Bebeğin emziriyosan daha sık mama veriyosanda aynı şekildeBebeğin mi kendimin mi
Tamam canım emziriyorudum dün mamaya başladımBebeğin emziriyosan daha sık mama veriyosanda aynı şekilde
Canım burda bi arkadaş yazmış yaa kimyonlu yoğurt yedim diye onu dene sütünde emdikçe gelir inşallah canım bir an önce bizde kavuşalım artıkEvet canım sezeryan oldu ağrılarım var tabiki ama ağrı eşiğim yüksektir öyle ağlayıp sızlanmıyorum tek sıkıntım bu saate kadar gaz çıkaramadım sütüm az az gelmeye başladı ama açık beyaz o sarı olan inmedi daha emdikçe iner inşallah sizlerinde su gibi doğumlarınız olsun sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alın
İdrara bakacaktır canım protein kaçağı falan olabilir diye tansiyon yüksek olunca bakıyorlar herşeye bir hafta da 250 gram falan almış demi iyi bence36+0 kızlar bebek 3 kg ya gelmiş 49 cm falan galiba.Plesentan yaşlanmaya başlamış dedi, ama suyum normalmiş.tansiyon biraz yüksek çıkınca tahlil istedi bir ilaç yazdı hemen yollamadı beni bakalım umarım sıkıntı cıkmaz
Ayyy bende öyle yaa dün bana diyorlar ki bi sen mi doğuracaksın ne nazlandın anam gerçekten naz falan değil iki adım yürüyorum yoruluyorum eşimden. Başla anlayış gösteren yok bir de annem işte gece yatmaya korkar oldum uyku yok her yerim ağrıyor terliyorum sürekliO kadar sıkıldım ki her gün bir yerim ağrıyor demekten. Bazen bunalıp doğsun artık diyorum, sonra diyorum daha küçük beklesin gününe kadar ama dediğin gibi zor canım. Bir de kolay hasta olan sızlanan biri değildim şimdi evde nenem gibi sızlanarak geziyorum
İnşallahCanım burda bi arkadaş yazmış yaa kimyonlu yoğurt yedim diye onu dene sütünde emdikçe gelir inşallah canım bir an önce bizde kavuşalım artık
Canm plesanta zaten sona doğru yaşlanıyor kireçleniyor normal yani36+0 kızlar bebek 3 kg ya gelmiş 49 cm falan galiba.Plesentan yaşlanmaya başlamış dedi, ama suyum normalmiş.tansiyon biraz yüksek çıkınca tahlil istedi bir ilaç yazdı hemen yollamadı beni bakalım umarım sıkıntı cıkmaz
İçin rahat etsin istersen doktora gidip nst cektirebilirsin aslında. Kas agrısı ise düzenli egzersiz baya rahatlatıyor. Benim de 30 haftalıktan beri sırt agrım oluyor egzersiz geciriyor sadeceSadece bel ağrısı mi vardı canim yani burada arkadaşlar kasıga vuran ağrıdan bahsetmislerdi doğum sancısı için benim kasık ağrısı yok belim ağrıyor sırta yayılıyor birde belimbarada karincalaniyor gibi tuvaletim varda çıkamıyorum gibi
Evet iyice bir dinle bakalım vücudunu o zaman. Kaç haftalıksın şuanBende ilk uyandım AA geçmiş heralde dedim ama yok hala sizi şeklinde devam ediyor benim dün öğlen 12 den beri devam ediyor dediğin gibi geceleri genelde kesin bir yerime bişey oluyorda gündüzleri çok olmazdı zaten öğlene kadar uyuyorum dinlenmiş uyaniyordum ama dün o bel ağrısı bı girdi akşama kadar yattım duş aldım yinede geçmedi vallahi sabaha hastaneye gidicez heralde diyerek uyudumgaz sıkışması ya da gerçekten tuvalette çıkamıyor felanda olabilirim bilmiyorum artık zırt pırt doktoruda rahatsız etmek istemiyorum
Amin canım inşallah. Hep öyle diyorlar ya. Bu son haftaları da özlüyon muRabbim sağlıcakla kavuştursun canımvalla bende şuan karnimda olduğu zamanları özlüyorum nedense. Doğunca da böyle oluyor.
Benimde doğum özel sağlıkta olacak Allah nasip ederseBen de Ayşe Seçil'e canım Özel Sağlık
37+1 canimEvet iyice bir dinle bakalım vücudunu o zaman. Kaç haftalıksın şuan
Vallahi egzersiz yapmaya halim yok çok mistiklestim hamilelikte öyle yatıyorumİçin rahat etsin istersen doktora gidip nst cektirebilirsin aslında. Kas agrısı ise düzenli egzersiz baya rahatlatıyor. Benim de 30 haftalıktan beri sırt agrım oluyor egzersiz geciriyor sadece
Bi git başımdan erken doğurmayacağım ben deGünaydın canlar . Eşim geçenlerde rüyasında 2 kasımda doğum yaptığımı görmüştü . Dün gece yarısından beri sancın var mı diye soruyoryok anam kafaya koydu doğurtacak bugün beni
Haftada 200-250 alıyor canım bence artık.alfamet yazdı tansiyon İçin ama biraz dinlenince normale dönüyor gibi tansiyon bakalımİdrara bakacaktır canım protein kaçağı falan olabilir diye tansiyon yüksek olunca bakıyorlar herşeye bir hafta da 250 gram falan almış demi iyi bence
Valla özlüyorum canımAmin canım inşallah. Hep öyle diyorlar ya. Bu son haftaları da özlüyon mu