2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
36+0 kızlar bebek 3 kg ya gelmiş 49 cm falan galiba.Plesentan yaşlanmaya başlamış dedi, ama suyum normalmiş.tansiyon biraz yüksek çıkınca tahlil istedi bir ilaç yazdı hemen yollamadı beni bakalım umarım sıkıntı cıkmaz

Evet canım sezeryan oldu ağrılarım var tabiki ama ağrı eşiğim yüksektir öyle ağlayıp sızlanmıyorum tek sıkıntım bu saate kadar gaz çıkaramadım sütüm az az gelmeye başladı ama açık beyaz o sarı olan inmedi daha emdikçe iner inşallah sizlerinde su gibi doğumlarınız olsun sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alın 🤲🏻❤️😍
Canım burda bi arkadaş yazmış yaa kimyonlu yoğurt yedim diye onu dene sütünde emdikçe gelir inşallah canım bir an önce bizde kavuşalım artık 🥰🥰🥰

36+0 kızlar bebek 3 kg ya gelmiş 49 cm falan galiba.Plesentan yaşlanmaya başlamış dedi, ama suyum normalmiş.tansiyon biraz yüksek çıkınca tahlil istedi bir ilaç yazdı hemen yollamadı beni bakalım umarım sıkıntı cıkmaz
İdrara bakacaktır canım protein kaçağı falan olabilir diye tansiyon yüksek olunca bakıyorlar herşeye bir hafta da 250 gram falan almış demi iyi bence

O kadar sıkıldım ki her gün bir yerim ağrıyor demekten. Bazen bunalıp doğsun artık diyorum, sonra diyorum daha küçük beklesin gününe kadar ama dediğin gibi zor canım. Bir de kolay hasta olan sızlanan biri değildim şimdi evde nenem gibi sızlanarak geziyorum 😂
Ayyy bende öyle yaa dün bana diyorlar ki bi sen mi doğuracaksın ne nazlandın anam gerçekten naz falan değil iki adım yürüyorum yoruluyorum eşimden. Başla anlayış gösteren yok bir de annem işte gece yatmaya korkar oldum uyku yok her yerim ağrıyor terliyorum sürekli

Canm plesanta zaten sona doğru yaşlanıyor kireçleniyor normal yani

Sadece bel ağrısı mi vardı canim yani burada arkadaşlar kasıga vuran ağrıdan bahsetmislerdi doğum sancısı için benim kasık ağrısı yok belim ağrıyor sırta yayılıyor birde belimbarada karincalaniyor gibi tuvaletim varda çıkamıyorum gibi
İçin rahat etsin istersen doktora gidip nst cektirebilirsin aslında. Kas agrısı ise düzenli egzersiz baya rahatlatıyor. Benim de 30 haftalıktan beri sırt agrım oluyor egzersiz geciriyor sadece

Bende ilk uyandım AA geçmiş heralde dedim ama yok hala sizi şeklinde devam ediyor benim dün öğlen 12 den beri devam ediyor dediğin gibi geceleri genelde kesin bir yerime bişey oluyorda gündüzleri çok olmazdı zaten öğlene kadar uyuyorum dinlenmiş uyaniyordum ama dün o bel ağrısı bı girdi akşama kadar yattım duş aldım yinede geçmedi vallahi sabaha hastaneye gidicez heralde diyerek uyudum 😁 gaz sıkışması ya da gerçekten tuvalette çıkamıyor felanda olabilirim bilmiyorum artık zırt pırt doktoruda rahatsız etmek istemiyorum
Evet iyice bir dinle bakalım vücudunu o zaman. Kaç haftalıksın şuan

Evet iyice bir dinle bakalım vücudunu o zaman. Kaç haftalıksın şuan
37+1 canim
İçin rahat etsin istersen doktora gidip nst cektirebilirsin aslında. Kas agrısı ise düzenli egzersiz baya rahatlatıyor. Benim de 30 haftalıktan beri sırt agrım oluyor egzersiz geciriyor sadece
Vallahi egzersiz yapmaya halim yok çok mistiklestim hamilelikte öyle yatıyorum 😁😁 bakalm bugünde geçmezse öyle yapacağım canim

Ruhsal açıdan değiştiğim bir dönem. Gecen hafta hiç uyuyamazken bu hafta sürekli gözlerim kapanıyor. 36+3 olduk. Bir yandan çok sıkıldım bir yandan diyorum ki bebis daha dursun da içimde gelişsin.

Kızlar bu Kasım indiriminde bebeklerinize bir şey aldınız mı? İyi indirim var dediğiniz şeyler oldu mu? Bebek araç gereçten çok bez ıslak mendil deterjan gibi stokluk şeylere bakıyorum ama sanki hiç düzgün indirim yok gibi. E bebekte tekstilde %30 indirim var kışlık kazak mı alsam dedim ama %50 indirimde sık sık yapıyor bilemedim

Kızlar bu Tolga çevik doğum testi taktiğinde sırtımızı duvara sıfıra sıfır mı yapmamız gerekiyor bel boşluğu bırakırsam atabiliyorum birakmazsam yerinden oynamiyo bacak qhshwjjw kafam karıştı

X