepimizin bebişi vaktinde ve sağlıkla gelsin 🥰🫶

Kızlar bebeğim hasta otriyle çekmekten çok yoruldum baby vac aldım ve aşırı aşırı memnun kaldım. Otriyle çekerken burnunu kanattım kaç kere bunda öyle bişey olmadı ve gerideki mukusu da aldı siz siz olun bundan alın hastalık dönemi çok büyük ihtiyaç

Eklentiler

• 455F3F14-478E-4480-A5E3-8C1070246A0E.jpeg
    455F3F14-478E-4480-A5E3-8C1070246A0E.jpeg
    281,6 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar bebeğim hasta otriyle çekmekten çok yoruldum baby vac aldım ve aşırı aşırı memnun kaldım. Otriyle çekerken burnunu kanattım kaç kere bunda öyle bişey olmadı ve gerideki mukusu da aldı siz siz olun bundan alın hastalık dönemi çok büyük ihtiyaç
Süpürge ile çekilen mi

Ay bu bende de oluyor. Ben de bunu araştırıyorum. İlk gebeliğimde hatırlamıyorum oluyor muydu diye ama. Bir tarafı sertleşiyor ve orda garip bir his oluyor çocuk mu içerde esniyor diyorum bazen hareket de ediyor o sırada.
bende de oluyor ya acaba sıkıntılı bir durum mu bilemedim. cuma+
Hayır 16-17. Haftadan bu yana ölçüyorlar. Seninkinide elbet ölçüyordur o an ancak iyi diye sana söylemiyordur. Yani rahim ağzı uzunluğu ve kalınlığı en önemli şey bu yüzden her kontrolde ölçülür. Eminim senin doktorunda ölçüyordur
Allahallah şimdiye kadar hiç böyle bi şeyden bahsetmedi. Cumartesi günü gittiğim zaman sorayım. Belki de ölçüyor
dediğiniz gibi ama söylemiyor bilemiyorum kaçıncı haftaya geldim hiç bahsi geçmedi

Allahallah şimdiye kadar hiç böyle bi şeyden bahsetmedi. Cumartesi günü gittiğim zaman sorayım. Belki de ölçüyor
dediğiniz gibi ama söylemiyor bilemiyorum kaçıncı haftaya geldim hiç bahsi geçmedi
Benim ki de ölçüyorsa bile hiç söylemedi bana😅

Takibe al kuzum benim 💕 şimdi bide ara tatile çıkınca dinlenirsin,izine ayrılırsın geçer daha rahat edersin 🌸
Son bir haftam kaldı gerçekten daha fazlasını kaldıramazmışım tam zamanında bitiyor🥹 minnoşlarımın hediyelerini, süslemelerini, karnelerini, her şeylerini de hazırladım. Bana yakışır bir kapanış yapmak istiyorum ❤️

Benim her gittiğimde ölçüyor hatta en son gittiğimde (26 haftalıkken) karından göremedi alttan ölçtü. Bu haftalardan itibaren “özellikle mutlaka ölçüyoruz erken doğum riskine karşı, karından göremedim alttan ölçüyorum tedirgin olma” dedi hatta. Muhtemelen bu gittiğimde de alttan ölçebilir yine

Amin canım inşallah 🙏🏻 ☺️

Ben cesaret edemiyorum buna ya nasıl yapıyorsun canım 🤦🏻‍♀️
Valla korkulacak bişey değilmiş burnunun içine çok bile sokmadım diyorum ya otriyle kanattım bununla hiçbir şey olmadı. Biz mukusu almaya çalışırken ayarsız asılıyoruz ama bu öyle değil. Elimde denedim öyle vakumu da çok değil

Valla korkulacak bişey değilmiş burnunun içine çok bile sokmadım diyorum ya otriyle kanattım bununla hiçbir şey olmadı. Biz mukusu almaya çalışırken ayarsız asılıyoruz ama bu öyle değil. Elimde denedim öyle vakumu da çok değil
Süpürgesiz yani ben otri ile de yapamıyordum ya babasına yaptırıyordum cesaretsiz biriyim böyle konularda 🤦🏻‍♀️

Hava çok sıcak olduğu için mi böyle oluyor çok uzaklardaymışsın ordaki düzen nasıl ilerliyor kadın doğum konusunda
Ben ilkindeki gibi vajinal doğum yapmak istiyorum sonrasındaki rahatlığı çok özlüyorum
İnsallah istedigin gibi olur canim🙏 burada devlet hastanesi gibi bir sey yok, her yer ozel🥲 sigortana gore bir iki ay sonra eve ekstra odemeler geliyor, ne gelicegni de bilmiyorsun genellikle, surpriz oluyor😂 Tum hamilelik boyunca 3 tane ultrason hakki veriyor, benim kanamam vardi ilk trimester, ya da gecen bi koku vardi test yapildi hepsi ekstra oldu🥲 ilk zamanlarda ayda bir goruyordu doktorum, simdi son trimesterla 2 haftada bir oldu ana 2 dakika falan suruyor 😂 zorda kalmadikca da vajinal dogumu destekliyorlar, ben de egitimlerle yogalarla kendimi vajinala hazirliyorum ama bakalim🙏

Ay Allah korusun umarım normaldir inan ben de bilmiyorum takipteyim artarak devam ederse doktoruma yazacağım benim doktorum 1.5-2 saatlik mesafemde ben il dışına gidiyorum bir de 🥲
Normal normal. Zamaninda guzelce gelicek kuzularimiz🙏 dinlenmek iyi gelmistir insallah, daha iyisin degil mi?🙏

Ben şuramdan kasılma girdi şuram sızladı diyince gel bakalım rahim uzunluğuna diyip bakıyor valla vajinal muayene ediyor uzunluğu söylüyor not düşüyor asistanı bana iyi güzel diyor. 😊 Arada vajinal muayene mutlaka yapıyor yani canım.

Son bir haftam kaldı gerçekten daha fazlasını kaldıramazmışım tam zamanında bitiyor🥹 minnoşlarımın hediyelerini, süslemelerini, karnelerini, her şeylerini de hazırladım. Bana yakışır bir kapanış yapmak istiyorum ❤️
Ohhh miiisss 🥰 güzelce kapa dönemi ve iyice bir dinlen bak kasılma masilma nasılda azalıyor 🤗

Ben hala içindekiler kısmında göremedim parfümü .ama neyse bakacağız artık en temizi oydu çok baktım çoğunda alkol var şampuanların. En azından sentetik koku yok sivenoda #reklamdeğil
Kuzum bak #reklamdeğil

Eklentiler

• IMG_3059.png
    IMG_3059.png
    512,7 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_3061.png
    IMG_3061.png
    636 KB · Görüntüleme: 6
Back