• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    194
Selam olsun meslektaşıma 💕 okulumu sevsem de, arkadaşlık ayrı yakınlık dostluk ayrı

Bari çay olsaymış 😄 benimki 7 yıldır burdayım bir kere kahveye gelmedi ben bir iki gittim baktım o gelmiyor ben de bıraktım hep eşlerle akşam oturması şeklinde ilerliyoruz. Davet bekliyor heralde..
Benimki evime ilk kez gelecek eşiyle oturmaya bile gelmedi hangisi daha iyi bilemedim şimdi 🤣

Yoruyor insanı hem zihnen hem fizikten. Artık biraz olsun salmak normalleşme istiyor insan. Ama kilosuna da kafayı takıyor. Deneyelim bakalım 1,2 hafta daha. Bende gece fln uyandırıp emziriyorum Napalım uyku yok o kilo alsın da
Kafanı çok yorma kuzum çişli bez sayısı yeterliyse valla çok da takılmamak lazım. Ben bugün sağlık ocağına gittim hastaneyle çok farklı çıktı şimdi de 4 günde 400 gr almış gibi gözüküyor ama öyle değil işte tartılar birbirini tutmuyor. Hep aynı yerde aynı saatte tartılmak lazım sen öyle mi yapıyorsun

Back